Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la calcio » 05 feb 2014, 17:23

Goalgetter je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Tankovic je sigurno veliki potencijal i trebao bi igrati za repku,ali garantujem da nece zaigrat za nasu reprezentaciju,ne zato sto ga Susic ne zove,vec zato sto ceka poziv Svedske,kao i Hrgota...Dakle u slucaju da ne zaigra za Svedsku zaigrat ce za nas.Ja se iskreno nadam da se varam,ali nazalost to je tako !!
Naravno da ce zaigrati za njih, kad trener cak ne zali doci u Englesku da ga gleda, i da razgovara sa njim.
Sumnjam da bi svedski selektor isao ovako rano gledati momka da nije cuo da su ga nasi vec kontaktovali.
Znaci akcija i reakcija. Plus sto se nije uspio kvalifikovati na SP pa ima viska vremena i mora pokazati da nesto radi.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 05 feb 2014, 17:25

Ne pamtim ovako "vrelu" atmosferu na forumu, mozda jos od Slovacke u Zenici.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2014, 17:28

Izgleda jedine igrače koje Sušić prati su oni iz HNL-a valjda mu bliže,jbg ko ići po Holandiji i Engleskoj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 05 feb 2014, 17:40

Bihac96 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Tankovic je sigurno veliki potencijal i trebao bi igrati za repku,ali garantujem da nece zaigrat za nasu reprezentaciju,ne zato sto ga Susic ne zove,vec zato sto ceka poziv Svedske,kao i Hrgota...Dakle u slucaju da ne zaigra za Svedsku zaigrat ce za nas.Ja se iskreno nadam da se varam,ali nazalost to je tako !!
Naravno da ce zaigrati za njih, kad trener cak ne zali doci u Englesku da ga gleda, i da razgovara sa njim.
Nije stvar u tome,vec da ovi sad mladi igraci fakticki nikad nisu bili u Bosni,odrasli su u drugim zemljama,i njima je prioritet igrati tamo gdje su odrasli pusti ti to sad roditelji iz Bosne.Jer ne mozemo nikako poredit ona prije vremena,jos u doba Barbareza,Salihamidzica itd.Evo samo npr slucaj Halilovic,kad je Begic isao na sastanak sa Sead Halilovica oko Alena,i Sead je rekao da je na Alenu da odluci gdje ce igrat,i on jee odbio Bosnu i zaigrao za Hrvatsku,jer je njima prioritet tamo gdje su odrasli.
Neznam nerazumijem ovakve stvari mislim i ja sam van Bosne doso sam u USA sa 10 godina bio sam ovdje 20. Da sam fudbaler i da izaberem neku drzavu prije bih osjecao bi se ko da izdajem Domovinu. Jedino ako sam sve probo da igram za BiH i nije uspjelo i neka me druga repka zvala mozda bi igrao. Roditelji imaju veliki uticaj na djecu i gdje ce oni da igraju a to sto oni kazu nek oni odluce to su samo suplje price za novine. Trebamo se boriti za svakog igraca, i ne cekati da se oni dokazu ako vidis da neki ima veliki potencijal i sve da bude veliki igrac ma zovi ga ubaci ga 5-10 min i nemoras ga vise zvati dok se ne dokaze. Neces nista izgubiti za 5-10 min! Jer ako cekas previse oni se dokazu ovo ono pitace gdje je BiH pila prije ovdje sam sve proso selekcije oni me nikako nisu kontaktirali, treba napraviti sastanak i sa ovim mladim igraca reci im ako hoce nek oni igraju do u21 tamo gdje jesu onda im reci nek se trude i treniraju i da racunamo na njih u buducnosti. Nemoj te sta zamjeriti nije mi domaci jaca strana.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 feb 2014, 17:50

Saurman je napisao/la:Izgleda jedine igrače koje Sušić prati su oni iz HNL-a valjda mu bliže,jbg ko ići po Holandiji i Engleskoj.
I Holandija a i Engleska su njemu blize od Hrvatske... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 feb 2014, 17:51

