[youtube][/youtube]
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ev ko nije gledao utakmicu naseg protivnika neka pogleda, imat ce sta za vidjet sta nas ceka sutra
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
wienultras
- Kontakt:
dosta delija je najavilo dolazak,plus solidan broj nasih momaka,plus nasa dijaspora,dosta ljudi radi u sloveniji i zivi,koji nevole bas zvijezdu i td...nebi u detalje,boje se nereda i haosa,kakvi nemaju para i ****,prica za malu djecu,mi smo htjeli sutra sa kombijem nas 7 doci ali eto...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nista....kombi i pare ostavite za 20.kolowienultras je napisao/la:dosta delija je najavilo dolazak,plus solidan broj nasih momaka,plus nasa dijaspora,dosta ljudi radi u sloveniji i zivi,koji nevole bas zvijezdu i td...nebi u detalje,boje se nereda i haosa,kakvi nemaju para i ****,prica za malu djecu,mi smo htjeli sutra sa kombijem nas 7 doci ali eto...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:Fukare WIEN (Njemačka)
-
wienultras
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:Gorki je napisao/la:Fukare WIEN (Njemačka)![]()
...okle brate njemacka
- tuzlak1987
- Kontakt:
ljudi ne slažem se sa tim konkursom i uzimanjem para i nekih nagrada..ko hoće da pravi neka pravi BESPLATNO..ko hoće pare neke i nagrade od našeg kluba kojem je svaka marka važna neka i ne pravi
previše smo se digli, nismo real...
Steta sto se igra bez prisustva publike,unistice draz sutrasnjeg meca izmedju starih rivala,al jbg boje se ljudi nereda,sto je sasvim normalno.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
wienultras je napisao/la:staragarda je napisao/la:Gorki je napisao/la:Fukare WIEN (Njemačka)![]()
...okle brate njemacka
ma zeza se bolan...inace dvoica nas smo tuzlaci,troica iz sarajeva,jedan iz prijedora,i jedan iz nisa,grobar
Njemački jezik se priča
Auuuuu koja kombinacija,sve je nekako OK ali odakle ovi iz šehera da bodre crveno crne
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
odma da ti kazem..to groblje i te iz sehera nam ne vodi...pogotovo ako navijaju za anamo one....imamo ionako dosta svojih problemawienultras je napisao/la:staragarda je napisao/la:Gorki je napisao/la:Fukare WIEN (Njemačka)![]()
...okle brate njemacka
ma zeza se bolan...inace dvoica nas smo tuzlaci,troica iz sarajeva,jedan iz prijedora,i jedan iz nisa,grobar
-
wienultras
- Kontakt:
druze nas 4 radimo skupa,a i svi smo tu,komsije,druzimo se,kada sam reko ovom nisliji,kaze idemo breee deri cigane
i tako eto bh ekipica 
Sta ovo Skoka pise u petak mec izmedju Slobode i Zvezde
I on promjenio plocu .
I on promjenio plocu .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nazalost bez navijaca i navijackih prepucavanja ali bice sigurno uzbudljivo bez obzira na sve. Ja se iskreno nadam da bi se sutra mogao naci neki stream da se pogleda nova Europska Sloboda. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nemoj vise ove recenice,slusao sam je mnogo puta i svaki put se izblamiramo sa tim nova evropska Sloboda..Omerbavarac je napisao/la: Europska Sloboda.
Zabrana ulaska navijača na stadion u Kopru je odluka koja je razočarala brojne prijatelje, navijače i simpatizere našeg kluba koji su odbrojavali dane do polaska u Sloveniju... U proteklih nekoliko godina prošli smo mnogo trnovit put, doživjeli mnogo niskih udaraca, iz svakog poraza izvukli smo pouke, naučili lekcije i upravo zbog toga sada smo jaki, puni samopuzdanja, motivisani i željni pobjeda, uspjeha i povratka u društvo najboljih... Nema predaje, naša priča tek počinje...
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ako se moze dat skoro 40.000 za pripreme, ja vjerujem da se onda moze nac, izdvojit i 150 maraka za konkurs.tuzlak1987 je napisao/la:ljudi ne slažem se sa tim konkursom i uzimanjem para i nekih nagrada..ko hoće da pravi neka pravi BESPLATNO..ko hoće pare neke i nagrade od našeg kluba kojem je svaka marka važna neka i ne pravipreviše smo se digli, nismo real...
Ja sam objasnio, to ce pravit navijaci te "besplatne" dresove koji se uglavnom ne bave dizajnom, a ovako ce neko sjest i potrudit se. Pazice na detalje, sitnice koje prave dres boljim.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ima u Tuzli 1000 ljudi koji se razumiju u ove stvari, a izasli bi u sustret Slobodi i napravili besplatno i sad da nekom sa strane se daje 150 maraka. Bolje da svi uzmu telefon i zovu ovo za 2 marke, klub nam je u milionskim dugovima. Nece Azmir biti zauvijek..klasik je napisao/la:Ako se moze dat skoro 40.000 za pripreme, ja vjerujem da se onda moze nac, izdvojit i 150 maraka za konkurs.tuzlak1987 je napisao/la:ljudi ne slažem se sa tim konkursom i uzimanjem para i nekih nagrada..ko hoće da pravi neka pravi BESPLATNO..ko hoće pare neke i nagrade od našeg kluba kojem je svaka marka važna neka i ne pravipreviše smo se digli, nismo real...
Ja sam objasnio, to ce pravit navijaci te "besplatne" dresove koji se uglavnom ne bave dizajnom, a ovako ce neko sjest i potrudit se. Pazice na detalje, sitnice koje prave dres boljim.
Isto tako smo dobili i grb od udruzenja i prijedlog imena za udruzenje i ne vidim da mu ista fali, isti princip ovakav bio i ljudi slali na mail..
-
wienultras
- Kontakt:
a imali kakvo info za taj broj rekli su da ce biti transparentno,ja mislim sace skoro mjesec proslo,niko nista,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.