Ma kakvi,,ni na ovome ni na jednom drugom,,nalozise me danas ko Ivana Generalica za pojacanjeedgardavids je napisao/la:![]()
![]()
Ima li luđe teme na ovom forumu?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zizu bas ja konto napisat to isto. Merza i Asim armirani beton ali ni ovo nije losa solucijazizu1991 je napisao/la:Nema humora do našeg, mogu pričat' šta god hoće.
Usput da pohvalim ideju o prebacivanju Merze u vezni red. Mada bih ja pokušao sa Merzom i Asimom kao štoperskim dvojcem, a sa Zoljom u veznom redu.
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 04 feb 2014, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Al pashino
- Kontakt:
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sumnjam. Ne igramo sa slabim protivnicimaAl pashino je napisao/la:jel to zakazana tekma sa željom 16.02 ?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sumnjam. Ne igramo sa slabim protivnicimaAl pashino je napisao/la:jel to zakazana tekma sa željom 16.02 ?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Malo sale. @Al Pasino neznam druze ja nisam cuo za to mada bi valjala ta provjera. Nesto imam smek da cemo se sastat u 1/4 kupa
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Al pashino
- Kontakt:
ma znam ja da su oni mali
,al sam načuo nesto pa samo da provjerim
www.facebook.com/pirotehniksarajevo
A ljudi ova dva nova izgleda nece bjezati.Valjda im je kod kuce sve o.k
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
VELEŽ – NOVI PAZAR 1:1 (1:0)
Današnja utakmica bila je idealna prilika za provjeru kadra treneru Jusufbegoviću. Protivnik je obzirom na rezultate protekle jeseni zaslužio svaki respekt. Ipak u prvom dijelu dominatniji su bili „Rođeni“. Dinamičnih prvih 45 minuta upotpunili su „Rođeni“ lijepom akcijom i još ljepšim pogotkom. Maletić je prošao po desnoj strani i ubacio u šesnaesterac. Novajlija Blagojević je odlično šutirao, ali se istakao golman Budaković. Kratko je odbio loptu, koja dolazi do Hebibovića, koji je poluvolejom posprema u mrežu Novog Pazara.
Srbijanski superligaš do poravnanja je došao u finišu utakmice. Greška rezervista „Rođenih“, gužvu u šesnaestercu najbolje koristi Vuk Sotirović i trese mrežu Veleža.
Da je utakmica Veleža i Novog Pazara privukla ogromnu pažnju ljubitelja fudbala u najvećem gradu Sandžaka pokazuje podatak da su danas u Baru bila i reportažna kola RTV Novi Pazar. Sve je bilo spremno za direktan prenos, ali se u posljednji trenutak ispriječio problem sa satelitskim vezama, zbog čega je otpala mogućnost direktnog prenosa.
Velež – Novi Pazar 1:1 (1:0). Bar. Igralište SC Bar. Gledalaca 50. Vrijeme i teren idealni za igru. Strijelci: 1:0 Hebibović (27), 1:1 Sotirović (75)
VELEŽ: Oštraković, Maletić, Škaljić, Zolj, Letić, Merzić, Kodro, Blagojević, Hebibović, Rašević, Okić.
Još su igrali : Bobić, Mahinić, Pejić, Ćemalović, Zvonić, Hajdarović, Ramović
Trener: Nedim Jusufbegović
NOVI PAZAR : Budaković, Stevanović, Vuković, Dragićević, Protić, Mutavdžić, Rusmir, Kecap, Obrovac, Arsenijević, Sotirović. Trener: Zoran Njeguš
Poslije utakmice Zoran Njeguš, trener Novog Pazara je ocijenio da je ovo bila prava takmičarska utakmica, u kojoj su Mostarci diktirali tempo u prvom poluvremenu.
