FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2014, 00:28

klasik je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:ljudi ne slažem se sa tim konkursom i uzimanjem para i nekih nagrada..ko hoće da pravi neka pravi BESPLATNO..ko hoće pare neke i nagrade od našeg kluba kojem je svaka marka važna neka i ne pravi :D previše smo se digli, nismo real...
Ako se moze dat skoro 40.000 za pripreme, ja vjerujem da se onda moze nac, izdvojit i 150 maraka za konkurs.
Ja sam objasnio, to ce pravit navijaci te "besplatne" dresove koji se uglavnom ne bave dizajnom, a ovako ce neko sjest i potrudit se. Pazice na detalje, sitnice koje prave dres boljim.
Ma ima u Tuzli 1000 ljudi koji se razumiju u ove stvari, a izasli bi u sustret Slobodi i napravili besplatno i sad da nekom sa strane se daje 150 maraka. Bolje da svi uzmu telefon i zovu ovo za 2 marke, klub nam je u milionskim dugovima. Nece Azmir biti zauvijek..

Isto tako smo dobili i grb od udruzenja i prijedlog imena za udruzenje i ne vidim da mu ista fali, isti princip ovakav bio i ljudi slali na mail..

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 feb 2014, 00:44

a imali kakvo info za taj broj rekli su da ce biti transparentno,ja mislim sace skoro mjesec proslo,niko nista,
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 feb 2014, 00:57

odličan prijedlog je dao (ne znam ko :mrgreen: ), da se nagradi onaj čiji dres(ovi) bude/u izabran/i :D

svakako da će neko ko se u to bolje razumije, napraviti ljepše nego mi, itd .. kao što reče neko maloprije, svi detalji su bitni, detalji čine dres lijepim, itd

ako smo dobili šansu da mi dizajniramo dres, pa dajte onda da dres bude top, malo više kreativnosti i rezultat neće izostati 8-) dres treba biti na pruge, nikako jednobojni kao Velež, ili na one zatvorske pruge, pa nismo Čelik :D

kad se radi za pare, više se pažnje posveti, itd, a nikome onda neće biti teško da odvoji 30 min da dizajnira dres :D
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 05 feb 2014, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 feb 2014, 00:58

harry_90 je napisao/la: nemoj vise ove recenice,slusao sam je mnogo puta i svaki put se izblamiramo sa tim nova evropska Sloboda.. :mrgreen:
Hocu :!:
Ganjam inat. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2014, 01:06

slika

Kako vam se ovo cini :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 feb 2014, 01:10

Eh tako će dres da izgleda na Migiju :lol:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 feb 2014, 01:12

:lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 feb 2014, 01:14

Chinaglia je napisao/la:odličan prijedlog je dao (ne znam ko :mrgreen: ), da se nagradi onaj čiji dres(ovi) bude/u izabran/i :D

svakako da će neko ko se u to bolje razumije, napraviti ljepše nego mi, itd .. kao što reče neko maloprije, svi detalji su bitni, detalji čine dres lijepim, itd

ako smo dobili šansu da mi dizajniramo dres, pa dajte onda da dres bude top, malo više kreativnosti i rezultat neće izostati 8-) dres treba biti na pruge, nikako jednobojni kao Velež, ili na one zatvorske pruge, pa nismo Čelik :D

kad se radi za pare, više se pažnje posveti, itd, a nikome onda neće biti teško da odvoji 30 min da dizajnira dres :D
Pa to, nisu to neke pare, to je vise simbolicno, a opet dovoljno da stimulise svakog, da potencialno za pola sata-sat posla zaradi odlicnu dnevnicu.
Kako god bude, ne vjerujem da ce ipak tog konkursa bit, nadam se odlicnom i unikatnom dresu, da izgleda onako mocno al opet ne nakicen, da pišneš u gace kad ga obuces.

