FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- brzitesanj
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
SO4 je večeras isplivao na poziciju 5, sasvm zasluženo. Igrali su onoliko koliko im je trebalo protiv slabašnog HSV-a koji se je bio tu do drugog gola Schalkea nešto su pokušavali da naprave šutevima izvan 16-erca. Ali nakon kontre u 53. minuti i gola Farfana na terenu je bila samo jedna ekipa. Realno HSv je za samo 5 minuta oko 30-e mora oda napravi dvije izmjene, što im je vjerovatno poremetilo koncepciju igre ako su je imali.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Rockefeller
- Kontakt:
Slažem se ja sa tobom da je Draxler već odavno prestao biti samo talenat, ali ono što on tek može da postane je veliko. I zato kažem da je talenat - jer mislim da ga čekaju velike stvari.
On mene podsjeća na Ronalda i Balea i mislim da bi mogao dostići njihov nivo. Uopće njega i Gnabrya nisam ni poredio. Serge ima još dosta do ozbiljnog fudbala, Julian je već stekao ime.
On mene podsjeća na Ronalda i Balea i mislim da bi mogao dostići njihov nivo. Uopće njega i Gnabrya nisam ni poredio. Serge ima još dosta do ozbiljnog fudbala, Julian je već stekao ime.
Sreca njihova sto Arsenal nije htio malog debelog.Gunner4 je napisao/la:Ma pusti ih Arnele. Vidis da su ovi Baernovci najvise zapjenili posto se i dalje nadaju da mogu dobiti Juliana kao i Gotzea sto su dobili!Rockefeller je napisao/la:Bumo vidjeli. Igrača, bolje reći talenta, kao što je Draxler je za očekivati da svako traži.I da im pritisak jos vise skoci ide u Arsenal, tim koji oni ovdje najvise cjene...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- brzitesanj
- Kontakt:
Nemamo se mi tu šta pjenit ako Bayern pokaže interesovanje za Draxlera onda će on biti naš. Bezbroj je primjera prvi Neuer Fergi je u njemu idio nasljednika Van der Sara ali ga nije uspio dovesti u Unitet jer se u igru uključio Bayern, Martinez za kojeg je zagrizla Barca ali naravno nije uspjela da nam ga otme tu su još Gotze Lewa. Ovo je samo u posljednjih par godina. Za koga se Bayern pravo zagrije onda ga i dovede u svoje redove.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
brzitesanj je napisao/la:Nemamo se mi tu šta pjenit ako Bayern pokaže interesovanje za Draxlera onda će on biti naš. Bezbroj je primjera prvi Neuer Fergi je u njemu idio nasljednika Van der Sara ali ga nije uspio dovesti u Unitet jer se u igru uključio Bayern, Martinez za kojeg je zagrizla Barca ali naravno nije uspjela da nam ga otme tu su još Gotze Lewa. Ovo je samo u posljednjih par godina. Za koga se Bayern pravo zagrije onda ga i dovede u svoje redove.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Odlicna vest za naseg clana @gruezi, Jones prelazi u Besiktas. 
Hvala bogu vise ozdravio sam kad sam saznao... Od pocetka priprema je mirisalo na odlazak ali kako je vrijeme prolazilo sve sam se vise bojao da ostati..ali hvala bogu pa ode... 5 miliona je zaradzivao godisnje a ekipi je bio vise od stete nego od koristi... I to debelo vise..sad mali goretzka moze dahnut jer nema ovog kretena da ga **** u mozak
Jeste, igrao je i prošlo kolo....proFCB je napisao/la:Je li Huntelar spreman za igru?
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
I uz to jako emotivno proslavljao golove.
Kao i Kevin.
Howedes (aka Enis Bešlagič
) je isto tako nabrijan kao i naš Seo. Da ne govorim za Tonniesa na tribinama.
Uz povratak Đulijana i Pape, kao i veću minutažu Goretzke ima da pčelice grebete po leđima.
Howedes (aka Enis Bešlagič
Uz povratak Đulijana i Pape, kao i veću minutažu Goretzke ima da pčelice grebete po leđima.
Vom Jäger zum Gejagten
Ovo danas je bilo kilavo do zla boga.... Mozemo zahvaliti fahrmanu za pobjedu... Nedopustivo je da nam protivnik zabija gol sa igracem manje I da uz to stvori jos nekoliko dobrih prilika... Ja neznam sta keller pokusava sa goretzkom na krilu je li on normalan dijete cijeli zivot igra veznog igraca... Kpb prvih 25 minuta bio maestralan I dok je on igrao igrao je I schalke ... Onda kao da ga je nestalo sa terena I vukovi su dominirali ostatak poluvremena... Pocetak drugog ponovo kilav I proigrali smo tek nakon njihovog gola .obasi je bio odlican nadam se da povreda nije ozbiljnije prirode.fahrman fantastican mada je kod gola bogao bolje reagovat. Tek sada se izgleda vratio u formu a vracen je u schalke prije 3 I po godine... .klub mora uloziti nadljudske napore da otkupi farfanovu klazulu jer pored gubitka draxlera velike su sanse da cemo izgubit I huntu ... Ako I farfan onda ce to biti katastrofa...
Clemens Tonnies: "I categorically rule out that Julian Draxler will sign for FCBayern in the summer."
1974---1975---1976---2001---2013---2020
More bit bidne a more bit i ne bidne. Naš kobasičar tu ništa ne odlučuje. Ukoliko Bayern bude zaigran za Juliana, siguran sam da će on za njih i zaigrati.Saurman je napisao/la:Clemens Tonnies: "I categorically rule out that Julian Draxler will sign for FCBayern in the summer."
Bice vjerovatno klubovi iz Engleske i Spanije u igri za Juliana, tako da sumnjam da ce u Bauern.Zdena04 je napisao/la:More bit bidne a more bit i ne bidne. Naš kobasičar tu ništa ne odlučuje. Ukoliko Bayern bude zaigran za Juliana, siguran sam da će on za njih i zaigrati.Saurman je napisao/la:Clemens Tonnies: "I categorically rule out that Julian Draxler will sign for FCBayern in the summer."
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Znam ja sve to prijatelju. Julian je i sam rekao da će, ukoliko napusti Schalke, njegova destinacija biti van Njemačke. No, danas je Bayern stekao veliku reputaciju i postao klub koji se ne odbija. Vidjet ćemo šta će biti.
Greivais ako bayern zeli da ga ima u svojim redovima seici I ostali mogu samo da sanjaju o njemu. Ako kroos neproduzi budi siguran da je draxler zamjena..
Mislis da bi odbio npr. Real zbog Bauerna. Nema sanse prijatalju. Razmisli malo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa dobro, Real možda i ne bi, ali ovu ostalu ostrvsku buraniju svakako.Greivis je napisao/la:Mislis da bi odbio npr. Real zbog Bauerna. Nema sanse prijatalju. Razmisli malo.
Vom Jäger zum Gejagten
Ja mislim da bi ali ko zna.. Po meni ako bude isao ici ce u jedan od ova 2 kluba jer mu samo tu mogu garantovati da ce igrati poziciju poluspica...bayernu bi tu dao ogromnu prednost jer ipak bayern je to...
Koji si ti kompleksas.geronimo je napisao/la:Pa dobro, Real možda i ne bi, ali ovu ostalu ostrvsku buraniju svakako.Greivis je napisao/la:Mislis da bi odbio npr. Real zbog Bauerna. Nema sanse prijatalju. Razmisli malo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.