- Nisam zadovoljan igrom u defanzivi u tom periodu, jer smo dozvolili smo protivniku da ima veći posjed lopte, daleko smo stajali od njihovih fudbalera. U drugom poluvremenu smo bili bolji i dominirali. Neke stvari ne funkcionišu još uvijek, što je normalno, jer se i dalje upoznajemo, dosta igrača je otišlo, a dosta je i došlo. Bićemo pravi kada bude potrebno, uočio sam i dobre stvari, protiv najtežeg rivala u dosadašnjem toku priprema, rekao je za RTV Novi Pazar, Zoran Njeguš, koji je Mostarcima suprostavio dvije formacije :4-1-4-1 i 4-4-1-1.
fkvelez.ba
naši rođeni imaju svoje navijače i u Sandžaku...
ojjjjjjj Sandžaku mojjjjjjjjjjjjjj
Današnja utakmica bila je idealna prilika za provjeru kadra treneru Jusufbegoviću. Protivnik je obzirom na rezultate protekle jeseni zaslužio svaki respekt. Ipak u prvom dijelu dominatniji su bili „Rođeni“. Dinamičnih prvih 45 minuta upotpunili su „Rođeni“ lijepom akcijom i još ljepšim pogotkom. Maletić je prošao po desnoj strani i ubacio u šesnaesterac. Novajlija Blagojević je odlično šutirao, ali se istakao golman Budaković. Kratko je odbio loptu, koja dolazi do Hebibovića, koji je poluvolejom posprema u mrežu Novog Pazara.
Srbijanski superligaš do poravnanja je došao u finišu utakmice. Greška rezervista „Rođenih“, gužvu u šesnaestercu najbolje koristi Vuk Sotirović i trese mrežu Veleža.
Da je utakmica Veleža i Novog Pazara privukla ogromnu pažnju ljubitelja fudbala u najvećem gradu Sandžaka pokazuje podatak da su danas u Baru bila i reportažna kola RTV Novi Pazar. Sve je bilo spremno za direktan prenos, ali se u posljednji trenutak ispriječio problem sa satelitskim vezama, zbog čega je otpala mogućnost direktnog prenosa.
Velež – Novi Pazar 1:1 (1:0). Bar. Igralište SC Bar. Gledalaca 50. Vrijeme i teren idealni za igru. Strijelci: 1:0 Hebibović (27), 1:1 Sotirović (75)
VELEŽ: Oštraković, Maletić, Škaljić, Zolj, Letić, Merzić, Kodro, Blagojević, Hebibović, Rašević, Okić.
Još su igrali : Bobić, Mahinić, Pejić, Ćemalović, Zvonić, Hajdarović, Ramović
Trener: Nedim Jusufbegović
NOVI PAZAR : Budaković, Stevanović, Vuković, Dragićević, Protić, Mutavdžić, Rusmir, Kecap, Obrovac, Arsenijević, Sotirović. Trener: Zoran Njeguš
Poslije utakmice Zoran Njeguš, trener Novog Pazara je ocijenio da je ovo bila prava takmičarska utakmica, u kojoj su Mostarci diktirali tempo u prvom poluvremenu.
- Nisam zadovoljan igrom u defanzivi u tom periodu, jer smo dozvolili smo protivniku da ima veći posjed lopte, daleko smo stajali od njihovih fudbalera. U drugom poluvremenu smo bili bolji i dominirali. Neke stvari ne funkcionišu još uvijek, što je normalno, jer se i dalje upoznajemo, dosta igrača je otišlo, a dosta je i došlo. Bićemo pravi kada bude potrebno, uočio sam i dobre stvari, protiv najtežeg rivala u dosadašnjem toku priprema, rekao je za RTV Novi Pazar, Zoran Njeguš, koji je Mostarcima suprostavio dvije formacije :4-1-4-1 i 4-4-1-1.
fkvelez.ba
naši rođeni imaju svoje navijače i u Sandžaku...
ojjjjjjj Sandžaku mojjjjjjjjjjjjjj
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 05 feb 2014, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
po ovom gornjem izvještaju, ovaj Blagojević će se najvjerovatnije isplatiti.
valjda će klub pronaći još jednog dobrog centafora, i to bi bilo to...