Pape zivi u Francuskoj.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 feb 2014, 19:15

Dobro znamo dak lubovi ne moraju na teferice da puste svoje igrace pa se ni Sead KOlasinac nije odazvao onda u LSoveniji kao ni IZet Hajrovic prema tome ovo je suplja prica trebaju otic u posjetu igracima pa onda pozvati u goste,a ne tek tako..Jos BAkovic kaze trebamo vidjeti sa selektorom trebaju li mu ti igraci sta ces gledati kad on ne prati nista i na avion zakasni plata redovno liježe,a on gleda u Ajfelov toranj..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 feb 2014, 19:26

Evo ga prepravljeno na Defensive Midfield :lol: :lol: :lol:
Jao majko moja............. :lol: :lol:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/tino- ... 40790.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 feb 2014, 19:27

Trebao bi neki od portala pokrenuti javnu inicijativu da se skuplja novac u iznosu koji odgovara onome kojeg Susici preko agencije namjeravaju inksirati.

Na taj nacin bi oni zadovoljili svoje apetite, a mi bi dobili one najbolje u repci koji zasluzuju da budu tu.

Ja sam licno spreman izdvojiti novac kako mi reprezentacija ne bi ispastala zbog nepotizma i necasnih radnji!

Dosta nam je Muniba i Munibovih istomisljenika!

sergejbarba
Kontakt:

Post Postao/la sergejbarba » 05 feb 2014, 19:30

SAFET SUSIC OTAC BH FUDBALA

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 feb 2014, 19:42

sergejbarba je napisao/la:SAFET SUSIC OTAC BH FUDBALA
MUNIB MAJKA BH FUDBALA.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 feb 2014, 19:47

SAFETE TI SI KRALJ I TVOJE IME TREBA ZLATNIM SLOVIMA ISPISATI U HISTORIJI BIH FUDBALA...........NAJ BOLJI FUDBALER SVIH VREMENA U BIH I NAJ BOLJI SELEKTOR REPREZENTACIJE BIH...........A ZUTI MRAVI NEK SE JEDU IZMEDJUSE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 feb 2014, 19:57

samoposteno je napisao/la:SAFETE TI SI KRALJ I TVOJE IME TREBA ZLATNIM SLOVIMA ISPISATI U HISTORIJI BIH FUDBALA...........NAJ BOLJI FUDBALER SVIH VREMENA U BIH I NAJ BOLJI SELEKTOR REPREZENTACIJE BIH...........A ZUTI MRAVI NEK SE JEDU IZMEDJUSE
Po cemu je najbolji selektor?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2014, 20:02

slika

Kaze Susic nije standardan. :roll:

U zadnjih 17 utakmica, 2 propustio zbog povrede, 7 puta usao sa klupe, 9 puta igrao od pocetka. Sasvim dovoljna minutaza za mladog igraca poput njega.

Jos ima sve utakmice u kupu odigrane.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 feb 2014, 20:13

Kada je to izjavio za Prcića?
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 feb 2014, 20:15

Kakav mentalni sklop ovdje par pojedinaca ima svaki selektor bi prosao istu selekciju uvreda, nadimaka, i pametovanja.

Glavna je prica da su SAMO igraci zasluzni sto smo na SP a nikako Susic, jer on nezna nista, on samo ima svoje talove, korist, i sve ostalo negativno.

A onda kad nas nekad tamo preuzme Barbarez tad ce on biti alfa i omega, samo treba da pozove igrace iz PL BiH, sta ce mu Dzeko, Pjanic, Begovic...itd. kad je covjek strucnjak on ce kvalfikacije svojom "znanjem trenerskim" proci, tad ce svih moguci potenicjalni doci, on ce da leti po Belgiji, Madagaskaru, Austriji, po planeti cijeloj da sve igrace prati, da sve biljezi...itd...itd. sve ce biti super, bajno sjajano, a onda nakon prvog poraza uljecu forumasi @Gringo, @Velez i ostale pametnice da mu sve po spiku spomenu, da se cude sto igra Besic kako je njega mogao zvati a ne igra talentovani Taib iz FK Manchester Taivan, da ga pitaju sta je on vidio u Salaticu, ko njemu dade pasos ...itd.

