Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imas ga pravo.drummer je napisao/la:Jasta on je kriv,Radja je zakon.sergejbarba je napisao/la:cim je pjanke usao primili go
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ko ono dijete na cesti prije sto svi znaju da zna al jbg pic.ka najveca u mahali pa nikad nece dobit priliku da sutne penal il slobodan udarac od ovih jacih, osim kad zagusti..i onda kad promasi kad je gusto istuces ga i na njemu se kola slome
Čim je Pjanke ušao - zabili su go.sergejbarba je napisao/la:cim je pjanke usao primili go
Barem pokusava i dobija duele, ima ih koji nisu u zivotu dobili duela u defanzivi a ni ofanzivno gotovo da nemaju dobijelnih duela...Sluze samo kao martinela...drummer je napisao/la:Gledao sam skoro svaku utakmicu Rome ove sezone i ovaj Ljajic nije odigrao dvije dobre utakmice ali svejedno je starter u svakoj,samo petlja,usporava,solira i davi loptu.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Dešava mu se to i u reprezentaciji.ultrasstyle_tz je napisao/la:kad je pic.ka ne bih mu ni ja dao da puca...Ljajic jbt tek dosao i druga tekma on mu loptu uzima iz mrtve Pjaniceve pozicije...ovaj ko pic.ketina najveca suti i daje mu loptu...
ko ono dijete na cesti prije sto svi znaju da zna al jbg pic.ka najveca u mahali pa nikad nece dobit priliku da sutne penal il slobodan udarac od ovih jacih, osim kad zagusti..i onda kad promasi kad je gusto istuces ga i na njemu se kola slome
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije jos Garsija stigo da posjeti ss.baJackTheStripper je napisao/la:Dajte Pjaniću da izvodi slobodne....
❤️🖤
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nemoj Dzeke sunce ti..stokton je napisao/la:Pjanić je mal, nejak, nema on kome da se tamo zadere i da traži loptu, jer bi dobio po ušima, to treba da trener da odredi, a ne da se igrači svađaju oko lopte, meni je krivo kad Džeko ko od brda odvaljen ne smije onim patuljcima ništa reć, a ne da bi slučajno povisio glas.
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
edgardavids
- Kontakt:
soxx je napisao/la:Nemoj Dzeke sunce ti..stokton je napisao/la:Pjanić je mal, nejak, nema on kome da se tamo zadere i da traži loptu, jer bi dobio po ušima, to treba da trener da odredi, a ne da se igrači svađaju oko lopte, meni je krivo kad Džeko ko od brda odvaljen ne smije onim patuljcima ništa reć, a ne da bi slučajno povisio glas.![]()
De klip kad se zadere ili pokaže prst nekom hobitu iz Citya, nećeš ga nać, a itekako je imao razloga da im ebe mamu u više navrata.
Njemu vazda neko smeta, Misimović, Gourcuff, Ljajić...adal je napisao/la:pa ljaic najvise i smeta pjani
Voli te tvoje Sarajevo.
ma hajd boli ga briga, sad će u Barcu pa mu neće niko smetatiVirtu4l je napisao/la:Njemu vazda neko smeta, Misimović, Gourcuff, Ljajić...adal je napisao/la:pa ljaic najvise i smeta pjani
Ma brine me zbog Brazila. Kod nas je siguran u prvoj postavi, a ako se nastavi ovo šikaniranje, to bi mogao biti problem. Baš sam pomislio da će nakon dobre sezone u Romi napokon eksplodirati u reprezentaciji i biti naš najvažniji igrač, a ovo je već obeshrabujuće. Njega i Džeku nikako dobesti u ravan, kad jedan igra drugi ne igra i obratno.muXmania je napisao/la:ma hajd boli ga briga, sad će u Barcu pa mu neće niko smetati
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Pjanic ni sam ne zna kada je odigrao svih 90 minuta, a ovi bi ga nasi ni manje ni vise nego u Barsu
Neka se on posveti svome tijelu i fizionomiji svojih nogica.
Nije Pape djaba govorio o njegovoj konstituciji i uporedjivanju sa tijelom Ronalda
Primjer je Modric, skoro su "isti" ovako na prvu, ali brate, onaj pojede u sredini. Cupa, trga, gura, dobija.
Pjanke, nista. Svaki duel je na podu.
p.s. gledaj sada kada se pojedinci nakace
- invincible1921
- Kontakt:
romeo je napisao/la:Pustite se vi nasih "relevantnih" novinara i njihove teznje ka nabijanju klikova na senzacionalne vijesti![]()
Pjanic ni sam ne zna kada je odigrao svih 90 minuta, a ovi bi ga nasi ni manje ni vise nego u Barsu![]()
Neka se on posveti svome tijelu i fizionomiji svojih nogica.
Nije Pape djaba govorio o njegovoj konstituciji i uporedjivanju sa tijelom Ronalda![]()
Primjer je Modric, skoro su "isti" ovako na prvu, ali brate, onaj pojede u sredini. Cupa, trga, gura, dobija.
Pjanke, nista. Svaki duel je na podu.
p.s. gledaj sada kada se pojedinci nakace
ouuu dje ces modrica pozitivno spomenut e sad si naje.bo
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BosnianDragon2024, CHR, Confiance, COYGBiH, drakemayelover, enobarca, FerdinandF, galia95, GeriOldman, Google Adsense [Bot], HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, J1897, Jegres, kakarut, lol89, LondonBlues, Lynx, Maroon1946, MostarNeretva, nebeskasila, passatb6, rukometubih23, Sheyi, shminka, signalidunapark, Smaja, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, umrobihzbogtebe1946, Venom, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 236 gostiju.