Da onaj Purović nije zayebavao, imali bi smo jednu od najjačih ekipa u BiH u ovom trenutku, mada je i ovaj tim respektabilan, ali bez Zvonića.

valjda će klub pronaći još jednog dobrog centafora, i to bi bilo to...
Da onaj Purović nije zayebavao, imali bi smo jednu od najjačih ekipa u BiH u ovom trenutku, mada je i ovaj tim respektabilan, ali bez Zvonića.
Pogledaj ti samo našu klupu.
Osim Hajdarovića i Ramovića, nema se ko spomenut'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
KLUPA: Bobić, Mahinić, Pejić, Ćemalović, Zvonić, Hajdarović, Ramović
svi mogu proći sem Zvonića, i zato sam siguran da će doći još koji igrač, jer će nam trebati solidna klupa, zbog igranja na dva fronta.
svi mogu proći sem Zvonića, i zato sam siguran da će doći još koji igrač, jer će nam trebati solidna klupa, zbog igranja na dva fronta.
Izuzmi Bobića, jer kao golman, kada ga se jednom izbaci, teško će vratiti povjerenje radom na treninzima. Bolji Oštri i fajrunt.
Sada uzmi Pejića, koji je prikazivan kao veliko pojačanje, a koliko je ustvari od ozlijede utakmica odigrao, kaziva ti koliko se na njega računa. Mahinić ispao poslije one bolesti, neće igre vidjeti, i nije konkurencija Zolju, Merzi i Škaljiću. Jedino ako baš bude morao da igra. To ti pokaziva konkurentnost u ekipi.
Ćemalovića ne treba pominjati. I u onom odnosu snaga je ulazio s klupe. Otjeran je Jusufbašić, pa će opet da ulazi s klupe. Pravi mu se prostor na klupi.
Da li je to kvalitetan igrač koji može izbaciti nekoga od igrača koji pretenduju na poziciju koju on igra i koji će je igrati umjesto njega u prvih 11 ?
Ne bih rekao.
Sada uzmi Pejića, koji je prikazivan kao veliko pojačanje, a koliko je ustvari od ozlijede utakmica odigrao, kaziva ti koliko se na njega računa. Mahinić ispao poslije one bolesti, neće igre vidjeti, i nije konkurencija Zolju, Merzi i Škaljiću. Jedino ako baš bude morao da igra. To ti pokaziva konkurentnost u ekipi.
Ćemalovića ne treba pominjati. I u onom odnosu snaga je ulazio s klupe. Otjeran je Jusufbašić, pa će opet da ulazi s klupe. Pravi mu se prostor na klupi.
Ne bih rekao.
To je ipak klupa. Ramović, Dino, Janković, Zlaja, Mahinić.....nije to loše. Pretenciozno je očekivati da imaš 20 igrača podjednake kvalitete. Ni City to nema.zizu1991 je napisao/la:Izuzmi Bobića, jer kao golman, kada ga se jednom izbaci, teško će vratiti povjerenje radom na treninzima. Bolji Oštri i fajrunt.
Ćemalovića ne treba pominjati. I u onom odnosu snaga je ulazio s klupe. Otjeran je Jusufbašić, pa će opet da ulazi s klupe. Pravi mu se prostor na klupi.Da li je to kvalitetan igrač koji može izbaciti nekoga od igrača koji pretenduju na poziciju koju on igra i koji će je igrati umjesto njega u prvih 11 ?
Ne bih rekao.
Treba nam centarfor.
I Mika je puno bolja ocija na zadnjem veznom od Amira, nažalost Amir nema potrebnu trku za zadnjeg, a i pokazao se super kao stoper. Moja jedini upit za ove pozicije je kako će se Asim i Amir slagati, nekako su mi sličan profil igrača. Obojica znaju lopte, ali nekako bih volio da makar jedan od njih ima onu čvrstinu hatunićevvskog tipa. Al haj, ne možeš sve imati.
Bobić, Mahinić, Pejić, Zvonić, Janković, Ramović, Hajdarević, Ćemalović, plus 3 juniora, koja će povremeno dobivati šansu, te jedan centafor koji nam treba k'o budali šamar.
