Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samson
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la samson » 05 feb 2014, 13:23

gost je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Zato nikad ni u cemu necemo uspjet,,,
Al kako da ti kažem......ono, uspjeli smo...

Ponoć, 16 juna, neka od mostarskih bašti, litar bijelog litar kisele, malo mezice.....i puno srce.
Koja banalna izjava ... Pitam se, sta je uspjeh?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2014, 13:23

Principatus je napisao/la:No vidjecemo, bit ce zanimljivi ovi sljedeci mjeseci do SPa.
Ne znam, meni baš i neće. Otprilike znam prvu postavu, sa jednom ili dvije nedoumice, samo čekam da napokon počne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2014, 13:26

samson je napisao/la:Koja banalna izjava ... Pitam se, sta je uspjeh?
Sušta suprotnost onome što se zove neuspjeh. Ako je baraž označen kao neuspjeh, kao i ispadanje u kvalifikacijama, onda je odlazak na prvenstvo...?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 05 feb 2014, 13:30

Dakle sve je jasno,maske su pale.Selektor se ubi pricajuci kako nemamo sirinu i kako nam je klupa slaba a istovremeno odbija da pozove igrace koji bi mogli znacajno promijeniti te stvari.Prcic,Gudelj,Bešić,Salatic su direktna konkurencija Tinu Susicu i upravo zbog toga i nece biti pozvani.13-14 igraca koji su nosioci igre i od kojih je vecina igrala i prije njegovog dolaska mora pozvati zbog neupitnog kvaliteta s tim da je moj osjecaj da mu nije bilo mrsko kad je Mujdza bio povrijedjen da moze igrati Vrsajevic,Kolasinca i Hajrovica je pozvao zbog ogromnog pritiska javnosti a ostale igrace je pozvao i zove menadzerskih linijama,jasno kao dan.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 feb 2014, 13:33

Virtu4l je napisao/la:
Sušta suprotnost onome što se zove neuspjeh. Ako je baraž označen kao neuspjeh, kao i ispadanje u kvalifikacijama, onda je odlazak na prvenstvo...?
[youtube][/youtube]

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 feb 2014, 13:35

Svako normalan bi umjesto vrsajevica pozvao Dilavera,umjesto zahirovica pozvao bi Gudelja,umjesto sunjica pozvao bi Arslanagica,umjesto ibricica pozvao bi super talenta Tankovica! Jedino nas genijalac improvizira.. bojim se da Tincek na SP mora odigrati koji minut ,jer se valja prodati na ljeto... ponavljam,selektor sam sebi zabija Veliki autogol!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 05 feb 2014, 13:39

Od samog pocetka se nisam radovao cinjenici da je Safet selektor.Dovoljno je bilo pogledati njegov prethodni rad da se zakjluci da se radi o prosjecnom treneru.Po mom misljenju kvalifikovali smo se zbog profesionalizma i kvalitete nasih igraca i dijelom zbog povoljnog zrijeba.Da smo imali kvalitetnijeg selektora mislim da bi se i prije plasirali i ne bi strijepili u zadnjoj utakmici.Jedino sto mi se svidjelo na Susicu je bio taj kontrast u odnosu na Ciru pa je udaljio igrace od medija tako da je reprezentacija djelovala ozbiljnija nego za vrijeme Cirinog mandata.
Upravo se sada pokazuje limitiranost Susicevog karaktera,njegova licemjernost i neprofesonalnost.Izjave vezane za Prcica gdje kaze da je Sochaux slaba ekipa i da Prcic ne moze zbog toga da igra a igraci tipa Tina, Hadzica, Sunjica, Zahirovica ,Ibricica, Rahimica (koji povrh svega vise i ne igra ozbiljan nogomet), Visce , Stevanovica imaju i dalje mjesto u reprezentaciji su za mene smijesne,licemjerne i izrugivanje navijacima(istim navijacima koji su ga pratili kroz cijeli svijet i pruzali mu podrsku,ljudi su putovali svugdje,stizali na utakmice,strani novinari se divili nasoj navijackoj bazi a on se nije mogao oduziti s time da stigne na vrijeme na izvlacenje !!! ).Gdje su tu Gudelj,Arslanagic,Tankovic ??? Svi su redom igraci koji imaju svijetlu buducnost ispred sebe.Prva dvoijca imaju kvalitet i da nastupaju na sp za nasu reprezentaciju a i poslije toga bi mogli graditi kvalitetnu ekipu s njima jer necemo se valjda samo zaustaviti na SP.Eto sad i ovo druzenje, koliko samo nasi ljudi mogu biti glupi, jel se prvi put pokazalo da to nije dobra ideja i evo sad opet ocekuju da ce biti uspjesno,na osnovu cega ??? (Treba sad jedan Gudelj gledati kako je neki anonimus iz Hajduka dobio priliku prije njega ili da gleda Zahirovica koji vec duze vrijeme nije na profesionalnoj razini.) Kad bih se postavio u njihovu situaciju to bi meni ulijevalo nesigurnost u odabir za koga igrati i buducnost i ako se neko pojavi mislim da ce samo izazvati kontra efekat .Razocaran sam i jedva cekam da Susic napusti repku.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 feb 2014, 13:40

Virtu4l je napisao/la:
Mrznja (moram tako napisati) ih je totalno zaslijepila da su na plasman i zaboravili. Mada, kontam ja to, vec odavno je znana cinjenica da za to imaju drugi zasluge. Da ih ne nabrajam svaki dan ..

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 feb 2014, 13:42

Mozambik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Sam sa sobom ...

