FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la super » 04 feb 2014, 22:56

DukeOfWellington je napisao/la:
cobefks je napisao/la:"Fudbaleri sarajevskog Olimpica, poraženi su danas u prijateljskom susretu u Antaliji od rumunskog prvoligaša Sageate Navodari s uvjerljivih 4:0".

Ako vec poredite, ova ekipa od koje je Olimpic izgubio je trenunto na 13. mjestu. Metalurg ako nije bolji, gori nije sigurno.
Gori je sigurno, ubjedljivo je zadnji u Ukrajini, čak nisu pretekli ni ekipu koja je odustala od takmičenja.
:lol: :lol:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 04 feb 2014, 22:56

super je napisao/la:
cobefks je napisao/la:"Fudbaleri sarajevskog Olimpica, poraženi su danas u prijateljskom susretu u Antaliji od rumunskog prvoligaša Sageate Navodari s uvjerljivih 4:0".

Ako vec poredite, ova ekipa od koje je Olimpic izgubio je trenunto na 13. mjestu. Metalurg ako nije bolji, gori nije sigurno.
iz 19 utakmica 19 bodova a vasi iz 17-8 bodova nije gori upravu si
E pa uporedi malo Ukrainsku i Rumunsku ligu, pa ces skontati da su ovi iz Rumunije gori, a mozes komotno u poredenje ubaciti u 2.HNL ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 feb 2014, 22:58

slika
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 04 feb 2014, 23:01

Novigrad koja je to liga :lol: :lol: :lol: igraju sa njima 3:3 a nama pametuju :lol: :lol: :lol:
Ti si opet šampion !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 feb 2014, 23:04

super je napisao/la:
Head je napisao/la:Covjek prica o ukrajinskoj ligi k'o da prica o prvoj ligi federacije. :mrgreen:
Jesi to sam smislio ili se konsultovao sa Siljkom. :mrgreen:
pa hajde budi realan i procitaj zadnjih par stranica falite se kako ste pobjedili extra ekipu niko ne spominje da je to ubjedljivo najgora ekipa ukrajinskog prvenstva i jos prozivate olimpik sto je izgubio od temisvara,poredit te dvije ekipe je :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporedi Novograd i njih i pssssttttt! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 feb 2014, 23:06

Ccc ovo nije normalno :cry: Da mozete ODMAH omalovazavati svaku nasu pobjedu i sve sto se pozitivno desi u nasem klubu :!: :roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 feb 2014, 23:08

i mi smo igrali sa metalistom prijateljsku prije meceva sa plzenom pa nismo pravili frku po forumu kao da igramo sa barcom...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 04 feb 2014, 23:10

Sabinho je napisao/la:Ccc ovo nije normalno :cry: Da mozete ODMAH omalovazavati svaku nasu pobjedu i sve sto se pozitivno desi u nasem klubu :!: :roll:
ja ne,al vasi omalozavaju olimpik i zato sam samo dao komentar,kada vasi kude onda je ok a kada neko vas dirne :twisted: :twisted: .......izvinjavam se iskrenim navijacima sarajeva .................pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 feb 2014, 23:10

http://prntscr.com/2pkdwc malo vrijede šta češ jači su ovi drugoligašihttp://prntscr.com/2pkf14
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 04 feb 2014, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 feb 2014, 23:11

super je napisao/la: pa hajde budi realan i procitaj zadnjih par stranica falite se kako ste pobjedili extra ekipu niko ne spominje da je to ubjedljivo najgora ekipa ukrajinskog prvenstva ....
Ja sam nešto na brzinu uspio prelistati i nisam primjetio da se neko hvalio zbog pobjede, s obzirom da je pomenuta ekipa iz lige koja je dva puta jača od naše svakako da pobjeda imponuje. Al opet daleko do toga da je sad neko mjerilo snage Sarajeva.
U svakom slučaju je lijepo pobjediti pa makar to bila ekipa iz druge federalne lige .....

Al kao što kaže @ljiljan, bezveze nam priča

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 04 feb 2014, 23:26

i mi smo igrali sa metalistom prijateljsku prije meceva sa plzenom pa nismo pravili frku po forumu kao da igramo sa barcom...
I kako ste prosli tad? A ostade Svraka...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 feb 2014, 23:52

lafomamone je napisao/la:
ma ja ba stace metalist **** njih, sarajevo bi ih rastavilo

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 04 feb 2014, 23:56

Sigurno bi bolje prosli, pa vi se sve i jednu utakmicu sa evropskim ekipama glumili obicne statiste, nije bitno ko vam je protivnik

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2014, 23:57

fedeltafrotta je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:
ma ja ba stace metalist **** njih, sarajevo bi ih rastavilo
normala ;)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 feb 2014, 00:01

lafomamone je napisao/la:Sigurno bi bolje prosli, pa vi se sve i jednu utakmicu sa evropskim ekipama glumili obicne statiste, nije bitno ko vam je protivnik
:lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 feb 2014, 00:02

Da smo pobjedili onaj drugi Metalurg koji obitava u sredini tabele ukrajinskog prvenstva, opet bi prica bila: "Ta ce oni izbacio ih Kukesi kao i Sarajevo" itd.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 05 feb 2014, 00:09

Ja ne znam kako možete da se raspravljate sa njima? :?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 feb 2014, 00:38

Grokok je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Sigurno bi bolje prosli, pa vi se sve i jednu utakmicu sa evropskim ekipama glumili obicne statiste, nije bitno ko vam je protivnik
Dobro je kad statiste glumiš Plzenu, Makabiju, ali je problem kad si statista Kljukeskiju i Zeti, hmm ... :roll:
Inace se ne mijesam u ove rasprave jer su na nivou djece od 5 godina, ali jel ozbiljno zelis reci da Sarajevo nije bilo bolje i od Zete i od Kuksija?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 05 feb 2014, 00:40

Grokok je napisao/la:
Dobro je kad statiste glumiš Plzenu, Makabiju, ali je problem kad si statista Kljukeskiju i Zeti, hmm ... :roll:
nemoj se ograniciti samo na makabija i plzen, kod vas je pravilo da vam skace po ledjima ko god vas izvuce, pobjednik se zna i prije pocetka utakmice samo je pitanje jel 6 ili 7 komada. Kukesi i Zeta su ipak izuzetci

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 05 feb 2014, 00:41

Sarajlijc@ je napisao/la:
Grokok je napisao/la:
Inace se ne mijesam u ove rasprave jer su na nivou djece od 5 godina, ali jel ozbiljno zelis reci da Sarajevo nije bilo bolje i od Zete i od Kuksija?
Inače se ni ja ne miješam u ova stvari, al kad ovako neku glupost napiše navijač čiji klub ispadne od Kljukeškija, onda se stvarno mora replicirati.
Koliko je bilo bolje, da su ispali. Željo bio bolji od Plzena na Koševu pa primio dva komada...

Edit:Upravo tako jer uvijek igramo s prvacima svojih država, a ne igramo s ekipama koje su u crnoj gori 3-4 i još da mi klub ispadne od takvih, a o Albaniji da ne pričam. Ja više ne bi imao obraza ikad pisati o evropi. A ti obraza nemaš, šta kaže to je izuzetak :lol:
Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 05 feb 2014, 00:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 12 gostiju.