Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ovi sto su gledali tekmu, kakav je Nemanja? Da li je materijal za reprezentaciju?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uhvatio sam malo vremena da veceras pogledam Gudelja i mogu reci da su hvalospjevi na forumu ipak opravdani. Momak ima potencijal i evo mene kao jos jednog zagovornika za njegov poziv u repku. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa logicno je da ga gleda kad su oni jedna slabasna reprezentacija u rangu Lihtenstajna,on je njima premija.Kod nas je tek nezreli klinac mozda za sireg spiska U19 reprezentacija jer premlad je za U21DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Švedski selektor Erik Hamren doputovao je u London kako bi gledao ovog mladog igrača.
Evo javljaju medije da je Hamren danas bio na utakmici Fullham-a da gleda Tankovica
Do Gudelja a pogotovo do Salatica nebi ni CIA uspjela doci do kontakta da smo napravili sto pravimo vec skoro 20 godina.Zamalo ili ni blizu na veliko prvenstvo.Arslanagicu je Safet tetak,za Tinu mu naprdjavaju,ista bi bila prica i za tetica u slucaju kiksa.Adi_Zepce je napisao/la:@harishp
Hvala Bogu pa smo dozvijeli taj uspjeh samo treba ga znati iskoristiti i pozvati te "zaboravljene".Ponavljam da Dzeko i CO nece igrati vjecnost,a ovi momci koji se sada pominju mogu biti nasa svijetla buducnost.
Da se razumijemo nisam za radikalne promjene u reprezentaciji,ali realno 2-3 promjene su potrebne.Misljenja sam da bi idealno bilo Zahirovic out-in Gudelj,Rahimic out-in Salatic i Vrsajevic out-in Arslanagic.Mozda jos jedan napadac (tipa Hrgota ili Tanakovic),ali to bi vec bio pravi bonus
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma da svejedno je jesi li ozenio sakatu ili zdravu zenu...harishp je napisao/la:Da, a isto tako zbog ''iznenadnog uspjeha BIH repke ''zaboravljeni'' se sjete da imaju taj neki korijen iz BIH.
Sto bi rekao Djuro''biznis Djasmine,biznis....
Ha ja sta to igra ulogu, ko jos bira u zivotu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja kazem hvala Bogu da smo napravili jer sada je moguc kontakt do tih igraca,ali ocito ti ne mozes ili ne zelis to da shvatis.Ocito je bolje da nam polovnjaci iz Hajduka,bh premijerligasa ili penzioneri te gledatelji njemackih drugoligasa igraju.Pogledaj malo primjer pravih nogometnih selekcija,izbornika i Saveza.Evo ti primjer Svedske i Tanakovica.harishp je napisao/la:Do Gudelja a pogotovo do Salatica nebi ni CIA uspjela doci do kontakta da smo napravili sto pravimo vec skoro 20 godina.Zamalo ili ni blizu na veliko prvenstvo.Arslanagicu je Safet tetak,za Tinu mu naprdjavaju,ista bi bila prica i za tetica u slucaju kiksa.Adi_Zepce je napisao/la:@harishp
Hvala Bogu pa smo dozvijeli taj uspjeh samo treba ga znati iskoristiti i pozvati te "zaboravljene".Ponavljam da Dzeko i CO nece igrati vjecnost,a ovi momci koji se sada pominju mogu biti nasa svijetla buducnost.
Da se razumijemo nisam za radikalne promjene u reprezentaciji,ali realno 2-3 promjene su potrebne.Misljenja sam da bi idealno bilo Zahirovic out-in Gudelj,Rahimic out-in Salatic i Vrsajevic out-in Arslanagic.Mozda jos jedan napadac (tipa Hrgota ili Tanakovic),ali to bi vec bio pravi bonus
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Gringonja ''ljubav nije rajcica''.Barem bi ti to trebao znati.gringobih je napisao/la:Ma da svejedno je jesi li ozenio sakatu ili zdravu zenu...harishp je napisao/la:Da, a isto tako zbog ''iznenadnog uspjeha BIH repke ''zaboravljeni'' se sjete da imaju taj neki korijen iz BIH.
Sto bi rekao Djuro''biznis Djasmine,biznis....
