Virtu ne brani ga. Po ko zna koji put dvostruki arsini, nebuolze itd. Susic je pogubio konce, ne zna ni sta prica vise. Neka ga bude sramota.Virtu4l je napisao/la:Auuu što su hormoni proradili, mladost ludost.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jašta je mladost ludost, frajer otvoreno govori da neće trenutno boljeg igrača da pozove zbog lošijeg (čitaj Miske) i mi ludi?
Haj da je samo ovo pa ne bi čovjek ništa rekao, al vala prekardašio je stvarno. Poslije SPa mu se zahvaliti.

Haj da je samo ovo pa ne bi čovjek ništa rekao, al vala prekardašio je stvarno. Poslije SPa mu se zahvaliti.
Ouu brate nisam mislio da zbog toga kritikujes Papeta. Prcic mora jos dobro dobro trenirati da bi dostigao Misketov srednji nivo, a kamoli nesto vise. Nemoj te potencijalne igrace od 20-23 godine gurati u recenicu sa gospodinom Misimovicem, grehota je to.QUARTERBACK je napisao/la:Jašta je mladost ludost, frajer otvoreno govori da neće trenutno boljeg igrača da pozove zbog lošijeg (čitaj Miske) i mi ludi?![]()
Ta isti miske vise nemore da trci 50 minuta kako treba, neznas sto nebi na klupi sjedio neki mladic da ga mjenja, miske je svoje odradio to sto ga pape forsira unistava mogucnost pjanicu da zablista.... dosta je bilo te zahvalnosti za to sto su davali za bosnu, fala mu puno al vrijeme je da se mjenja sredina...Sabinho je napisao/la:Ouu brate nisam mislio da zbog toga kritikujes Papeta. Prcic mora jos dobro dobro trenirati da bi dostigao Misketov srednji nivo, a kamoli nesto vise. Nemoj te potencijalne igrace od 20-23 godine gurati u recenicu sa gospodinom Misimovicem, grehota je to.QUARTERBACK je napisao/la:Jašta je mladost ludost, frajer otvoreno govori da neće trenutno boljeg igrača da pozove zbog lošijeg (čitaj Miske) i mi ludi?![]()
Moze se raspravljati o Zahirovicu, Rahimicu, Avdiji i Krvzicu , ali Miske ide 100% u Brazil i koji glupan ga nebi poveo?? haloo

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Miske treba na SP u to nema sumnje,on ako bude imao dobru fizicku spremu, igrat ce. Ali da treba Susic umjesto Prcica, hmmm...
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 05 feb 2014, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Momci malo postovanja za Misimovica,on nije problem problem su igraci koji nemaju kvalitet i stelom se guraju u reprezentaciju.Imate ih bar 10 prije nego sto pocnete spominjati Misketa,legendu i rekordera koji jos uvijek ima magiju u nogama i od kojeg ocekujem da u Brazilu bude nas GLAVNI igrac kao sto je bio svih ovih godina.On je ginuo 10 godina da doceka da za svoju zemlju zaigra na jednom takvom prvenstvu i ko ste vi i ko je iko u ovoj zemlji da mu to uskrati.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Halo mamlazi, nemojte mi zmajeve vrijedjat i omalovazavat molim vas, mozda nisu najbolji na svojim pozicijama, mozda podbace tu i tamo, al jedno morate priznat , nikad nisu bili u dilemi koji dres da obuku , to je golemo, jer igrat za svoju zemlju treba da bude cast, a ne da se dozvoli da se tamo neki moljakaju i da nekima budemo rezervna opcija ... I jos nesto sam primjetio kod vas , uvijek su bolji oni koji nisu tu od onih koje vec imamo, pisham ja take navijace...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Nema potrebe da ga branim. Međutim zanimljivi su mi ovi obrti. Do jučer su razlozi bili Gudelj i Arslanagić, sad kad je ta priča poprilično jasna, prelazi se na Prcića i Tankovića.Sabinho je napisao/la:Virtu ne brani ga. Po ko zna koji put dvostruki arsini, nebuolze itd. Susic je pogubio konce, ne zna ni sta prica vise. Neka ga bude sramota.
E sad, ako je zbog Prcića i Tina pogubio konce, onda nemamo šta diskutovati. Niti jedan od njih dvojice neće ići u Brazil, a što se tiče kvaliteta, razlika (ako postoji) je minimalna, plus niko od nas nema kompletan uvid u mogućnosti ovih momaka, mladi su i talentovani i to je sve što znamo. Tino je već osuđen na propast u glavama pojedinaca, a dečko možda zna igrati lopte. Na Prcićevoj poziciji ne škripi, tu su veoma kvalitetni igrači, ali Prcić je najmanje bitan, bitno je da se nakon Gudelja i Arslanagića našla nova slamka za koju će se kačiti. Čuj Prcić bolji od Misimovića, pa ne mogu da vjerujem.
Čitajući ove komentare iznad stvarno mi je žao pojedinaca, mržnja isijava iz njihovih komentara, uz nezaobilazni nedostatak kulture i odgoja. Zar je Sušić zbog Prcića, Tina ili Tankovića zaslužio da se ovoliko vrijeđa i omalovažava, bez ikakvih argumenata, uz ŠBBKBB teorije? Ovo su stvari koje govoriš nekome ko ti je najveći neprijatelj. Niko nema ili ne želi da ima bar malo strpljenja, da sačeka prijateljske utakmice, Brazil, pa da daje konačni sud. Tino će dobiti šansu, pa šta? Ako je ne iskoristi, neće više dobiti poziv, isto tako će svoju priliku dobiti Prcić, Bešić i ostali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtual tvrdi da Tino nece u Brazil.Virtu.nek ostane zabiljezeno ovo,evo i moderatori citaju.Ako Tino ne bude isao u Brazil je vise nikada necu napisati slova na ovom forumu i neka me banuju,blokiraju IP adresu i ne dozvole ponovnu registraciju a ako ode to sve neka urade tebi.Ili ako ne to,ti predlozi nesto.Posteno?
Ma bezveze mu je ova izjava.Virtu4l je napisao/la:Nema potrebe da ga branim. Međutim zanimljivi su mi ovi obrti. Do jučer su razlozi bili Gudelj i Arslanagić, sad kad je ta priča poprilično jasna, prelazi se na Prcića i Tankovića.Sabinho je napisao/la:Virtu ne brani ga. Po ko zna koji put dvostruki arsini, nebuolze itd. Susic je pogubio konce, ne zna ni sta prica vise. Neka ga bude sramota.
E sad, ako je zbog Prcića i Tina pogubio konce, onda nemamo šta diskutovati. Niti jedan od njih dvojice neće ići u Brazil, a što se tiče kvaliteta, razlika (ako postoji) je minimalna, plus niko od nas nema kompletan uvid u mogućnosti ovih momaka, mladi su i talentovani i to je sve što znamo. Tino je već osuđen na propast u glavama pojedinaca, a dečko možda zna igrati lopte. Na Prcićevoj poziciji ne škripi, tu su veoma kvalitetni igrači, ali Prcić je najmanje bitan, bitno je da se nakon Gudelja i Arslanagića našla nova slamka za koju će se kačiti. Čuj Prcić bolji od Misimovića, pa ne mogu da vjerujem.
Čitajući ove komentare iznad stvarno mi je žao pojedinaca, mržnja isijava iz njihovih komentara, uz nezaobilazni nedostatak kulture i odgoja. Zar je Sušić zbog Prcića, Tina ili Tankovića zaslužio da se ovoliko vrijeđa i omalovažava, bez ikakvih argumenata, uz ŠBBKBB teorije? Ovo su stvari koje govoriš nekome ko ti je najveći neprijatelj. Niko nema ili ne želi da ima bar malo strpljenja, da sačeka prijateljske utakmice, Brazil, pa da daje konačni sud. Tino će dobiti šansu, pa šta? Ako je ne iskoristi, neće više dobiti poziv, isto tako će svoju priliku dobiti Prcić, Bešić i ostali.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Nema potrebe da ga branim. Međutim zanimljivi su mi ovi obrti. Do jučer su razlozi bili Gudelj i Arslanagić, sad kad je ta priča poprilično jasna, prelazi se na Prcića i Tankovića.Sabinho je napisao/la:Virtu ne brani ga. Po ko zna koji put dvostruki arsini, nebuolze itd. Susic je pogubio konce, ne zna ni sta prica vise. Neka ga bude sramota.
2:18:05
Nismo samo mi u pitanju...bivsa Jugoslavija...od 1930. pa do 1990... Preslikano...samo sto su tada novinari pisali clanke, pravili priloge, a sad imamo internet forume, pa se prica sa sijela i pijanki preselila ovamo....
Od kako je imenovan za selektora, do dana danasnjeg, pa dok god bude selektor, Pape odredjenima nece valjati.. Prekjuce su razlozi bili Hadzic, Cocalic, Ljevakovic, juce Gudelj i Arslanagic, danas Tankovic i Prcic....i tako redom.. Neko ce po klupskoj liniji prestati kad ode Pape, neko ce nastaviti ko god da dodje, neki novi ce poceti da blate novog selektora i sve tako u krug........
A grehota je biti slijep pored ociju!
Ne igram se ja tih igrica. Plus, uvijek imaš opciju da Tino Sušić dobro odigra, da se možda uklopi, pa onda sve pada u vodudrummer je napisao/la:Virtual tvrdi da Tino nece u Brazil.Virtu.nek ostane zabiljezeno ovo,evo i moderatori citaju.Ako Tino ne bude isao u Brazil je vise nikada necu napisati slova na ovom forumu i neka me banuju,blokiraju IP adresu i ne dozvole ponovnu registraciju a ako ode to sve neka urade tebi.Ili ako ne to,ti predlozi nesto.Posteno?

Da, bez veze je, ali ima i logike u njoj. Bez veze je samo zato što je Prciću skresao krila, a momak sigurno nebi zabilježio ni minute na SP.VanBasten je napisao/la:Ma bezveze mu je ova izjava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ali cuj mu objasnjenja molim te... Napisao sam repliku @calciu u vezi objasnjenja, pa vidi koji se djavo desava.Virtu4l je napisao/la:Nema potrebe da ga branim. Međutim zanimljivi su mi ovi obrti. Do jučer su razlozi bili Gudelj i Arslanagić, sad kad je ta priča poprilično jasna, prelazi se na Prcića i Tankovića.Sabinho je napisao/la:Virtu ne brani ga. Po ko zna koji put dvostruki arsini, nebuolze itd. Susic je pogubio konce, ne zna ni sta prica vise. Neka ga bude sramota.
Samo da napisem nesto sto me iritira u zadnje vrijeme. A to su ove price "Taj i taj hoce da igra za nas samo zato sto idemo na SP". Pa sta ljudi dragi? Sad treba iskoristit to sto smo se plasirali na SP i privuc igrace da igraju za nas. Pricam o Gudelju, Salaticu, Tankovicu i tako dalje. Pa nece prekinut karijeru nakon SP-a. Imamo sada idealnu priliku da napravimo temelj za dobre rezultate i seriju plasmana sljedecih 10-15 godina. Ali samo ako budemo pametni.
Pogledajte Grcku i Hrvatsku, upali su u prvi sesir i onda je naravno lakse nastavljat sa plasmanima. I mi imamo slicnu situaciju sada, ali moramo to znat iskoristit i rijesit se malogradjanskog mentaliteta. Kvalitet i samo kvalitet se mora gledat.
Pogledajte Grcku i Hrvatsku, upali su u prvi sesir i onda je naravno lakse nastavljat sa plasmanima. I mi imamo slicnu situaciju sada, ali moramo to znat iskoristit i rijesit se malogradjanskog mentaliteta. Kvalitet i samo kvalitet se mora gledat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Potpis!Cartman je napisao/la:Samo da napisem nesto sto me iritira u zadnje vrijeme. A to su ove price "Taj i taj hoce da igra za nas samo zato sto idemo na SP". Pa sta ljudi dragi? Sad treba iskoristit to sto smo se plasirali na SP i privuc igrace da igraju za nas. Pricam o Gudelju, Salaticu, Tankovicu i tako dalje. Pa nece prekinut karijeru nakon SP-a. Imamo sada idealnu priliku da napravimo temelj za dobre rezultate i seriju plasmana sljedecih 10-15 godina. Ali samo ako budemo pametni.
dobro si primjetio. takve price pricaju i pisu vecinom patriJote s ovog foruma..Cartman je napisao/la:Samo da napisem nesto sto me iritira u zadnje vrijeme. A to su ove price "Taj i taj hoce da igra za nas samo zato sto idemo na SP". Pa sta ljudi dragi? Sad treba iskoristit to sto smo se plasirali na SP i privuc igrace da igraju za nas. Pricam o Gudelju, Salaticu, Tankovicu i tako dalje. Pa nece prekinut karijeru nakon SP-a. Imamo sada idealnu priliku da napravimo temelj za dobre rezultate i seriju plasmana sljedecih 10-15 godina. Ali samo ako budemo pametni.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
I ja cu podapisati mr. Cartmanov postSabinho je napisao/la:Potpis!Cartman je napisao/la:Samo da napisem nesto sto me iritira u zadnje vrijeme. A to su ove price "Taj i taj hoce da igra za nas samo zato sto idemo na SP". Pa sta ljudi dragi? Sad treba iskoristit to sto smo se plasirali na SP i privuc igrace da igraju za nas. Pricam o Gudelju, Salaticu, Tankovicu i tako dalje. Pa nece prekinut karijeru nakon SP-a. Imamo sada idealnu priliku da napravimo temelj za dobre rezultate i seriju plasmana sljedecih 10-15 godina. Ali samo ako budemo pametni.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Apsolutno iskoristiti trenutak i rijesiti buducnost za narednih 10 godina,kandidata ne nedostaje.Kvalitet na prvom mjestu s tim da ipak neki igraci uzivaju kredit i u ostalim reprezentacijama kao npr.Miro Klose u Njemackoj a realno je prestario za ozbiljan fudbal ili Hrvati bi sigurno vodili Simunica da nije suspendovan i igrao bih u prvih 11 bez obzira sto ni on nije za ozbiljnog fudbala po godinama.Takvih igraca imamo i mi npr.Rahimic a posebno Misimovic.Cartman je napisao/la:Samo da napisem nesto sto me iritira u zadnje vrijeme. A to su ove price "Taj i taj hoce da igra za nas samo zato sto idemo na SP". Pa sta ljudi dragi? Sad treba iskoristit to sto smo se plasirali na SP i privuc igrace da igraju za nas. Pricam o Gudelju, Salaticu, Tankovicu i tako dalje. Pa nece prekinut karijeru nakon SP-a. Imamo sada idealnu priliku da napravimo temelj za dobre rezultate i seriju plasmana sljedecih 10-15 godina. Ali samo ako budemo pametni.
Samo ne znam sta ocekivat kad se jedan momak poput Prcica ovako tretira. Znaci covjek koji ima sve nase papire, igrao za sve mladje selekcije, standardan u Ligue 1, i onda ga Susic poklopi sa izjavom da nece ic u Brazil. A prije nekoliko mjeseci je govorio da ce dobit poziv ako bude standardan. Ocito nema mjesta pored bratica.drummer je napisao/la:Apsolutno iskoristiti trenutak i rijesiti buducnost za narednih 10 godina,kandidata ne nedostaje.Kvalitet na prvom mjestu s tim da ipak neki igraci uzivaju kredit i u ostalim reprezentacijama kao npr.Miro Klose u Njemackoj a realno je prestario za ozbiljan fudbal ili Hrvati bi sigurno vodili Simunica da nije suspendovan i igrao bih u prvih 11 bez obzira sto ni on nije za ozbiljnog fudbala po godinama.Takvih igraca imamo i mi npr.Rahimic a posebno Misimovic.Cartman je napisao/la:Samo da napisem nesto sto me iritira u zadnje vrijeme. A to su ove price "Taj i taj hoce da igra za nas samo zato sto idemo na SP". Pa sta ljudi dragi? Sad treba iskoristit to sto smo se plasirali na SP i privuc igrace da igraju za nas. Pricam o Gudelju, Salaticu, Tankovicu i tako dalje. Pa nece prekinut karijeru nakon SP-a. Imamo sada idealnu priliku da napravimo temelj za dobre rezultate i seriju plasmana sljedecih 10-15 godina. Ali samo ako budemo pametni.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google [Bot] i 14 gostiju.