Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2014, 01:02

Eto mozda je sad lakse objasniti nesto.

Ozbiljan selektor:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Švedski selektor Erik Hamren doputovao je u London kako bi gledao ovog mladog igrača.

Evo javljaju medije da je Hamren danas bio na utakmici Fullham-a da gleda Tankovica

Neozbiljan selektor:
"Odakle taj Salatic iskoci? Nisam gledao Kolasinca, nego Barcelonu.Susic i Hadzic su rijesenje na DMu, preporucili mi ga neki ljudi. Prirodno je da Seferovic zaigra za Svicarsku. Hajrovic je izgubljen za nas i nije mi krivo. Germania Sportagentura ima najbolje igrace na svijetu. Nisam uspio stici na avion za Brazil, pa zato nisam dva dana mogao nabaviti novi let. Da letim gledati reprezentativce? Ne pa da i tu propustim avion?"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 feb 2014, 01:03

Prestajem pratiti repku ako Vrsajevic ne bude igrao od pocetka na Maracani! :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 feb 2014, 01:04

Oj sviju mi hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhaahahahhahahahahhahahahaahhahahhahahahahahahahahahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2014, 01:06

Mozambik je napisao/la:A ovo sto su Hadzic i Susic sami zavrsili :lol: Pa zavrsio bi i Arslanagic i Gudelj da mu selektor kaze IGRAT CES ZA REPREZENTACIJU, kao sto je to rekao Tinceku, zlatu adzinom ;)
:!:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 05 feb 2014, 01:09

A i ovaj Tankovic ce biti pravi izdajnik ako prihvati poziv svedskog selektora koji je zbog njega potegao u London a ne nas jer smo mi ucinili vise,preko posrednika smo mu ponudili mjesto na sirem spisku U21 reprezentacije.Bas je izdajica prava taj mali,takvi nam i ne trebaju.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 feb 2014, 01:10

Moramo Zlaju poslati u Brazil da testira brazilske WC-solje u nasoj bazi. Ako su losije kvalitete, da prebukiramo na vrijeme. 8-)

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 feb 2014, 01:13

Tankovica smo izgubili jbmt Pape zahebo si nas za Seferovica sada i za ovog...

Bravo genije.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 feb 2014, 01:29

Ovo je idealan trenutak: mi na prvenstvu u Brazilu, Srbija kuci bez selektora i u prilicno losoj atmosferi. Sve igrace sto s njima dijelimo, ovo je pravi treutak da ih pokupimo. Naravno ovo se odnosi i na ove evropske zemlje. Jer, kao sto je vec napisano, sutra ce naici smjena generacija pa cemo se hvatati za glavu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 05 feb 2014, 01:32

Ja stvarno ne vidim gdje je problem. Receno je iz FSBIH da se prica sa Gudeljom, Tankovicem, Arslanagicem...a da su neki igraci vec pitvrdili da ce igrati Za nas.
Ne znam sta se tu jos moze uraditi!?
Jedino jos klincu koji nije odigrao ozbiljnu seniorsku utakmicu, ponuditi da ide u Brazil! Pa nismo bas tako nisko pali.

I ne znam zasto ljudi ovdje napadaju Savez I Susica Za ove igrace, kad nemaju pojma da li se i sta se radi po pitanju ovih igraca. Mozda je Susic licno vec pricao sa svima njima, samo sto jos nije stigao da nam javi ovdje na forum.
Siguran Sam da je pricao sa Arslanagicem, zar stvarno misliti da bi on (Susic) clans svoje familije izostavio iz reprezentacije ako nema razlog!?
FKS❤️1946

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2014, 01:39

djokica je napisao/la:Pa nismo bas tako nisko pali.
Ne tako nisko nego nize, da repka bude platforma za prodavanje igraca.
djokica je napisao/la:Mozda je Susic licno vec pricao sa svima njima, samo sto jos nije stigao da nam javi ovdje na forum.
Jeste sigurno, satrao se. Evo upravo javljaju mediji kako je najzad posjetio barem jednog igraca i popricao sa njim... A ne nije, pogresno sam procitao. :lol: Safet njih undercover posjecuje. To mi obicni smrtnici se tome nemozemo dokuciti i shvatiti. Sve to ima visu zamisao iza sebe, jako kompleksno izradjeno i rafinisano, pa lici tako prosto na nerad.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 feb 2014, 01:42