@gost je upravu, da je teško očekivati da Velež ima 2 jake postave, pa to vani teško k'o ima, a kamoli u BiH.
@gost je upravu, da je teško očekivati da Velež ima 2 jake postave, pa to vani teško k'o ima, a kamoli u BiH.
sta je sa Zlajom,je li on klupa ili prva postava(ili ga nema nigdje)AlemC85 je napisao/la:Bobić, Mahinić, Pejić, Zvonić, Janković, Ramović, Hajdarević, Ćemalović, plus 3 juniora, koja će povremeno dobivati šansu, te jedan centafor koji nam treba k'o budali šamar.
Ako je i on na klupi onda imamo 3-4 dobra igraca na klupi(koji su blizu prvog tima);Zlaja,Ramovic,Hebibovic i taj Jankovic(jos ce mo viditi kakav je) Solidan sastav imamo ali moje je misljenje da bez klasicnog centarfora tesko da ostvarimo cilj(nema ko u napadu skakati na visoke lopte i spustati saigracima
FORZA CRVENI VRAGOVI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ma samo ne spominji Kazazica,,kad igra mene strah ufati,,momak niti ima znanja niti smirenosti da igra u odbrani,,strava i uzas.rodjak je napisao/la:sta je sa Zlajom,je li on klupa ili prva postava(ili ga nema nigdje)AlemC85 je napisao/la:Bobić, Mahinić, Pejić, Zvonić, Janković, Ramović, Hajdarević, Ćemalović, plus 3 juniora, koja će povremeno dobivati šansu, te jedan centafor koji nam treba k'o budali šamar.
@gost je upravu, da je teško očekivati da Velež ima 2 jake postave, pa to vani teško k'o ima, a kamoli u BiH.![]()
Ako je i on na klupi onda imamo 3-4 dobra igraca na klupi(koji su blizu prvog tima);Zlaja,Ramovic,Hebibovic i taj Jankovic(jos ce mo viditi kakav je) Solidan sastav imamo ali moje je misljenje da bez klasicnog centarfora tesko da ostvarimo cilj(nema ko u napadu skakati na visoke lopte i spustati saigracima)
FORZA CRVENI VRAGOVI
upravu si zaboravio sam Zlaju, čini mi se da ima lakšu povredu, pa ne smiju da rizikuju s njim.rodjak je napisao/la:sta je sa Zlajom,je li on klupa ili prva postava(ili ga nema nigdje)AlemC85 je napisao/la:Bobić, Mahinić, Pejić, Zvonić, Janković, Ramović, Hajdarević, Ćemalović, plus 3 juniora, koja će povremeno dobivati šansu, te jedan centafor koji nam treba k'o budali šamar.
@gost je upravu, da je teško očekivati da Velež ima 2 jake postave, pa to vani teško k'o ima, a kamoli u BiH.![]()
Ako je i on na klupi onda imamo 3-4 dobra igraca na klupi(koji su blizu prvog tima);Zlaja,Ramovic,Hebibovic i taj Jankovic(jos ce mo viditi kakav je) Solidan sastav imamo ali moje je misljenje da bez klasicnog centarfora tesko da ostvarimo cilj(nema ko u napadu skakati na visoke lopte i spustati saigracima)
FORZA CRVENI VRAGOVI
Ako hoćeš imati rezultate u ligi, tj. da ostaneš u gornjem djelu tabele, a da furaš Kup do kraja, moraš imati igrače na klupi koji mogu zamjeniti prvotimce na adekvatan način.
Dobro, vidjeti ćemo sve, kad krene prvenstvo i finalizira se kadar.
Dobro, vidjeti ćemo sve, kad krene prvenstvo i finalizira se kadar.
-
edgardavids
- Kontakt:
Ja mislim da će se Asim i Zolj dobro slagati na stoperskim pozicijama, nisam siguran jesu li u Olimpicu igrali zajedno stopera?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.