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 feb 2014, 13:44

Zasto bujni znalci sa forume nepisase ovoliko i pravise ovoliku frku oko nepozivanja istih prije pola godine o Gudelju, Salaticu ili Tankovicu?????

:D :mrgreen:

Stvarno mi vas zao, sto se toliko nervirate, nije to zdravo!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 feb 2014, 13:46

samson je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: [youtube][/youtube]
Sam sa sobom ...
S tobom, i slicnim tebi, nazalost

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 feb 2014, 13:46

MaksuzBaksuz je napisao/la:Zasto bujni znalci sa forume nepisase ovoliko i pravise ovoliku frku oko nepozivanja istih prije pola godine o Gudelju, Salaticu ili Tankovicu?????

E jesi fenomen stvarno. Svaka ti čast.
DRUG NEBI TI PUNCA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 feb 2014, 13:48

MaksuzBaksuz je napisao/la:Zasto bujni znalci sa forume nepisase ovoliko i pravise ovoliku frku oko nepozivanja istih prije pola godine o Gudelju, Salaticu ili Tankovicu?????

Zato sto je u nogometu pola godine dug period. Recimo vidjeces u mjesecu Avgust da c postojati neka druga imena koja zasluzuju poziv.....Uvijek neko novi iskoci, nikada ne znas kada ce i ko, zato moras biti azuran i pratiti....Kada ti neko pomene igraca da ne kazes "odakle sada ovaj iskoci"

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 feb 2014, 13:49

bagrcavi je napisao/la:

E jesi fenomen stvarno. Svaka ti čast.
Ma rjesio sam sekaniti beze diskusije i samo malo provocirati :)

Za ovo sto sam napiso vazi za jedne mjenjanje prioriteta a za druge koristi kao glavni Argument za sve iza cega stoje!!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 feb 2014, 13:52

Batko je napisao/la: Zato sto je u nogometu pola godine dug period. Recimo vidjeces u mjesecu Avgust da c postojati neka druga imena koja zasluzuju poziv.....Uvijek neko novi iskoci, nikada ne znas kada ce i ko, zato moras biti azuran i pratiti....Kada ti neko pomene igraca da ne kazes "odakle sada ovaj iskoci"

Eh pa sta ce covjek drugo reci za Salatica nego odakle on sad iskoci!!!!! Pa sto senenudi prije pola godine, sto ne prije godinu, dvije, pet, sto bas sad!! Jeste malo tvrda izjava, ali je i pravedna.

Po cemu to neko zasluzuje poziv????????

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 feb 2014, 13:55

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Batko je napisao/la: Zato sto je u nogometu pola godine dug period. Recimo vidjeces u mjesecu Avgust da c postojati neka druga imena koja zasluzuju poziv.....Uvijek neko novi iskoci, nikada ne znas kada ce i ko, zato moras biti azuran i pratiti....Kada ti neko pomene igraca da ne kazes "odakle sada ovaj iskoci"

Eh pa sta ce covjek drugo reci za Salatica nego odakle on sad iskoci!!!!! Pa sto senenudi prije pola godine, sto ne prije godinu, dvije, pet, sto bas sad!! Jeste malo tvrda izjava, ali je i pravedna.

Sad se ne smije niko nuditi jeli? :roll:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 feb 2014, 13:57

Batko je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:

Sad se ne smije niko nuditi jeli? :roll:

Pa fakat se smije nuditi, ali nesmije se ni cudita ako se za njega kaze odakle on iskoci!!!

Pitanje je po cemu neko zasluzuje poziv!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 feb 2014, 13:59

Moj baksuze da ti pojednostavim: Ti si siromašan, anoniman i neće te nijedna treba. Žališ se, proklinješ zlu sudbinu što se to tebi dešava. Odjednom dešava se preokret. Tetka ti ostavlja milione, i postaješ poznata ličnost. Djevojke ti se nude na svakom koraku, svaka bi da bude sa tobom. A ti im onako hladno odgovaraš gdje ste bile prije dok sam bio siromašan, odakle ste iskočile i naravno ostaješ nevin do kraja života sa tom pričom. Umjesto da iskoristiš sve što možeš jer si u prilici za to.
Kontaš pašice?
DRUG NEBI TI PUNCA

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 05 feb 2014, 14:02

Batko je napisao/la: Sad se ne smije niko nuditi jeli? :roll:
Samo Tino moze, inace momak je oblacio dres omladinskih selekcija 40x. Prosao je sve reprezentativne kategorije, i bio uvijek tu kad je bilo tesko. Ostale Pape direktno odbija (Salatic i Dilaver), iako mu obojica trebaju, jedan zato sto mu je konkurencija raspali Vrsajevic, a drugi bi bio ubjedljivo najbolji igrac u reprezentaciji na svojoj poziciji. Arslanagica odbija indirektno izjavom da i onako imamo 6 stopera. Moze mu se. 8-) Ali nije ni sreca vjecna, kad tad ce nam se vratiti Slovacka i Litvanija.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 feb 2014, 14:02

Cuj po cemu zasluzuje poziv?

Ja bi tebe trebao pitati po cemu Tino zaslzuje poziv, po cemu Vrsajevic?

Postoje igraci koji imaju kvalitet za reprezentaciju, samo sto treba selektor da mrdne guzicom i imacemo par kvalitetnih pojacanja......

Za reprezentaciju BIH moraju igrati najbolji igraci u trenutku......Ekipa se mjena iz dana u dan u normalnim reprezentacijama, jer igraci iskacu i uskacu, ali za takvo nesto se igrac moraju pratiti...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, EdinjoBos, Google Adsense [Bot], perun i 29 gostiju.