Hebem mi il Arenu 3 kad je nemamhilmo je napisao/la:13h, prenos na Arena Sport 3NukeR_G1970 je napisao/la:Zna li se u koliko je sati mec u nedelju?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Otkud ti to?blu je napisao/la:Dolazi vam neki crnjo kazu da je sa Obale Slonovace.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
forum klixSarajlijc@ je napisao/la:Otkud ti to?blu je napisao/la:Dolazi vam neki crnjo kazu da je sa Obale Slonovace.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma supljak.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ništa dok se ne potpiše i ne predstavi zvanično.
Da nije Eric Gawu ?
Da nije Eric Gawu ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bice vjerovatno streamova, a moze se naci i preko netaSabinho je napisao/la:Hebem mi il Arenu 3 kad je nemamhilmo je napisao/la:13h, prenos na Arena Sport 3NukeR_G1970 je napisao/la:Zna li se u koliko je sati mec u nedelju?Valjda ce neko napraviti stream, ili znas li mozda kako se uzima Arenin paket??
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Vec pripremio streamSabinho je napisao/la:Hebem mi il Arenu 3 kad je nemamhilmo je napisao/la:13h, prenos na Arena Sport 3NukeR_G1970 je napisao/la:Zna li se u koliko je sati mec u nedelju?Valjda ce neko napraviti stream, ili znas li mozda kako se uzima Arenin paket??
Zadnja izmjena: simon, dana/u 06 feb 2014, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Treba probati sa tim ¨Crncima¨ mozda se ubode kao sam Marcianom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Čuj ubodeemir18 je napisao/la:Treba probati sa tim ¨Crncima¨ mozda se ubode kao sam Marcianom.
To je taj bio na probi u hajduku ali nije zadovoljio tako da su ga ovi proslijedili Jarniju
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
- franklampard8
- Kontakt:
Onda ni nama ne trebablu je napisao/la:To je taj bio na probi u hajduku ali nije zadovoljio tako da su ga ovi proslijedili Jarniju
1946
zasto nam ne treba? znas li koliko igraca nije proslo probu u nekom klubu pa su zavrsili u klubovima petice?
mOZDA JE hajduk u njemu trazio nesto sto im je trebalo za određeni segment igre a on to bas nije imao..
mOZDA JE hajduk u njemu trazio nesto sto im je trebalo za određeni segment igre a on to bas nije imao..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Yaya Toure nije prosao probi u zeljeznicaru pa eno ga u top 3 veznjaka na svijetu

Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ma bolje da smo vratili iz Zvijezde Diattu. Igrao je dobro u Gradačcu. Al eto.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- molotovljev
Ne znači ako nije zadovoljio u Hajduku da neće u Sarajevu. Ko zna iz kojih razloga nije ostao u Splitu,
jer ni tamo nije sjajna situacija. Uostalom, ni Jarni nije bio rješenje bilih ali eto za nas jeste. Vidjećemo...
Mislim da će ova vijest najviše obradovati malog Sarajliju.
jer ni tamo nije sjajna situacija. Uostalom, ni Jarni nije bio rješenje bilih ali eto za nas jeste. Vidjećemo...
Mislim da će ova vijest najviše obradovati malog Sarajliju.
F.K.SARAJEVO
1946