Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić izjavio je da će uskoro razgovarati sa Sašom Papcem da bi bio siguran da li je nogometaš Rangersa spreman da se vrati u reprezentaciju.
"Zvao sam ga danas, ali nije bio dostupan. Ostavio sam mu poruku i očekujem da mi se javi. Ako to ne učini ja ću njega pozvati. Želim da budem siguran da li želi da se odazove na poziv u ekipu", izjavio je Sušić u telefonskom razgovoru za Fenu.
Potvrdio je informaciju turskih medija da je zainteresiran da u reprezentaciju dovede bivšeg mladog turskog reprezentativca, 23-godišnjeg Ediza Bahtiyaroglua.
"Istina je da bih želio da on zaigra za reprezentaciju BiH jer se radi o veoma kvalitetnom odbrambenom igraču. Pojačao bi konkurenciju u našoj odbrani, gdje nemamo veliki broj kvalitetnih igrača. No, još ne znam da li je on spreman da zaigra za bh. reprezentaciju, a nadam se da ću uskoro imati i tu informaciju. Radi se o snažnom i visokom mladom igraču, koji bi nam dobrodošao u zadnjoj liniji", rekao je Sušić.
On je naglasio da će pozvati i Samira Muratovića, koji je odlučio da se stavi na raspolaganje novom selektoru.
"Pozvat ću sve za koje smatram da mogu igrati. Nije bitno koliko godina imaju. Naravno da u timu ne smije da bude mnogo starijih igrača, ali dvojica ili trojica nisu naodmet. Muratović je snažan igrač i sigurno je da ga se neću odreći. Isto važi i za Rahimića", izjavio je selektor bh. reprezentacije.
"Zvao sam ga danas, ali nije bio dostupan. Ostavio sam mu poruku i očekujem da mi se javi. Ako to ne učini ja ću njega pozvati. Želim da budem siguran da li želi da se odazove na poziv u ekipu", izjavio je Sušić u telefonskom razgovoru za Fenu.
Potvrdio je informaciju turskih medija da je zainteresiran da u reprezentaciju dovede bivšeg mladog turskog reprezentativca, 23-godišnjeg Ediza Bahtiyaroglua.
"Istina je da bih želio da on zaigra za reprezentaciju BiH jer se radi o veoma kvalitetnom odbrambenom igraču. Pojačao bi konkurenciju u našoj odbrani, gdje nemamo veliki broj kvalitetnih igrača. No, još ne znam da li je on spreman da zaigra za bh. reprezentaciju, a nadam se da ću uskoro imati i tu informaciju. Radi se o snažnom i visokom mladom igraču, koji bi nam dobrodošao u zadnjoj liniji", rekao je Sušić.
On je naglasio da će pozvati i Samira Muratovića, koji je odlučio da se stavi na raspolaganje novom selektoru.
"Pozvat ću sve za koje smatram da mogu igrati. Nije bitno koliko godina imaju. Naravno da u timu ne smije da bude mnogo starijih igrača, ali dvojica ili trojica nisu naodmet. Muratović je snažan igrač i sigurno je da ga se neću odreći. Isto važi i za Rahimića", izjavio je selektor bh. reprezentacije.
Naprijed selektore...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
opet priča ko je patriota a ko nije

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Citizen-X
- Kontakt:
Ako nista, reprezentaciju vodi jedna fudbalska velicina - te ne zelim da komentarisem dalje o Safetu Susicu dok ne vidim rezultate. Ono sto je ostalo je prokleti Savez i sa Savezom mi mozemo da racunamo i na prodavanje utakmica i na prodavanje igraca, vrbovanje i shteljenje u repku anonimusa itd itd itd.
Sve je to sjajno lijepo i fino ali krkani i dalje sjede u Savezu.
Suma sumarum - pushiona.

Sve je to sjajno lijepo i fino ali krkani i dalje sjede u Savezu.
Suma sumarum - pushiona.