Ha ja sta to igra ulogu, ko jos bira u zivotu...![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Povodom Tankovica bravo veliko bravo safete susicu. Nazalost Bosanskoj nogometnoj repki ne treba neprijatelj pored njezinog vrlog selektora. Pitam se da li je vaznije odigrat 3 utakmice u Brazilu ili izgubiti igrace tipa Seferovica i Tankovica koji su mogli postati temelji nove nogometne vrste koja je trebala igrati narednih 10 godina zapazenu ulogu sa ova dva nogometna bisera. Tako i treba kad dobro biramo, kad pogledam sto ovaj lik govori i radi sramim se ko je nama legenda. Nazalost sad ce neki oplesti po meni kao i po Tankovicu za par dana kad ne dodje na sijelo. Ali ne brinite ni prvi ni posljednji sa Susicem kojega ce Bosna izgubiti. Ali safete Bosna ce i poslije tebe igrati nogomet i Bosanci imati mlade talente iako ce tvoje vrijeme dobro platiti u buducnosti, ali gdje ces ti fantome poslije svjetskog prvenstva mislis li da ce ti PSG dati posao ako se tamo proslavis a kako selekciju pravis bojim se da ces ce proslaviti po porazima. Zato u ime Seferovica, Tankovic, Halilovica..... aferim safete zar je moguce da je od svih ovih Harisa, Muja, Alena samo Sven Tino patriota kakvim ga neki od zaludjenih navijaca vide.
Sad opletite po Muju safet ko i obicno nije nista kriv, a Svedjaninu nije tesko bilo doci na utakmicu. Sta bi vi uradili da ste na mjestu Tankovica.
Sad opletite po Muju safet ko i obicno nije nista kriv, a Svedjaninu nije tesko bilo doci na utakmicu. Sta bi vi uradili da ste na mjestu Tankovica.
Ovdje ima nekoliko likova koje Safet plodi. Nema drugog objašnjenja.
Pojam pojedinca ovcama problem.
Ultra THC je napisao/la:Ovdje ima nekoliko likova koje Safet plodi. Nema drugog objašnjenja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- brzitesanj
- Kontakt:
Gudelj i Tanković nisu bezveze članovi AZ odnosno Fulhama sigurno da posjeduju kvalitet koji bi nam mogao biti od koristi na SP i naravno poslije jer su oba vrlo mladi i perspektivi. Ovo što sam danas imao priliku vidjeti od Gudelja koji je io sasvim dobar.
Hažić je bolji od Gudelja, nisam galedo al ako Pape tako kaže onda je tako, kako da Pape ne vodi bratića u Brazil nek mali vidi svjeta i naroda.
Hažić je bolji od Gudelja, nisam galedo al ako Pape tako kaže onda je tako, kako da Pape ne vodi bratića u Brazil nek mali vidi svjeta i naroda.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- inacefindecko
- Kontakt:
HVALA SAFETE! klocu! on da može birati između radio prenosa PSG-a i da gleda multiprenos svih reprezentativaca odjednom, on bi tražio frekvenciju...
+1.inacefindecko je napisao/la:HVALA SAFETE! klocu! on da može birati između radio prenosa PSG-a i da gleda multiprenos svih reprezentativaca odjednom, on bi tražio frekvenciju...
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
možda Pape nema gdje gledati potencijalne reprezentativce, možda od programa ima samo domaće, kao mi nekad što smo FTV, BHT1, TK, TVT i Pink al' ne valja slika
a interneta vjerovatno nemaju na periferiji Pariza
Da imamo ozbiljan savez, koristili bi program wyscout. A ne da nam tamo neki Juka dovodi igrace i da nam selektor pojma nema ko su moguci reprezentativci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Izgubimo li i Tankovica zaista ne vidim vise smisla u pracenju repke i preko TV-a...
Jer ovo vise nije nasa nego privatna repka...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vidim niko nije gledao utakmicu. Tankovic je bio slab kao i cijeli Fulham, ispali su od ekipe koja je na dnu tabele u trecoj ligi, najvjerovatnije ispadaju u cetvrtu ligu. I to su ih nadigrali. Polako sa njim, upucen mu je poziv na okupljanje u Insbruku, ako zeli igrati za nas igrace za nas. Sa nase strane zelja postoji ali ako ne postoji sa njegove...

gringobih je napisao/la:Izgubimo li i Tankovica zaista ne vidim vise smisla u pracenju repke i preko TV-a...
Malo popusti. Skini kapu ako je imas, Susicu se svi mozemo samo pokloniti, jedini selektor koji nas je odveo na SP. Srusiti Alijin spomenik i staviti jedinog heroja Papeta. Istinskog branitelja ove napacene BIH.Goalgetter je napisao/la:Tinu i Hadzica?calcio je napisao/la:Isao je i Susic obilaziti potencijalne reprezentativce, pa sta?. Hvala mu na tome, inace bi obojica izabrali Belgiju/Austriju, da ih nije obisao. Osim njih dvojice jos gledao Hajrovica usput kad je bio u St. Gallenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.