FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2014, 23:04

Kakav crni Sanchez,tog kloca ne bi poželio ni najljućem neprijatelju.

Šećko je sad Sacirbey. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 feb 2014, 00:29

PEP je napisao/la:Pozz.momci nije me bilo par dana ,pa da se koja prozbori ,navodno bayern bi nako odbijanja draxlera da predje u bayern mogao biti zainteresovan jednog od prvotimaca celzija i barce ,radi se o Edenu Hazardu ,odnosno Alexis Sancezu,transferi bi se nastojali realizovati u ljetnome prelaznom roku.
Nije Draxler odbio Bayern.Oko njega se šuškalo da ima Bayernovog interesa. Ma naši kada bi zapeli za njega, dpbili bi ga. Sada smo u stanju mnoge igrače dovest, a Draxler je Nijemac. A njemački igrači pogotovo vrlo rijetko odbijaju Bayern, a pogotovo ne ovako jak Bayern.I on je interesantan igrač, samo je trenutno pitanje gdje s njim, vezni red je ionako prepun.....
A ova špekulacija oko Hazarda i Sancheza je 100 % bomba. Ovaj prvi bi naravno i mogao biti opcija, samo što je za njega Bayern prije bio nekad u određenoj mjeri zainteresovan, sada od toga ništa više nema. A drugi nikako nije opcija za našu upravu... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 feb 2014, 00:52

Sto se tice Hazarda, on je trenutno medju najbolja 3 igraca svijeta.
Njegovo eventualno dovodjenje je prakticno nemoguca misija.
Kada ga je trebalo dovesti, nasi to nisu uradili,a sjecam se da je bilo ozbiljnog interesa.
Za takvog igraca bi sigurno bilo mjesta u Bayernu,jer momak briljira,njegov napredak je ogroman.

A suvisno je komentarisati letvu Sancheza, taj sigurno nece u Bayern. slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2014, 01:00

Bayern vjerovatno, bilo to u ovom momentu realno ili ne ide u potragu za Riberyevom zamjenom s obzirom da je isti vec usao u 4. deceniju zivota i iz sezone u sezonu bi se mogao ocekivati njegov lagani pad, nazalost ali godine sustizu svakoga.
Stoga se i vrte kojekakve price oko Draxlera, Hazarda i drugih igraca a zanimljivo je da se vecinom mediji fokusiraju na to lijevo krilo, vrlo zanimljivo. :mrgreen:

Bayern ako bude zelio Draxlera u svojim redovima oni ce ga tu i imati to je nesumnjivo, no postavlja se pitanje da li se Draxler bas planira kao pojacanje ili neko drugi sa boljim performansama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 feb 2014, 02:56

http://www1.skysports.com/football/news ... in-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;

Barem je pokusao :lol: :lol:

Demetrion
Kontakt:

Post Postao/la Demetrion » 06 feb 2014, 09:36

Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]

General is back. 8-)
Trenutak koji čekam mjesecima!

Sa ovakivm timom i svim zdravim igračima, imamo takvu širinu da možemo igrati bilo koju formaciju bez ikakvih problema!

Interesuje me kako će Pep sve to organizovat!

Interesantno će biti narednih sedmica definitivno :D
MIA SAN MIA

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 06 feb 2014, 12:26

Centre forward je napisao/la:Bilo bi šteta da ode u neki osrednji klub bez ambicija tipa MKO (kruži po medijima).
niko ih ne masati ko centre.
Centre forward je napisao/la:@amidža velkom bak, tek sad skontah ko je novi kolač.
Saurman je napisao/la:Šećko je sad Sacirbey.
PEP je napisao/la:P.s: Sta je sa amidzom alfom i omegom ovoga pdf,jel to zavrsio karijeru sa secerom
i sam sam cuo za tog amidzu dominatora, ali samo ono najgore.
ko ga yebe, pakash obicni. :mrgreen:
Saurman je napisao/la:Kakav crni Sanchez,tog kloca ne bi poželio ni najljućem neprijatelju.
malo sam ga pratio kad je tek doso u barcu i moram priznat da sam bio odusevljen.
kasnije je propo ko kauc.
effe_sa je napisao/la:I on je interesantan igrač, samo je trenutno pitanje gdje s njim, vezni red je ionako prepun....
to je to. bez sumnje ogroman potencijal, samo sto bi najbolje godine proveo na klupi.
jer, nezamislivo je da malac izbaci riberija ili robena, ma nema sanse.
sad, mogao bi se mijenjati sa gocinjom i mulerom na poziciji polutke, samo sto bi svaki od njih dosta vremena provodio na klupi.
postoji i drugi scenario, a to je da se riberi ili roben povrijede (pu, pu, pu), pa bismo duuuugo zalili sto ga nismo doveli. ono, neka teska povreda koja bi ih udaljila s terena na neko duze vrijeme, recimo 3-6 mjeseci...
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 feb 2014, 12:33

effe_sa je napisao/la:
PEP je napisao/la:Pozz.momci nije me bilo par dana ,pa da se koja prozbori ,navodno bayern bi nako odbijanja draxlera da predje u bayern mogao biti zainteresovan jednog od prvotimaca celzija i barce ,radi se o Edenu Hazardu ,odnosno Alexis Sancezu,transferi bi se nastojali realizovati u ljetnome prelaznom roku.
Nije Draxler odbio Bayern.Oko njega se šuškalo da ima Bayernovog interesa. Ma naši kada bi zapeli za njega, dpbili bi ga. Sada smo u stanju mnoge igrače dovest, a Draxler je Nijemac. A njemački igrači pogotovo vrlo rijetko odbijaju Bayern, a pogotovo ne ovako jak Bayern.I on je interesantan igrač, samo je trenutno pitanje gdje s njim, vezni red je ionako prepun.....
A ova špekulacija oko Hazarda i Sancheza je 100 % bomba. Ovaj prvi bi naravno i mogao biti opcija, samo što je za njega Bayern prije bio nekad u određenoj mjeri zainteresovan, sada od toga ništa više nema. A drugi nikako nije opcija za našu upravu... :)

Ma svjestan sam ja toga effe@ ovo jeste patka vijest mis smo za ovu sezonu prebukirani a naljeto se more razgovarti kada krene transfer rok i kada dobijem izvjestaj iz tjeka sezone ,bayern se ne odbija ,mozete ga voljeti ili mrziti to je veliki klub i mnogi igraci bi sto bi reko combe dali guzice da mogu doci u bayern,pa makra i djelom sjecili na klupi,imati priliku preci u veliki klub kao sto je bayern a iz nekih razloga odbiti to je veliki minus u biografiji ,to ne vazi za bayern nego za sve velike klubove na odredjen nacin.Ja sam svjetan da smo jako mocan kolektiv i finacijski i aministrativno,a pogotovu na sportskome planu,te da bayen ukoliko ono bas zasita zarko zeli nekoga igraca da je to samo pitanje dana i vremena njegovog dolaska.,Kao sto kaze vezna skupina nam je da kazem "prebukirana" tako da u ovom vrmenu ne bi smio da kaze bio visak ,znaci kavlitet je nesporan ,ali sigurno da bi nas bilo dosta :D :lol: .Sto se tice hazarda iskreno prizeljkivao njegov dolzaka,siguran sam ako nam bude potrban da ce uoli i karl sve dati od sebe da dovodenje ovoga wonderkida,ma on je to prerastao, :D ,mali je genijalac,sancez sto se mene tice nedovoljan za ovaj bayern.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 feb 2014, 12:38

sekerbay je napisao/la:PEP je napisao/la:
P.s: Sta je sa amidzom alfom i omegom ovoga pdf,jel to zavrsio karijeru sa secerom

i sam sam cuo za tog amidzu dominatora, ali samo ono najgore.
ko ga yebe, pakash obicni.

:lol: :lol: :lol: :lol: king se vratio
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 06 feb 2014, 13:07

Elubrylla je napisao/la:Kroos produzio ugovor ;)
Nije, ali sledece sedmice se i to moze ocekivati kako sam procitao na jednom forumu ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 feb 2014, 18:59

Naravno da ce Kroos potpisati novi ugovor, pa nije valjda budala da ide iz Bayerna. Dobio je hladjenje i opomenu da mora zapeti jos vise. Konkurencija u timu je zestoka i svako mora davati 100% da bi igrao.

Takodjer se ocekuje i da Robben u narednim danima produzi ugovor.

Sto se tice Draxlera, tu je stvar malo komplikovana. Sumnjam da nasa uprava ima cilj da ga dovede, jer smo trenutno prenatrpani. Medjutim Bayern se tu tradicionalno spominje jer smo poznati po tome sto uzimamo vecinu boljih talenata u Njemackoj, pa je tako i sa Draxlerom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 06 feb 2014, 21:53

Draksler je opasan igrac, mada mislim da bi se on, uslovno receno, ugusio u Pepovoj filozofiji, a hipoteticki, u Bajernu ga vidim iskljucivo kao nekog napadaca, nesto tako, eventualno laznu devetku. Nekako mi nije za krilo u ovom sistemu.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 feb 2014, 23:25

http://www.dw.de/fc-bayern-goes-america/a-17411842" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 feb 2014, 23:53

Ne znam čemu ulaganje u infrastrukturu kad je postojeća i više nego odlična.
Kad se uskoro otplate rate za stadion onda će tek da nahebe konkurencija,ima da kupimo Messija. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 feb 2014, 00:43

Saurman je napisao/la:Ne znam čemu ulaganje u infrastrukturu kad je postojeća i više nego odlična.
Kad se uskoro otplate rate za stadion onda će tek da nahebe konkurencija,ima da kupimo Messija. :D
A di ga stavit :? Jedino ako ce prihvatit ulogu jokera s klupe :mrgreen:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 feb 2014, 00:53

Saurman je napisao/la:Ne znam čemu ulaganje u infrastrukturu kad je postojeća i više nego odlična.
pere se lova druze :D
VOLIM BAYERN

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 feb 2014, 00:56

isakovich je napisao/la:pere se lova druze :D
Imas li kakav dokaz za tu tvrdnju?

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 feb 2014, 09:13

anelbavarac je napisao/la:
isakovich je napisao/la:pere se lova druze :D
Imas li kakav dokaz za tu tvrdnju?
Nemam. A sto trebaju li dokazi. :).
VOLIM BAYERN

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 07 feb 2014, 13:06

http://www.tz.de/sport/fc-bayern/franck ... 54083.html
AKo sam dobro preveo morao je operisati modricu na Stražnjici :mrgreen:
Šteta samo nam je ovo trebalo :( Kako kaže Pepun Bilal bi se trebao vratiti protiv MKO iz Londona.Nadam se da će biti tako

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 feb 2014, 13:07

Ribery na nekakvoj operaciji, navodno je u pitanju neki ugrusak. :?
Sta ce od svega biti vidjecemo, ja se nadam da ga ne ceka duza pauza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []