FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Pa Mou je strasno inteligentan, zbog toga sve one njegove predstave prije i posli utakmica, covik odvuce svu paznju na sebe pa su igraci mentalno stabilniji i spremniji. Mazzarri nikad nece bit ni 1/14 od Mourinha, jednostavno je prelos, nije ni motivator ni takticar, samo ebeni kontras i to je to. Svi su krivi samo on nije.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma Strama ja Mourinho za ovog klauna. Kad se sjetim samo prošle sezone s kakvih igračima je Strama morao igrati i opet nije pokazivao ništa manje od ovog idiota.Tritolone je napisao/la:Pa Mou je strasno inteligentan, zbog toga sve one njegove predstave prije i posli utakmica, covik odvuce svu paznju na sebe pa su igraci mentalno stabilniji i spremniji. Mazzarri nikad nece bit ni 1/14 od Mourinha, jednostavno je prelos, nije ni motivator ni takticar, samo ebeni kontras i to je to. Svi su krivi samo on nije.
"Interov vlasnik Erick Thohir je nakon dogovora s trenerom Walterom Mazzarrijem poslao predstavnike u Manchester kako bi pokušali dogovoriti transfer Nemanje Vidića (32).
Kapetanu Manchester Uniteda na ljeto istječe aktualni ugovor, pa je stoga slobodan razgovarati sa zainteresiranim klubovima, a Tuttosport piše kako među njih svakako spada Inter.
Vidićev agent prošlog je mjeseca izjavio kako je malo vjerojatno da njegov klijent potpiše produljenje ugovora s Manchester Unitedom, a otad su brojni klubovi pokazali interes za njegovim dovođenjem, uključujući Fiorentinu.
Torinski dnevnik ipak tvrdi da je Inter favorit za Vidićev transfer, te da srpskom braniču nudi trogodišnji ugovor uz primanja kakva trenutno ima na Old Traffordu."
Kapetanu Manchester Uniteda na ljeto istječe aktualni ugovor, pa je stoga slobodan razgovarati sa zainteresiranim klubovima, a Tuttosport piše kako među njih svakako spada Inter.
Vidićev agent prošlog je mjeseca izjavio kako je malo vjerojatno da njegov klijent potpiše produljenje ugovora s Manchester Unitedom, a otad su brojni klubovi pokazali interes za njegovim dovođenjem, uključujući Fiorentinu.
Torinski dnevnik ipak tvrdi da je Inter favorit za Vidićev transfer, te da srpskom braniču nudi trogodišnji ugovor uz primanja kakva trenutno ima na Old Traffordu."
Amar Osim selektor BiH
Mourinho je veliki poznavalac psihologije.Tritolone je napisao/la:Pa Mou je strasno inteligentan, zbog toga sve one njegove predstave prije i posli utakmica, covik odvuce svu paznju na sebe pa su igraci mentalno stabilniji i spremniji. Mazzarri nikad nece bit ni 1/14 od Mourinha, jednostavno je prelos, nije ni motivator ni takticar, samo ebeni kontras i to je to. Svi su krivi samo on nije.
Utakmica sa West Hamom je bila dokaz gdje je on krivio WH što su bukvalno igrali na njegov način. Naravno da je svjestan koji bi pritisak nabio na ekipu kada bi rekao moja ekipa je puna panjeva, kloceva, nisu mogli zabiti gol iz 30 šuteva.
Ja da se išta pitam u Interu kao što se ne pitam

Laudrup dobio otkaz u Swansea, možda će za Mazzarija biti ključne naredne 3-4 utakmice
Ja te volim, volim Željo..

http://www.fcinternews.it/news/foto-sm- ... c-e-141541" onclick="window.open(this.href);return false;

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Samo što se kod Rodgersa od prvog dana vidjelo da čovjek ima neku ideju,neku viziju za budućnost,nesto...a to nesto ja ne vidim kod Mazzarija.Taj čovjek je previse konzervativan,tvrdoglav...gio10 je napisao/la:Ja da se išta pitam u Interu kao što se ne pitam, pustio bih Mazzarija još godinu dana da radi, pa ako ne bude rezultata smjena. Imaš primjer Liverpoola ako želiš, prošle sezone su loši bili, a pogledaj im igru ove sezone. Ima tu još nedostataka, ali može ih Brendan popraviti. Elem, možda Mazzari nije loš toliko koliko se nije mogao uklopiti, odnosno pokušao je cijeloj ekipi usaditi taj neki svoj stil fudbala, i očito je da to ne ide. Dal' će promijeniti to i sačuvati svoj posao, ili će nastaviti ovom svojom filozofijom koja ne daje nikakav rezultat vidjećemo u narednom periodu.
E ovo je vec nesto.Samo...Mazzari je to,da mi je doživit da ovako nešto napraviScarpini je napisao/la:

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Zna predsjednik pricat, vidjet cemo kako ce djela izgledat. Na zimu se malo i izvuko a normalno da ce rec da podrzava Mazzarija..kolko dugo ce trpit, vidjet cemo
Evo Hernanes zabio svoj prvijenac
[youtube][/youtube]
Al kolko Guarin djeluje nezainteresovano, meni se cini da se ne trudi ni malo
Evo Hernanes zabio svoj prvijenac

[youtube][/youtube]
Al kolko Guarin djeluje nezainteresovano, meni se cini da se ne trudi ni malo

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- francobaresi
- Kontakt:
Izgleda da Vidić dolazi na ljeto. Eto vam lijepih vijesti. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Bez obzira sto ce napunit 33. godine kad dodje Vidic bi bio fenomenalno pojacanje. Nadam se da ce se ovo ostvarit.
Ovi na SKY-u vele kako je to skoro gotova stvar.
Ipak je on bio najbolji na svijetu jedno vrijeme a stoperi u calciu igraju i do 36 ili 37 na visokom nivou.
Ovi na SKY-u vele kako je to skoro gotova stvar.
Ipak je on bio najbolji na svijetu jedno vrijeme a stoperi u calciu igraju i do 36 ili 37 na visokom nivou.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Mislim da sam sanjao da se igra u ovoj formacijiScarpini je napisao/la:

Trebao bi Mazari to isprobati...makar na trenignu 
A evo sky bruji kao Vidic od juna nas!? Dobro bi dosao kad odu ovi senatori, 2 sezone moze odraditi.

A evo sky bruji kao Vidic od juna nas!? Dobro bi dosao kad odu ovi senatori, 2 sezone moze odraditi.
Dobro je Massimo zastitio svoj ljubimca, Brankicu. Dao mu ugovor na ne odredjeno vrijeme. Sada je problem zadovoljiti ga sa otpremninom. Pregovori su u toku, a njegov odlazak je siguran.
Vidic je non-stop povrijedjen. Fantastican stoper ali ista stvar kao i sa Samuelom. Sto se mene tice, nije to bas neka opcija za nas.
Vidic je non-stop povrijedjen. Fantastican stoper ali ista stvar kao i sa Samuelom. Sto se mene tice, nije to bas neka opcija za nas.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ne bih bas rekao da je non-stop povrijedjen (to je bilo u sezoni 2011/12). Prosle odigrao 22 meca u svim takmicenjima, a ove sezone 15 utakmica u epl, 3 u LP, te 2 u kupu..
- Ed Woodward for Prime Minister !
I s jednom nogom on ce biti ogromno pojacanje. I igracki a bgm i marketinski. Sve vise informacija je da je poso zavrsen. Ja Boga molim da se ovo realizuje.
Vidara je igracina. Jedan od najboljih stopera koje sam gledo.
Vidara je igracina. Jedan od najboljih stopera koje sam gledo.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Evo i agent Vidica je potvrdio da smo zainteresovani za njega
Sent from my C6603 using Tapatalk
Sent from my C6603 using Tapatalk
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
http://www.inter.it/en/news/44850
Thohir effect!
Prezentacija u centru Milana
Danilo D'Ambrosio
Why Inter?
“Inter is a big club and I know what Walter Mazzarri can offer wide players. Juventus? It wasn’t just Juve, the best teams in Serie A were after me, but I thought Inter’s project was the best and the one most suited to me. Now I’m ready to do whatever the coach asks, to play either on the left or right.”
Thohir effect!
Prezentacija u centru Milana

Danilo D'Ambrosio

Why Inter?
“Inter is a big club and I know what Walter Mazzarri can offer wide players. Juventus? It wasn’t just Juve, the best teams in Serie A were after me, but I thought Inter’s project was the best and the one most suited to me. Now I’m ready to do whatever the coach asks, to play either on the left or right.”
Samo da Vidic nije zamjena za Ranocchiu, vec za nadam se Samuela i Chivua koji odlaze na kraju sezone...
-------------------------Palacio--------------------------------
--------------------------Botta---------------------------------
D'Ambrosio -- Hernanes -- Taider -- Guarin -- Nagatomo
-----------------XXXX --- Rolando --- XXXX-------------------
Ovako se danas radilo na treningu
Mnogo dobro izgleda.
PS: Alvarez ce najvjerovatnije propustiti tekmu radi opreznosti.
--------------------------Botta---------------------------------
D'Ambrosio -- Hernanes -- Taider -- Guarin -- Nagatomo
-----------------XXXX --- Rolando --- XXXX-------------------
Ovako se danas radilo na treningu

Mnogo dobro izgleda.
PS: Alvarez ce najvjerovatnije propustiti tekmu radi opreznosti.
Zadnja izmjena: Thorin, dana/u 05 feb 2014, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.