Halalićemo Dexu što još nije zabio gol, igra čovjek pod inekcijamaEvolution87 je napisao/la:E nek' smo i mi konacno pobijedili
Jest nas krenulo, evo pobjeda i u kupu
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Halalićemo Dexu što još nije zabio gol, igra čovjek pod inekcijamaEvolution87 je napisao/la:E nek' smo i mi konacno pobijedili
Dominiramodeyo je napisao/la:
Protivnik se nije ni pojavio. Lijepi strahgio10 je napisao/la:Halalićemo Dexu što još nije zabio gol, igra čovjek pod inekcijamaEvolution87 je napisao/la:E nek' smo i mi konacno pobijedili
Jest nas krenulo, evo pobjeda i u kupu![]()
Joj kapitenu jesi postao neozbiljandefender je napisao/la:suigraci izvinite za kup, cekao zadnji tren i na kraju zaboravio![]()
mozete vi to 2vs1
vecBelmin6 je napisao/la:Joj kapitenu jesi postao neozbiljandefender je napisao/la:suigraci izvinite za kup, cekao zadnji tren i na kraju zaboravio![]()
mozete vi to 2vs1. Nema veze, vec vodimo 2-0.
nema veze i onako je sluzbenoDex je napisao/la:Halalte mi za ovo u kupu, došo ja u 12 kući jutros![]()
![]()
![]()
Pa šta ti misliš ko smo midefender je napisao/la:vecBelmin6 je napisao/la:Joj kapitenu jesi postao neozbiljandefender je napisao/la:suigraci izvinite za kup, cekao zadnji tren i na kraju zaboravio![]()
mozete vi to 2vs1. Nema veze, vec vodimo 2-0.
haha svaka cast
Moglo je ovo otici na obje strane, a mi smo opet bili blizi pobjedi. Lopez nam je izbio gol na Udineseu u sudijskoj nadoknadiBelmin6 je napisao/la:Vidi ovih Bildera izvukoše se. Ajd nema veze, dobit ce kod kuce po guzici.
Dobro, vi niste imali srece. Iznevjerio sam tim, da sam barem šta pogodio, to bilo davno riješeno. Idemo sad ove Pjetlove dotuci, vidim da su doživjeli iznenadni poraz.suhakrpa je napisao/la:Moglo je ovo otici na obje strane, a mi smo opet bili blizi pobjedi. Lopez nam je izbio gol na Udineseu u sudijskoj nadoknadiBelmin6 je napisao/la:Vidi ovih Bildera izvukoše se. Ajd nema veze, dobit ce kod kuce po guzici.

Puma je napisao/la:Mi smo dobili proslu, zar ne treba biti omjer 2-1-1 a na 1-1-2 ?
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.