Dalje, kad nas preuzme Waha, tad nista ne brinte !!! Sto bi reako jedan forumas (isto sveznalica) mi smo vec u cetvrt finalu SP ili EP, i ne igramo kvalifkacije.

Daj se malo ohladite samo pametujete, yebli vas Salatic, Prcic, Cocacalic, Arslanagic, Fadil, Kemo, Memo, Hamor, Ramo i svi cika 28-32 igracina bez koji ne mozemo. Malo kulutre pokazite, prvi put u historiji ove napacene zemlje idemo na veliko takmicenje, do jucer smo kukakli da nam je Baraz izborit, da nam je samo nesto postic.

Kako vas nije stid, samo pametujete, sve znate a Bog me ubio ako ste ikad loptu u parku sutnuli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 feb 2014, 20:17

Elegant je napisao/la:Kakav mentalni sklop ovdje par pojedinaca ima svaki selektor bi prosao istu selekciju uvreda, nadimaka, i pametovanja.

Glavna je prica da su SAMO igraci zasluzni sto smo na SP a nikako Susic, jer on nezna nista, on samo ima svoje talove, korist, i sve ostalo negativno.

A onda kad nas nekad tamo preuzme Baraberz tad ce on biti alfa i omega, samo treba da pozove igrace iz PL BiH, sta ce mu Dzeko, Pjanic, Begovic...itd. kad je covjek strucnjak on ce kvalfikacije svojom "znanjem trenerskim" proci, tad ce svih moguci potenicjalni doci, on ce da leti po Belgiji, Madagaskaru, Austriji, po planeti cijeloj da sve igrace prati, da sve biljezi...itd...itd. sve ce biti super, bajno sjajano, a onda nakon prvog poraza uljecu forumasi @Gringo, @Velez i ostale pametnice da mu sve po spiku spomenu, da se cude sto igra Besic kako je njega mogao zvati a ne igra talentovani Taib iz FK Manchester Taivan, da ga pitaju sta je on vidio u Salaticu, ko njemu dade pasos ...itd.

Dalje, kad nas preuzme Waha, tad nista ne brinte !!! Sto bi reako jedan forumas (isto sveznalica) mi smo vec u cetvrt finalu SP ili EP, i ne igramo kvalifkacije.

Daj se malo ohladite samo pametujete, yebli vas Salatic, Prcic, Cocacalic, Arslanagic, Fadil, Kemo, Memo, Hamor, Ramo i svi cika 28-32 igracina bez koji ne mozemo. Malo kulutre pokazite, prvi put u historiji ove napacene zemlje idemo na veliko takmicenje, do jucer smo kukakli da nam je Baraz izborit, da nam je samo nesto postic.

Kako vas nije stid, samo pametujete, sve znate a Bog me ubio ako ste ikad loptu u parku sutnuli.
Da smo juce rodjeni i nismo sve gledali sta se i kako desavalo mozda bi ti ovo i moglo proci...
Ovako :roll:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 05 feb 2014, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2014, 20:18

bagrcavi je napisao/la:Kada je to izjavio za Prcića?
Danas u avazu. Kaze igra u slabom klubu, ispast ce u 2. ligu, i da uostalom i tu nije standardan, stoga ga nece zvat.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 feb 2014, 20:20

Hahahahahahahaahahahahahahah pa ovo je da umres od smijeha majke mi moje :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 feb 2014, 20:20

Pape, odveo si nas na SP, odradi to i onda podnesi ostavku!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], UtdBiH21 i 30 gostiju.