FK Rudar Prijedor

K0MT
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la K0MT » 03 feb 2014, 23:35

Grad je nas DS je napisao/la:Nije to Dragan Simović iz Spartaka Subotice? Šta znači "menadžer kluba" tj. čiju poziciju će preuzeti? I da li su to info iz nekih privatnih izvora ili ..? I koliko je pouzdano?
I Pabizo, brate rođeni, kontrolisi malo to pisanje, majke ti. Slobodno imaj misljenje, nemam nista protiv toga ali način je malo neobičan (velika slova, uzvičnici i sl.) ;)
Zaista ne znam ko je čovjek niti odakle je. To je valjda sponzor-menadžer, ima funkciju... hm, keširanja? :mrgreen: Neko ga je spojio sa nama, tj neko ga je doveo ovdje. Nisu privatni izvori, nije tajna, to je ime i prezime čovjeka što nas je preuzeo.

Igramo sutra u Krupi na Vrbasu sa Slobodom (MG).

Šef i kondicioni trener Bore Lazarov (zajedno rade od 2004.)
slika

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 04 feb 2014, 01:15

K0MT je napisao/la:
Grad je nas DS je napisao/la:Nije to Dragan Simović iz Spartaka Subotice? Šta znači "menadžer kluba" tj. čiju poziciju će preuzeti? I da li su to info iz nekih privatnih izvora ili ..? I koliko je pouzdano?
I Pabizo, brate rođeni, kontrolisi malo to pisanje, majke ti. Slobodno imaj misljenje, nemam nista protiv toga ali način je malo neobičan (velika slova, uzvičnici i sl.) ;)
Zaista ne znam ko je čovjek niti odakle je. To je valjda sponzor-menadžer, ima funkciju... hm, keširanja? :mrgreen: Neko ga je spojio sa nama, tj neko ga je doveo ovdje. Nisu privatni izvori, nije tajna, to je ime i prezime čovjeka što nas je preuzeo.

slika
Ko bolan radi od 2004-dje su radili ,,,nemojte se zezati-TOTALNI ANONIMUSI I NEVAŽNI LIKOVI u mak-nogometu.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 04 feb 2014, 01:23

Vastecija_GSE je napisao/la:Smece ono banjalucko...
ovaj makedonac GROZDI bio trener MESEC DANA u Pelisteru iz Bitolja a kasnije bio trener MESEC DANA u Napredok iz Kičeva a sa Teteksom iz Tetova osvojio KUP na penale.BIĆE BELAJA u vašem klubu sa ovim trenerom I njegovom kupljenom diplomom Profi trenera a vjerovatno I novi sp.direktor IMA ISKUSTVA nogometu- :D

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 04 feb 2014, 01:38

rudarprijedor je napisao/la:Sta nam to rade od kluba :roll: :roll: :roll:
http://www.sportefe.com.mk/index.php/20 ... ---SMJESNA" onclick="window.open(this.href);return false; IZJAVA GROZDIJA------LJUDI IZ KLUBA FK RUDAR SU PRATILI MOJ RAD,,,,HA,HA,HA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 feb 2014, 07:32

pabizo dominira :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 04 feb 2014, 10:23

K0MT je napisao/la:

slika
OK druze, hvala na info. Znam za tog Simovica i on je boss u Spartaku, bio u UO u CZ, vlasnik Zlatibor vode. Nadam se da je taj jer se cini da je jak.
Pabizo je nenadjebiv, imam osjecaj da ga u srce diraju ovakve stvari. :)
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 04 feb 2014, 11:22

Aj nek smo docekali da neko kupi i nas Rudar :D Sad samo lagano ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 04 feb 2014, 12:50

Prijedor je napisao/la:Aj nek smo docekali da neko kupi i nas Rudar :D Sad samo lagano ;)
Sa sp.direktorom I GROZDIJEM smješi se prva liga srpske.Pogledajte raspored I u prvih 5 kola koliko možete osvojit bodova.Bilo je toliko proverenih trenera u Bosni a vi doveli čovjeka koga poznaje samo bliska familija.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 04 feb 2014, 12:55

Smaraš.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 04 feb 2014, 19:07

pabizo je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Aj nek smo docekali da neko kupi i nas Rudar :D Sad samo lagano ;)
Sa sp.direktorom I GROZDIJEM smješi se prva liga srpske.Pogledajte raspored I u prvih 5 kola koliko možete osvojit bodova.Bilo je toliko proverenih trenera u Bosni a vi doveli čovjeka koga poznaje samo bliska familija.
Para vrti gdje burgija nece, zivi bili pa vidjeli 8-)
? &

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 04 feb 2014, 21:44

Koliko ovaj pabizo smara,o J*** ti,kad bi Abramovic kupio Rudar,ti bi dodao nesto negativno svoje. :evil:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 feb 2014, 00:10

Dragan Simović, osnivač jednog od najvećih proizvođača alkoholnih pića u Srbiji i brenda Zlatibor voda

Osnivač jednog od najvećih proizvođača alkoholnih pića u Srbiji od prošle godine radi na stvaranju još jednog brenda – Zlatibor vode
Svaki biznis koji je počeo vukao ga je sve dealje, ali ono što je zajedničko svim njegovim brendovima jeste neosporan kvalitet

Kompanija Simex iz Subotice, proizvođač rakija i drugih žestokih alkoholnih pića, osnovana je 1991. godine kao posrednik u prodaji alkohola da bi danas bila grupacija koju osim matične kompanije čine i hladnjača Higlo Horgoš, Zlatibor voda i Simex turizam i ugostiteljstvo. Na čelu ove moćne grupacije nalazi se uspešni subotički biznismen rođen u Sremskoj Mitrovici.