@tuzlak1987 ja se samo nadam da nam nece bit ovako strukrani dresovi kao na ovom modelu (ima nas navijaca sa stomakom) nebi bilo fer prema nama :mrgreen:
A i to je klasican crveno-crni dres, samo ja bi bez ove "lente" pogovoro preko ledja, koja nicemu ne sluzi i nista ne predstavlja.
Ja se samo nadam da ce dres imat neke sitne detalje, tipa nazad na kragni 1919, il Tuzla... Zato kazem imaju ljudi koji se time bave i napravili bi sa sitnicama unikatan dres.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2014, 01:17

klasik je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:odličan prijedlog je dao (ne znam ko :mrgreen: ), da se nagradi onaj čiji dres(ovi) bude/u izabran/i :D

Pa to, nisu to neke pare, to je vise simbolicno, a opet dovoljno da stimulise svakog, da potencialno za pola sata-sat posla zaradi odlicnu dnevnicu.
Kako god bude, ne vjerujem da ce ipak tog konkursa bit, nadam se odlicnom i unikatnom dresu, da izgleda onako mocno al opet ne nakicen, da pišneš u gace kad ga obuces.

@tuzlak1987 ja se samo nadam da nam nece bit ovako strukrani dresovi kao na ovom modelu (ima nas navijaca sa stomakom) nebi bilo fer prema nama :mrgreen:
A i to je klasican crveno-crni dres, samo ja bi bez ove "lente" pogovoro preko ledja, koja nicemu ne sluzi i nista ne predstavlja.
Ja se samo nadam da ce dres imat neke sitne detalje, tipa nazad na kragni 1919, il Tuzla... Zato kazem imaju ljudi koji se time bave i napravili bi sa sitnicama unikatan dres.
Ma dobro i ja sam za tu stvar da neko uradi ko zna, ja se ovo samo igram u prijevodu :mrgreen: Slazem se za to da treba uraditi neko strucan, ali ja mu ne bih dao pare :mrgreen:

slika

Vjerovatno si mislio na ovako nesto :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 feb 2014, 01:21

bilo bi gotivno da na leđima ispod broja piše FK SLOBODA, a iznad broja prezime, logično :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2014, 01:23

Chinaglia je napisao/la:bilo bi gotivno da na leđima ispod broja piše FK SLOBODA, a iznad broja prezime, logično :D
Valjda oni nama salju dres sa logom firme Patrick samo pa mi onda stampamo ono sto zelimo. Mislim da to tako ide? Bar ove vece ekipe tako rade..

nJoy
Kontakt:

Post Postao/la nJoy » 05 feb 2014, 01:25

A da ispod kragne pise sitno "Jedan grad, jedna ljubav", ili nesto tako karakteristicno.
Kao na Bayernovom dresu sto pise Mia san Mia.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 feb 2014, 01:28

tuzlak1987 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:bilo bi gotivno da na leđima ispod broja piše FK SLOBODA, a iznad broja prezime, logično :D
Valjda oni nama salju dres sa logom firme Patrick samo pa mi onda stampamo ono sto zelimo. Mislim da to tako ide? Bar ove vece ekipe tako rade..
Ma ja dobicemo gotove dresove, odstampan grb i sve ostalo sto ide, a broj i prezime se naknadno naljepi, mada se moze i to dogovorit pa da i to bude kao isprintano na dres.

Al nemojte molim vas to da ispod broja ide FK SLOBODA, to mene odma podsjeti na ove seoske ekipe, sto kupe jednu garnituru dresova u 5 godina, pa to odma napisu FK PRILUK; OMLADINAC MIONICA i tako to :D
To se jos samo u Njemackoj fura, i to da ime grada ispod dresa.

Nego lijepo gore prezime ispod broj, i da se to ispostuje da se malo potrude da nadju dobar font.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2014, 01:30

slika

slika

Nece biti gore od ovih kreacija u svakom slucaju :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 feb 2014, 05:47

pinoglavi je napisao/la:Jel ima neko da bi mogo snimit utakmicu i stavit na net? Kud baš u 14:00 igraju.
ka cu je snimat definitivno vec sam nastimao za snimanje tekme na reciveru tako da bi trebali imati citavu tekmu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 feb 2014, 09:50

Hajmo crveno-crni....nista labavo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 05 feb 2014, 11:26

Šta je ovo, tišina hajmooooooooooooooooooooooooooooo

" onclick="window.open(this.href);return false;

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 feb 2014, 11:30

Na kojoj Areni je prenos? Hvala.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 05 feb 2014, 11:34

SiouxLukavac je napisao/la:Na kojoj Areni je prenos? Hvala.
Arena Sport 1
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 05 feb 2014, 11:34

Na Arena sport 1 u 14h

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.