Consigliere je napisao/la:Ovo je idealan trenutak: mi na prvenstvu u Brazilu, Srbija kuci bez selektora i u prilicno losoj atmosferi. Sve igrace sto s njima dijelimo, ovo je pravi treutak da ih pokupimo. Naravno ovo se odnosi i na ove evropske zemlje. Jer, kao sto je vec napisano, sutra ce naici smjena generacija pa cemo se hvatati za glavu.
Gudelj ako će razmišljati logički, onda mu je BiH bolja opcija .. em će igrati u prvih 11, osim ako trenerski mag nešto ne zajebe (a ne bih se iznenadio), em ćemo sigurno narednih godina biti redovan učesnik na najvećim svjetskim smotrama

igranje u repki će mu pomoći i da napravi dobar transfer, a i kao što sam već spomenuo, igranje na najvećim svjetskim smotrama je poseban doživljaj

u Srbiji bi grijao klupu Matiću, kratko i jasno :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2014, 01:52

emir79 je napisao/la: Darko Smoljan je menadzer Hadzicu otkako je momak poceo sa profesionalnim fudbalom u Riedu.
http://sportnet.at/home/fussball/bundes ... selChannel" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam zasto su vam potrebne te gluposti i one tipicne predrasude.
Oplakah, sam sebi autogol zabijas. Predrasude?
Darko Smoljan radi za Germanija Sportagenturu. :lol:
Sta mislis gdje tece novac koji zaradi sa Hadzicem, u koju kompaniju? Mislis on u jednoj GmbH kompaniji taj novac sebi prvo strpa u dzep? :mrgreen: Haha mislis da to tako funkcionise? Veze sa vezom se nema, ali da je samo sto vise napisati.

Germania Sportagentur GmbH. Amtäckerstr. 50 72555 Metzingen Deutschland.
Darko Smoljan Sead Susic Licensed Players Agent. Tel. +49 (0) 7123 60978
http://www.germania-sportagentur.com/contact" onclick="window.open(this.href);return false;

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 feb 2014, 01:59

Mi smo ustvari, po mom misljenju, dobro pokriveni na poziciji zadnjeg veznog sto se tice buducnosti. Besic, Grahovac, Zolotic pa i Zahirovic koji je takodje mlad. Hadzica cemo tek viditi na djelu. Radovac je veliki talenat, tek mu je 18 godina. Onda tu su centralni veznjaci Scuk, Cajic. Sigurno sam nekog zaboravio... :?
Hocu da kazem da nam ova pozicija nece biti kriticna u buducnosti, neko od ovih ce postati klasa da ga hebes.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 feb 2014, 02:02

calcio je napisao/la:Moramo Zlaju poslati u Brazil da testira brazilske WC-solje u nasoj bazi. Ako su losije kvalitete, da prebukiramo na vrijeme. 8-)
Kad nestane argumenta okreni na salu, relativiziraj...
A karakter sta ono bijese? :?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

sanchi
Kontakt:

Post Postao/la sanchi » 05 feb 2014, 02:29

Safet susic je poslije utakmice nant-psg kreno za london ali zakasni na avion sta da se radi desi se i najboljim
adeko

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 05 feb 2014, 02:53

Adi_Zepce je napisao/la:@harishp
Hvala Bogu pa smo dozvijeli taj uspjeh samo treba ga znati iskoristiti i pozvati te "zaboravljene".Ponavljam da Dzeko i CO nece igrati vjecnost,a ovi momci koji se sada pominju mogu biti nasa svijetla buducnost.
Da se razumijemo nisam za radikalne promjene u reprezentaciji,ali realno 2-3 promjene su potrebne.Misljenja sam da bi idealno bilo Zahirovic out-in Gudelj,Rahimic out-in Salatic i Vrsajevic out-in Arslanagic.Mozda jos jedan napadac (tipa Hrgota ili Tanakovic),ali to bi vec bio pravi bonus :)
Nema kvalitet.

Po mom mišljenju samo četverica igrača zaslužuju pozive u A reprezentaciju BiH.
- Prcić (sa sredjenim papirima)
- Hrgota
- Arslanagić
- Gudelj

Ostali, pa i taj Tanković ne. Mene ne zanimaju te sitne prevare, kao uvedi ga u sudijskoj nadoknadi i on je tvoj. Dok ne bude dovoljno dobar da igra 45-60 minuta po utakmici niko A reprezentaciji ne treba što se mene tiče. A te sitne prevare mogu kod jednog upaliti, možda i kod druge dvoje ali tek onda bi vidjeli kako nas u luku zaobilaze. Posebno jer ti dječaci dolaze svi iz desetak istih zemalja gdje smo otišli kud koji mili moji tokom devedesetih pa se i vjerovatno znaju.

Održavati kontakte, pričati sa njima DA, ali služiti se nekim prevarama i prevaricama za to nisam. Svaki od njih neka sam trijezne glave razmisli za koju državu želi da igra. I mislim da to ne treba Sušić da radi nego bi savez morao imati posebno formiranu diviziju za takve stvari.

sergejbarba
Kontakt:

Post Postao/la sergejbarba » 05 feb 2014, 03:02

calcio je napisao/la:Mi smo ustvari, po mom misljenju, dobro pokriveni na poziciji zadnjeg veznog sto se tice buducnosti. Besic, Grahovac, Zolotic pa i Zahirovic koji je takodje mlad. Hadzica cemo tek viditi na djelu. Radovac je veliki talenat, tek mu je 18 godina. Onda tu su centralni veznjaci Scuk, Cajic. Sigurno sam nekog zaboravio... :?
Hocu da kazem da nam ova pozicija nece biti kriticna u buducnosti, neko od ovih ce postati klasa da ga hebes.
besic 22 god fenecvaros
grahovac 22 god borac
zolotic 21 god zeljeznicar
zahirovic 24 god bochum

niko od njih nema potencijal postat bas klasa, mozda doguraju do nekog solidnog budesligasa (mislim na ovu 3, zahirovicu je i celik previse)

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 feb 2014, 03:38

calcio je napisao/la:
Mi smo ustvari, po mom misljenju, dobro pokriveni na poziciji zadnjeg veznog sto se tice buducnosti. Besic, Grahovac, Zolotic pa i Zahirovic koji je takodje mlad.

Eh vala sa Zahirovicem mozes da pokrijes citavu sjevernu tribinu.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 feb 2014, 03:43

Principatus je napisao/la:
emir79 je napisao/la: Darko Smoljan je menadzer Hadzicu otkako je momak poceo sa profesionalnim fudbalom u Riedu.
http://sportnet.at/home/fussball/bundes ... selChannel" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam zasto su vam potrebne te gluposti i one tipicne predrasude.
Oplakah, sam sebi autogol zabijas. Predrasude?
Darko Smoljan radi za Germanija Sportagenturu. :lol:
Sta mislis gdje tece novac koji zaradi sa Hadzicem, u koju kompaniju? Mislis on u jednoj GmbH kompaniji taj novac sebi prvo strpa u dzep? :mrgreen: Haha mislis da to tako funkcionise? Veze sa vezom se nema, ali da je samo sto vise napisati.

Germania Sportagentur GmbH. Amtäckerstr. 50 72555 Metzingen Deutschland.
Darko Smoljan Sead Susic Licensed Players Agent. Tel. +49 (0) 7123 60978
http://www.germania-sportagentur.com/contact" onclick="window.open(this.href);return false;

Sto mu ga uvali :lol: :lol:

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 05 feb 2014, 08:45

nemojte se previse zamarati oko Tankovica, pricao sam sa njegovim clanom familije prije nekolike sedmice na dzumi, po onome sto sam cuo tesko da ce zaigrati za nas, vidi se da naginje prema svedskom dresu. Kazem mu ocekuju Muamera bh navijaci naveliko, ali po onome sto sam vidio kao da se odlucio za svedsku samo nece da mi kaze u lice, tako mi je djelovalo.

a kad sam juce procitao da je svedski selektor isao mu na noge cak tekstovi u novinama hvale potez Hamrena gdje kazu da je super stvar uradio kako bi se osigurao za svedsku repku prije Bosne, poslije ovog poteza Hamrena sad sam jos vise siguran da Bosna nema sanse po ovom pitanju. volio bi da grijesim, ali eto zivi bili pa vidjeli.
Cak sam bio na dzumi sa Muamerom Tankovicem prije nekoliko mjeseci nesjecam se sta sam ga pitao, ali tad bas nije bio ni blizu a tima fulhama, ali ako ga vidim opet ima da ga direktno pitam hoce li igrati za bosnu ili svedsku.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Coolpanda24, forgempp, Kapetan, Majestic-12 [Bot], zikerrz21 i 38 gostiju.