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
A što da ne !!!Cartman je napisao/la:A Papac iz velike ljubavi igrao?Pauk je napisao/la:Ma kakav Ediz iz Turske, to nema smisla nikakvog.
Ovaj lik nije nista posebno niti on ima veze sa BiH.
Navodno je mu mozda neki pra-pradjed bio iz BiH ili nesta ali nema to nikakve veze niti je relevantno na bilo koji nacin.
Isto tako sam protiv tipova kao Radeljic i Hrgovic koji samo su igrali za BiH iz interesa i jer nisu bili novoljno dobri da igraju za njihovu reprezentaciju.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
A ti kao znaš da nije?Cartman je napisao/la:A Papac iz velike ljubavi igrao?Pauk je napisao/la:Ma kakav Ediz iz Turske, to nema smisla nikakvog.
Ovaj lik nije nista posebno niti on ima veze sa BiH.
Navodno je mu mozda neki pra-pradjed bio iz BiH ili nesta ali nema to nikakve veze niti je relevantno na bilo koji nacin.
Isto tako sam protiv tipova kao Radeljic i Hrgovic koji samo su igrali za BiH iz interesa i jer nisu bili novoljno dobri da igraju za njihovu reprezentaciju.

Ne vraća se Papac, diskusija završena. Sušić(savez) je dobio što je htio, sad još samo da sprovede internacionalizaciju reprezentacije.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
fakat, ne mogu da vjerujem...i za misimovica su govorili: sta ce nam on, igra za b tim bayerna!! cudan cudan narod, ne vidim nista lose da se momak isproba, pa ako je kvalitet, dajem mu ja svoje drzavljanstvo odmah..Mirza_Hordas je napisao/la:opet priča ko je patriota a ko nije![]()
![]()

Volim te Bosno!!!
A to inace ko biva neko od saveza,dalje i sire pita forumase za nesto iliti zdravlje. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Stvarno je dosta vas pametnjakovića, koji vam je K.... ?
Eno vam zgrada saveza pa protesujte!
Kad se dizala raja protiv saveza, nije vas se moglo skupit na Koševu ni 10 Hiljada da podržite Bolu i Kodru...
Kad se skupljala raja ispred zgrade saveza došlo 100 ljudi...
Pokakim se ja na vaše pametovanje, pokažite se na djelu.
Umjesto da stanemo svi iza Legende našeg Fudbala, čovjeka ko je bio Idol velikom Zinedinu Zidanu, vi kakite i kakite...Zidanu Pape valja, a vama nevalja...
Fuj..!
Eno vam zgrada saveza pa protesujte!
Kad se dizala raja protiv saveza, nije vas se moglo skupit na Koševu ni 10 Hiljada da podržite Bolu i Kodru...
Kad se skupljala raja ispred zgrade saveza došlo 100 ljudi...
Pokakim se ja na vaše pametovanje, pokažite se na djelu.
Umjesto da stanemo svi iza Legende našeg Fudbala, čovjeka ko je bio Idol velikom Zinedinu Zidanu, vi kakite i kakite...Zidanu Pape valja, a vama nevalja...
Fuj..!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Neka Susic pozove Jasmina Sudica iz Svedske koji isto igra stopera.
1.88m visok talent a samo 19 godina i Sudic je barem Bosanac.
Selektor Susic neka da sansu Sudicu barem na jednom okupljavanju i treningu a ne da ganja stopere po turskim brdima.
Selektor Susic neka da sansu Sudicu barem na jednom okupljavanju i treningu a ne da ganja stopere po turskim brdima.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
A Svedska ko biva pitoma i sva ravna.Pauk je napisao/la:Neka Susic pozove Jasmina Sudica iz Svedske koji isto igra stopera.

Uostalom nek ih pozove obadvojicu zasto ne.Ko moze garantovati da je ovaj ili onaj bolji.Dok se ne vide na djelu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Ja bih pozvao sve te igrace sto se spominju kao "talenti" ili ti ga "nasljednici" dzeke.Isprobat ih na test utakmicama, ako ne budu bili ono kako ih novinari nazivaju,ako ne pokazu kvalitet i igru samo reci vozdra i cao!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ediz Bahtiyaroğlu evo nam novopecenog stopera u Repki
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ovaj mora da je porijeklom negdje oko tvog kraja Semizovaca isti MehinPonos Torina je napisao/la:Ediz Bahtiyaroğlu evo nam novopecenog stopera u Repki![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
hebo majku, kako ove patriote srozaše, devalviraše tu riječ, da se zgadi čovjeku.
pape počeo raditi svoj posao, za razliku od klauna i medijskog meštra ćire, i opet ne valja.
hoda po evropi, gleda igrače, zove stare, traži nove...prvi put da čujem nešto i konkretno od selektora, kao što je pape rekao da ima na umu da nađe mjesto i pjaniću i misketu u prvom timu, za razliku od dosadašnjih taktičkih izjava tipa **** im mater...
šta ima veze što gonja tamo nekog turčina da igra, zašto ne isprobati ga, taman da nema kapi krvi bosanske, ako hoće čovjek da igra (pa laik vidi da mu je ime iskarikirano, da je imao pravo bosansko ime i prezime)...eduardo nije ni znao za hrvatsku dok nije prešao u evropu, pa se čovjek odužio igrama u hr. dresu
negdje sam čitao da je pape tog sudića iz švedske pominjao, ima ga u planu provjeriti...
zato furaj dalje, pape...i sretno...a druga stvar je Savez i nepostojanje valjanog sistema, zbog čega sam skeptik, dugoročno gledano. ali, nemam druge reprezentavcije do ove...
pape počeo raditi svoj posao, za razliku od klauna i medijskog meštra ćire, i opet ne valja.
hoda po evropi, gleda igrače, zove stare, traži nove...prvi put da čujem nešto i konkretno od selektora, kao što je pape rekao da ima na umu da nađe mjesto i pjaniću i misketu u prvom timu, za razliku od dosadašnjih taktičkih izjava tipa **** im mater...
šta ima veze što gonja tamo nekog turčina da igra, zašto ne isprobati ga, taman da nema kapi krvi bosanske, ako hoće čovjek da igra (pa laik vidi da mu je ime iskarikirano, da je imao pravo bosansko ime i prezime)...eduardo nije ni znao za hrvatsku dok nije prešao u evropu, pa se čovjek odužio igrama u hr. dresu
negdje sam čitao da je pape tog sudića iz švedske pominjao, ima ga u planu provjeriti...
zato furaj dalje, pape...i sretno...a druga stvar je Savez i nepostojanje valjanog sistema, zbog čega sam skeptik, dugoročno gledano. ali, nemam druge reprezentavcije do ove...
Bahtiyaroglu - Bahtijarević ko da gledam

Mene pravo raduje ova vijest za tog Turcina. Nije da se nadam da ce prihvatiti, sta bude bude, ali mi se svidja sto Pape trazi igrace svuda sto predpostavljam da znaci da ce se okrenuti i nasim igracima u drugim zemljama.
Najvaznija ''cinjenica''
je da ga je Pape trenirao.
I zna o kome i cemu se radi.
Tako da dalja razglabanja ''nas strucnjaka'' o ovome momku ne vodi ni cemu.

I zna o kome i cemu se radi.
Tako da dalja razglabanja ''nas strucnjaka'' o ovome momku ne vodi ni cemu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nek zove obojcu. Mada ako cemo realno Ediz ima vise iskustva i duplo je skuplji na transfermarktu od Sudica. Neka stvori konkurenciju u odbrani a talenti ce sami doci.Pauk je napisao/la:Neka Susic pozove Jasmina Sudica iz Svedske koji isto igra stopera.
Ovo samo kod nas jos ima. Eto mi smo velesila pa nam niko ne treba, mozemo mi sami sve.szlaja je napisao/la:Iskreno protiv bilo kakvih stranaca sam, jer se reprezentacija zove Bosna i Hercegovina.
Kakvi god da smo, nasi smo.
A za Susica sam samo "pljuvao", na osnovu ceka je on dobio poziciju selektora.
Sami protiv svih.....uz televizor

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.