Kako to obično i bude, Dragan Simović je prste u ekonomiju upleo slučajno. Saobraćajna nezgoda tek nekoliko dana pred polaganje prijemnog na Fakultetu fizičke kulture, omogućila mu je, što će se pokazati mnogo godina kasnije, da "nesrećnim slučajem“ upiše ekonomiju u Subotici. Ovaj četrdesetjednogodišnji nesuđeni sportista sada, dvadesetak godina kasnije, vlasnik je, možemo slobodno reći, poslovnog carstva, a sa svojim kumom-partnerom Željkom Kneževićom suvlasnik Vinarije Čoka, Alpisa iz Kovina i Super televizije. Njegova poslednja investicija, teška oko osam miliona evra i najmlađa članica Grupacije Simex, jeste fabrika Zlatibor voda sa hotelom na ovoj planini i dva ribnjaka pastrmki.

Prijatelji moji, veliki biznismen je u pitanju! :o
? &

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 feb 2014, 00:16

topa99 je napisao/la:Koliko ovaj pabizo smara,o **** ti,kad bi Abramovic kupio Rudar,ti bi dodao nesto negativno svoje. :evil:
Ja pišem o lošem izboru trenera I sp.direktora a ne o ljudima koji ulazu novac u klub-

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 05 feb 2014, 11:10

Pa da, taj Simović je gazda u Spartaku iz Subotice, bio u upravi Zvezde kad je Dan Tana bio..Jak lik. E sad, koliko ima neke pozitivne namjere, to je diskutabilno. Mozda mu je cilj samo da njegovi igraci ne sjede na klupi a postavlja se pitanje kakvi su ti igraci. Kazu da je sa Gorazdom (J*** ga u ime) doslo 10 njeghovih igraca, da je nase klince vratio u juniore, nekima dali ispisnice itd..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 feb 2014, 18:15

Grad je nas DS je napisao/la:Pa da, taj Simović je gazda u Spartaku iz Subotice, bio u upravi Zvezde kad je Dan Tana bio..Jak lik. E sad, koliko ima neke pozitivne namjere, to je diskutabilno. Mozda mu je cilj samo da njegovi igraci ne sjede na klupi a postavlja se pitanje kakvi su ti igraci. Kazu da je sa Gorazdom (**** ga u ime) doslo 10 njeghovih igraca, da je nase klince vratio u juniore, nekima dali ispisnice itd..
OK-Simovic je fudbalski gospodin I tu nema zbora ali vjerujte mi da njegov izbor sigurno nije GROZDI anonimac I ko vam ga je poslao taj vas je zaj,,, I to DEBELO.Covjek je početnik I anoniman trener I radeo je u makedonskim klubovima dje niko nije hteo I još bez para.Hajde da kažemo I to je za pohvalu radeti bez para I praviti pitu bez mesa ili sira ali momak je ANONIMAC I nije SPASIOC VASEG KLUBA jer jednostavno nema iskustva ni znanja kao SPORTSKI DIREKTOR .Mogao je g.Simovic uzet trenera iz Bosne koji poznaje mentalitet,mogao je dovesti trenera da kažemo iz srbije koji ima neko iskustvo ili trenera iz Hrvatske,crne gore ,slovenije ma nevažno u krajnjem slućaju ali ovog početnika u paketu sa kon.trenerom je SMJEŠNO.No,oćigledno se nije on pitao oko dolaska POZNATOG USPJEŠNOG FUDBALSKOG ČAROBNJAKA iz nama drage makedonije koji ima BOGATO TRENERSKO ISKUSTVO U EVROPI,,,,,,kao nogometaš još čudnije jer niko I nezna dje je to on igrao I kom poznatom evropskom klubu a trenirao mladu žensku ekipu u nekom klubu Islanda ,,,,,,,,SAMO POŠTENO I ISKRENO sam naveo činjenice.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 05 feb 2014, 20:32

Ignorisite pabiza.On i Grokok najvece dosade na ovom forumu,a administracija sve samo posmatra.Kakvi su likovi samo znalci cudime da do sada nisu napravili sjajne trenerske karijere.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 feb 2014, 20:56

I ti si došao ovdje da prosvijetliš administraciju i simpatizere Rudara.Izvinjavam se zbog off-topic.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 feb 2014, 21:13

HzSM je napisao/la:Ignorisite pabiza.On i Grokok najvece dosade na ovom forumu,a administracija sve samo posmatra.Kakvi su likovi samo znalci cudime da do sada nisu napravili sjajne trenerske karijere.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gorazd_Mihajlov-briljantna" onclick="window.open(this.href);return false; karijera I kao nogometasa I kao trenera.Lijepo sam se nasmejao.

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 05 feb 2014, 23:00

Ja koliko sam cuo Simovic uopste ne investira u Rudar i navodno je dosao lik koji je skoro finansirao Novi Pazar i drzi neke grdjevinske firme. Navodno je uprapastio i neki klub u Crnoj Gori.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 feb 2014, 00:52

Vlado PD je napisao/la:Ja koliko sam cuo Simovic uopste ne investira u Rudar i navodno je dosao lik koji je skoro finansirao Novi Pazar i drzi neke grdjevinske firme. Navodno je uprapastio i neki klub u Crnoj Gori.
Eto belaja ,,,,dje vas uvalise u pricu I dobiste anonimca trenera ali možda je I sp.direktor malo tužan jer nije uspio svog jarana dovesti za trenera g.Nestorovica.Tako mi sada javiše jarani iz Prijedora.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []