FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Raspored nam ne ide na ruku ali u ovoj ligi je svejedno dal si drugi ili deseti. Radnički svakako ima kvalitet da bez problema može biti u sredini tabele. Jedino ako nam sreća ne okrene leđa pa da nam se iz kola u kolo ponavljaju Gračanica,Rodoč ili Jedinstvo gdje smo u zadnjim sekundama (minutama) gubili bodove. Ali biće to OK 

kako se raćuna u lukavcu mogli bi i oni u premijer ligu
-
- Kontakt:
U nas se raČuna na sredinu tabeleMinimum je napisao/la:kako se raćuna u lukavcu mogli bi i oni u premijer ligu
-
- Kontakt:
RAĆUNA SE vidišMinimum je napisao/la:kako se raćuna u lukavcu mogli bi i oni u premijer ligu

-
- Kontakt:
Tu je da vama da gol, i ne treba više dosta od njegaredblack je napisao/la:Ko vam uvali ovog Mešićapa od tog panja je i Jaha brzi

Taj je zadnji go dao 2005
ozbiljno, neko vas je pošteno z.ajebo s njim

-
- Kontakt:
Kontrolna utakmica sa ekipom Mladosti iz Velike Obarske koja je trebala biti odigrana sutra u Bokavicima je OTKAZANA! Gosti su zeljeli igrati ili na plasticnoj podlozi ili na glavnom terenu stadiona Josik, a s obzirom da im se nije moglo izaci u susret, utakmica je otkazana.
Sačekat ćemo još na prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za proljetni dio prvenstva
Sačekat ćemo još na prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za proljetni dio prvenstva

kako je @samolukavac napisao prognoze utakmica,vi se na proljeće borite za titulu.
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
De mi reci jel moguće uz jedno 12-13 poraza, 4-5 neriješenih utakmica na kraju biti prvi, a mi kući možemo dobiti sve utakmice i nama dosta, ako u gostima nešto i napravimo dobro i jest, a iskreno i bolji smo od ekipa tipa Podgrmeč, Igman itd. i imamo razloga biti optimisti i nadati se bar nekom bodu sa strane, a mnogo toga će da se zakomplikuje ako Troglav ne nastavi takmičenje, ipak nama zlatna sredina tamamGorki je napisao/la:kako je @samolukavac napisao prognoze utakmica,vi se na proljeće borite za titulu.

svašta će da bude na proljeće,što lijepo što ružno.Neće samo bolja ekipa pobijediti uticat će tu i drugi faktori a i sreća
A u vaš opstanak ne sumnjam,dioba 4-7 mjesto na tabeli. 

-
- Kontakt:
Da li ćemo igrati s kim sutra utakmicu, ili ćemo čekati sredinu naredne sedmice pa da odigramo 

-
- Kontakt:
2001/2002
Second Level (Federation)
Prva Liga (1st league)
Final Table:
1.Zepce (Zepce) 28 18 4 6 53:31 55 [?] Promoted
2.Buducnost (Banovici) 28 17 3 8 64:25 54 Promoted
--------------------------------------------------------
3.Radnicki (Lukavac) 28 17 2 9 45:28 53
Ovo nikad zaboraviti neću, dvije sezone zaredom treći, ali ova je bolna sezona, kad Vitez u onoj famoznoj utakmici kod kuće daje sebi ni manje ni više nego 2 autogola, i Budućnost pobijedi 2-0, pa tako i završe sa bodom više ispred nas, ove zime u Vitezu ne moraju da lože banovićki ugalj jer nije hladno, a imaju ga još za narednih godina koliko je samo tona i tona otišlo za Vitez uoči te utakmice....
Second Level (Federation)
Prva Liga (1st league)
Final Table:
1.Zepce (Zepce) 28 18 4 6 53:31 55 [?] Promoted
2.Buducnost (Banovici) 28 17 3 8 64:25 54 Promoted
--------------------------------------------------------
3.Radnicki (Lukavac) 28 17 2 9 45:28 53
Ovo nikad zaboraviti neću, dvije sezone zaredom treći, ali ova je bolna sezona, kad Vitez u onoj famoznoj utakmici kod kuće daje sebi ni manje ni više nego 2 autogola, i Budućnost pobijedi 2-0, pa tako i završe sa bodom više ispred nas, ove zime u Vitezu ne moraju da lože banovićki ugalj jer nije hladno, a imaju ga još za narednih godina koliko je samo tona i tona otišlo za Vitez uoči te utakmice....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jeste to raskinuli sa Jogetom il sam precuo nesto
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nije poTjeroultrasstyle_tz je napisao/la:jeste to raskinuli sa Jogetom il sam precuo nesto

-
- Kontakt:
Nemam pojma, možda i jeste, a s obzirom na odnos njega i trenera sve je mogućeultrasstyle_tz je napisao/la:jeste to raskinuli sa Jogetom il sam precuo nesto

Kakav odnos njega i trenera sta lupetas ti.Klub ce jedino stobom raskinutu samo dok te registruju jer previse glumis PR-a.A vi tuzlaci odmorite nas malo imate svoju temu i uzivajte u cirinim trikovima dok ne dodjete u realnost i vidite na sta bacate pare.samolukavac je napisao/la:Nemam pojma, možda i jeste, a s obzirom na odnos njega i trenera sve je mogućeultrasstyle_tz je napisao/la:jeste to raskinuli sa Jogetom il sam precuo nesto
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
-
- Kontakt:
Jogunčić se povrijedio na treningu, ali i dalje je igrač Radničkog 

cuj , vi tuzlaci odmorite nas malo .... kao da smo prebukirali vasu temu , pa covjece ovde se napisu 3 komentara sedmicno o cemu pricas ti ??? kao da mi samo visimo kod vas i citamo , toliko ste zanimljivi za javnost !!Tayyp je napisao/la:Kakav odnos njega i trenera sta lupetas ti.Klub ce jedino stobom raskinutu samo dok te registruju jer previse glumis PR-a.A vi tuzlaci odmorite nas malo imate svoju temu i uzivajte u cirinim trikovima dok ne dodjete u realnost i vidite na sta bacate pare.samolukavac je napisao/la:Nemam pojma, možda i jeste, a s obzirom na odnos njega i trenera sve je mogućeultrasstyle_tz je napisao/la:jeste to raskinuli sa Jogetom il sam precuo nesto
p.s. nije vas problem gdje mi trosimo pare , a sto se tice ulaganja u ciru , mislim da se vec isplatio .... uzivajte u Vojvodicevim trikovima , to vam je plafon plafona .... vidimo se uskoro
-
- Kontakt:
Napisu se sedmično tri, ali smislena komentara. Nažalost, nemoguće je održati kontinuitet smislenih komentara jer postoje takvi kao ti RUDARSKA 2.
Zna li koji je bio rezultat prijateljske Radnički Mladost VO u nedelju ? 

003871312
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.