Mozambik je napisao/la:MaksuzBaksuz je napisao/la:
U ovom momentu je Arslanagic definitivno prioritet. Iskocio je sad i Gudelj, njega bi isto tako stavio kao prioritet. Ostalo je sve u pet deka. Sa Tankovicom se treba porazgovarati i dati mu do znanja da se u buducnosti racuna sa njim, ali svaki normalan covjek ce znati da ako je on dobar da ce se sa njim racunati. Dosad tih momaka nigdje nije bilo (Arslanagic je izuzetak, jer vec od ljeta prodire naprijed).
Pa o ovome se i radi inzinjeru, niko ovde ne trazi da u reprezentaciji budu Cocalici, Ljevakovici ili neki drugi igraci koji su iste ili slicne kvalitete kao ovi sto sada imamo.
Nego trazimo kvalitetnije od ovih sada, ova dva su kvalitetnija, samo sto si ti toliko zaslijepljen Susicem da ne vidis sta drugi pisu i odgovaras svima, iako imas isto ili slicno razmisljanje.
Nemoj sad spominjat gringa, veleza ili ovoga od maloprije sto selektora naziva govedom.
Trazili ste trazili..... Pljuvali ste pljuvali

Ne svi, naravno! To me i nervira, to sam sto puta napiso, opravdane kritike na adresu Susica nikad nisam demantovao (mozda si upratio, mozda nisi na to obracu paznju). Oni koju su pljuvali njima i nisam nikad repliciro, vec sam samo stavio moje teze o frustaciji itd. (sto stoji jos uvjek). One stvari gdje mislim da grjeste tu sam se i suprostavio.
Znaci za sad igrace Koje treba privesti: Arslanagic i Gudelj (ako stvarno hoce i neigra se sa nama kao Halilovic).
Poslje SP ako nastavi ovako treba biti Tankovic.
Utjecati na ovo nemozemo, samo nagadjati. Treba sacekati, mislim da je pozitivno da su se pozvali na tekmu u Innsbrucku. Ako dodje neko od njih tamo, onda ce to i biti nesto, ako nedodje onda jos uvjek neznaci da su izgubljeni (mozda za SP).
Problem u savezu i jeste sto samo nekoliko ljudi radi za dobro BiH fudbala a ostali ili ne rade ili su cak i protiv uspona. Znaci ti koji rade moraju da rade sve, a u to uvrstavam i organizaciju SP, trazenje sponzora, financije itd itd itd, tako da za ove obaveze neostaje bas puno resorsa (nazalost). Ako pomenuti igraci zele da igraju za nas to ce se sve srediti. Pustiti vi clanke u novinama, tu je cilj da se novine prodaju, sta u njima pise i nije vazno.