da Huseinbasic odliccan na svakom dijelu terena ga ima ..mislim da ce on pocinjat utakmicu jer je 21 godina a uz to i po igri zasluzujeharry_90 je napisao/la:Evo i ovog pacenika iz Bihaca![]()
![]()
Husejnbasic mi se najvise svidja do sad..razigran decko..al Jaha u pm
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- savatihotece
- Kontakt:
Zvezda ne može da izgradi akciju. Samo probaju dugim loptama. Sloboda više udaraca po golu.Koliko im ekipa vrijedi zasad su prdina bara.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Ovaj ce Krpic vama biti strasno pojacanje, ima on problema sa psihom, ne ide mu u velikim klubovima sa velikim ocekivanjima. Dinamo Sarajevo, nije mu islo, ali mislim da ce u Slobodi biti odlican, i vise od toga. Ovi stoperi Zvezde jedva kubure sa njim, jos da mu ima ko dati podrsku ...
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
-
wienultras
- Kontakt:
ufffff dobra sansa,strasan je ovaj jusufbasic
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- SaltCityAttack
- Kontakt:
steta mogli smo i gol im uvalit 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kakva sansa za Husejna.. samo hrabro bez straha..
Omic u nekoliko puta pogrijesio..nek se malo sabere..Jusufbasica u drugom uz Kapica i to je to..
Omic u nekoliko puta pogrijesio..nek se malo sabere..Jusufbasica u drugom uz Kapica i to je to..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- anonymous001
- Kontakt:
jeste giganti .... HAHAHAHAHAHAHA!SaltCityAttack je napisao/la:anonymous001 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHA!SaltCityAttack je napisao/la:za sad izgledamo cvrsto bez neke panike..odbrana dobra, sredina solidna ...ovo je puno puno bolja ekipa nego ranije nema dvojbe
daj dijasporac ne kenjaj ... jel mi gledamo istu utakmicu? ubi vas C.Zvezda .,. ne možete im prnuti ! samo je pitanje vremena kad će te primiti gol.. sjedi i gledaj!
de balo balavi gledaj giganta i svrsavaj nemas drugog posla..a sto nas se bojis covjece jeli to prpa ?
pjevaj onu od Sinana "muko moja pređi na drugoga" HAHAHAHAHAHAHAHA...
jojjjjjjjjjj dijasporac koji si ti ... hahahahahahaha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hajd dobro dijssporacc ali biti seljacina ?..pazi samo sta slusas cuj sinan hahahaha
... "seljook"
..hajde balo mali razguli i dlaje gledaj giganta i svrssvaj jer ne karas to svi znamo pa ovdje trosis svoju negativnu energiju 
priznaj da nas se bojis?..hajde budi iskren balo da nas se bojis
..prpa prpa 
priznaj da nas se bojis?..hajde budi iskren balo da nas se bojis
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- anonymous001
- Kontakt:
HAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHA...SaltCityAttack je napisao/la:hajd dobro dijssporacc ali biti seljacina ?..pazi samo sta slusas cuj sinan hahahaha... "seljook"
..hajde balo mali razguli i dlaje gledaj giganta i svrssvaj jer ne karas to svi znamo pa ovdje trosis svoju negativnu energiju
priznaj da nas se bojis?..hajde budi iskren balo da nas se bojis..prpa prpa
majko mila koja si ti sirovina ne mogu da vjerujem
jako dobra Sloboda za sada, steta za onu propustenu priliku mada je i zvezda mogla do gola.Sve u svemu kad se uzme u obzir da zvezda ima sampionske ambicije i LP ovo je fantasticna igra Slobode.Hadzic i Krpic po meni najbolji.I ne mogu vjerovati da se napise 20 komentara kad se neko javi da provocira a kad se normalno diskutuje nigdje nikog.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Dobro je nije lose sa obzirom da je CZ 3, 4 klase ispred nas.
-
wienultras
- Kontakt:
iznenadjen sam jakom odbranom i cvrsti smo na sredini,ispali smo par puta,ali brza konsolidacija,solidno poluvrijeme mogli smo i povesti...odlicno
Dobro je, ovaj golaman na vrijedi, Jaha se nije vidio al on je bio taj drugi defanzivni vezni i njgovo je bilo samo akcije da prekida, vjerovatno u drugim tekmam igrat ce Mujka i tako cemo biti ofanzivniji, sve u svemu dobro je
jako dobro 1 pol, zadovoljan sam igrom, vršimo presing na igrače Zvezde, a na postavljenu odbranu nam nisu napraviti niti jednu jedinu šansu .. onu čistu šansu što su imali, to je plod naše greške i izgubljene lopte u napadu
šteta za šansu Huseinbašića, loše primanje lopta na prsa, u suporotnom bi vjerovatno zabio gol
nadam se da Ćiro neće izvesti čitavu ekipu, neka izvrši dvije, tri izmjene i to je to .. volio bih da ubaci nekog da pravi društvo Krpiću, mislim na Jusufbašića, ali može i Mujkić
šteta za šansu Huseinbašića, loše primanje lopta na prsa, u suporotnom bi vjerovatno zabio gol
nadam se da Ćiro neće izvesti čitavu ekipu, neka izvrši dvije, tri izmjene i to je to .. volio bih da ubaci nekog da pravi društvo Krpiću, mislim na Jusufbašića, ali može i Mujkić
-
wienultras
- Kontakt:
jesi svrsioanonymous001 je napisao/la:HAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHA...SaltCityAttack je napisao/la:hajd dobro dijssporacc ali biti seljacina ?..pazi samo sta slusas cuj sinan hahahaha... "seljook"
priznaj da nas se bojis?..hajde budi iskren balo da nas se bojis..prpa prpa
majko mila koja si ti sirovina ne mogu da vjerujem
- diplomatija
- Kontakt:
Ja kao neutralan mogu reci da sloboda pristojno stoji na terenu i da ima malo vise respekta nego sto bi trebalo, treba malo hrabrije krenuti napred i uvaliti im jedan..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lijepo ovo sve izgleda, dosta cvrsto u odbrani dok u napadu i nema previse opcija s obzirom da se igra sa samo jednim isturenim igracem.
Ova ekipa je vrlo malo zajedno, otprilike oko 20-ak dana i njihova trenutna uigranost je na nekom nivou koji se moze tolerisati, samo ne smijem ni pomisliti sta ce biti kada odrade do kraja pripreme.
CZV je jaca, to je definitivno a nije ni cudo s obzirom kakvu ekipu imaju. Milijas i Ninkovic su nekadasnji reprezentativci, sto dovoljno govori o jacini ove ekipe.
Sto se nas tice, meni se igrom dopao Husejnbasic, koji vidi se ima slifa ali mu treba jos kondicije kao i odvaznosti, ali sve ce to doci vremenom.
Takodjer je Efendice vrlo kvalitetno odradio prvo poluvrijeme, mozda i najbolje od svih igraca. Izuzetno je stabilan na desnom boku.
Steta sto Nikolic nije uspio dobiti papire, jer bi on u ovoj ekipi mogao puno toga uraditi. Definitivno fale prodornija krila, ali sta je tu je i ovo je dobro za uslove prve Federalne.
Ova ekipa je vrlo malo zajedno, otprilike oko 20-ak dana i njihova trenutna uigranost je na nekom nivou koji se moze tolerisati, samo ne smijem ni pomisliti sta ce biti kada odrade do kraja pripreme.
CZV je jaca, to je definitivno a nije ni cudo s obzirom kakvu ekipu imaju. Milijas i Ninkovic su nekadasnji reprezentativci, sto dovoljno govori o jacini ove ekipe.
Sto se nas tice, meni se igrom dopao Husejnbasic, koji vidi se ima slifa ali mu treba jos kondicije kao i odvaznosti, ali sve ce to doci vremenom.
Takodjer je Efendice vrlo kvalitetno odradio prvo poluvrijeme, mozda i najbolje od svih igraca. Izuzetno je stabilan na desnom boku.
Steta sto Nikolic nije uspio dobiti papire, jer bi on u ovoj ekipi mogao puno toga uraditi. Definitivno fale prodornija krila, ali sta je tu je i ovo je dobro za uslove prve Federalne.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Svaka cast momcima na prikazanom do sad, nadam se da ce izvadit Efendica iz igre jer tu najvise skripi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
- savatihotece
- Kontakt:
Više nego solidno. Bojim se da ne padnu u drugom, jer pretpostavljam da su zvezdini igrači fizički spremniji. Drago mi zbog Slobode. Nogomet iz prvog poluvremena je na nivou jačih premijerligaša (Ljože nije za poređenje).
Kakav god rezultat bude, vidljiv je kvalitet koji Sloboda posjeduje već u ovom trenutku, a brate vidi se i Ćirina trenerska ruka kao i to da ih je dobro nabrijao prije utakmice..
Kakav god rezultat bude, vidljiv je kvalitet koji Sloboda posjeduje već u ovom trenutku, a brate vidi se i Ćirina trenerska ruka kao i to da ih je dobro nabrijao prije utakmice..
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.