FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Ja se isto slazem sa Mikyem. Pienaar je majstor. Veoma brz, strasan tehnicar, bas onakav kakvog bi mnogi timovi pozeljeli. Veoma cu biti zadovoljan ako bude ista od ovoga.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne fali nista, neka i ostane tamo.Vidim Everton hara Premiershipom, al ni tog tvog ja ne bih u timu volio vidjetiCescinho4 je napisao/la:Koju cete bolju zamjenu naci?Mozda Bayern dovede Silvu il Cescarob do bagro je napisao/la:Ma ja eto ti ces mi reciCOYB je napisao/la:Šta fali Piennaru ? Izgleda da pola vas niste ni gledali fudbalske utakmice dosad.![]()
Je li mislis stvarno da je Pieenar zamjena za Riberya al dostojna?Sem toga, sta fali Pienaru u Evertonu, ne vjerujem da ce tako lako otici
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- roy_makaay
- Kontakt:
nego jel to onaj što je igro u Borussiji iz Dortmunda i za dvije sezone postigo cak nevjerovatnih 0 golova
i cak 0 asistencija
cuj zamjena za Riberya

cuj zamjena za Riberya
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 03719.html
Navodno smo pustili Niedermeiera Sttutgartu. Odsteta nije poznata.

Navodno smo pustili Niedermeiera Sttutgartu. Odsteta nije poznata.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakav Pienar on da bude zamjena Riberyu ??? Isto kao sto je Valencia Cristianu Ronaldu.Kad bi otisao Ribery jedini covjek koji ga moze priblizno zamjeniti je Lenon iz Tottenhama.
- rob do bagro
- Kontakt:
Sveznajuci COYBCOYB je napisao/la:Eto koliko pratiš Premiership.rob do bagro je napisao/la: Ne fali nista, neka i ostane tamo.Vidim Everton hara Premiershipom, al ni tog tvog ja ne bih u timu volio vidjeti![]()
Bolan,opet ulaziš u raspravu a pojma nemaš.![]()
Mislim da je miky_hz dovoljno rekao.
Nemas ni ti pojma o Bundesligi, zato tisu i idi pisi na svojoj i temi o gigantu Evertonu.Sta glumis neku facu ovdje.
Ja cu opet reci, Pienaar nije dostojna zamjena za Riberya to mozes procitati od jos par bavarac ovdje, je li i oni sada nemaju pojma
Ne smaraj me, jer mi te je pun **** vise.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Za ovo cemo vidjetiCOYB je napisao/la: Bayern nije u stanju prvak Bundeslige postati a sve nekakve igračke veličine u njemu.Leverkusen i Wolfsburg održavaju im lekcije iz fudbala i ja ti garantujem da je Everton trenutno barem duplo jači od Bayerna i da bi komotno osvojio Bundesligu kad bi igrao u njoj.
A na ovo drugo cu se samo slatko nasmijat
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- moustapha
- Kontakt:
Mislim da je autor clanka u kome spominje ovaj transfer pomalo senzacionalan pa zbog toga privlaci ovakvu paznju. Dobili smo potvrde i od uprave i od Riberya da ce obaviti razgovore u martu oko njegove sudbine. Sve sto se kaze prije tih razgovora moze biti samo spekulacija. U principu malo je igraca koji bi bili dostojna zamjena Riberyu.
Moram priznati da nisam pratio zadnje utakmice Pienaara i u skladu s tim ne bih komentarisao da li bi bio pojacanje za Bayern ili ne. U slucaju odlaska Riberya, vise bih volio da se okrenu dovodjenju Ozila ili mozda Elie(bez obzira sto je ovaj tek sezonu u HSV-u).
Moram priznati da nisam pratio zadnje utakmice Pienaara i u skladu s tim ne bih komentarisao da li bi bio pojacanje za Bayern ili ne. U slucaju odlaska Riberya, vise bih volio da se okrenu dovodjenju Ozila ili mozda Elie(bez obzira sto je ovaj tek sezonu u HSV-u).
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Robe: Pusti ih, vidis da ne znaju sta pricaju. Ljubomora ih ubi.
Dalje, ko je rekao da je nas najbolji igrac Gomez????
A to za ime, ostalo ne ostalo, barem ga imamo za razliku od vas.

Ovdje si ispao malo paglu, ali oprosteno ti je. Vjerovatno si u zaru borbe napisao nesto sto nisi svjestan.COYB je napisao/la:Bayern nije u stanju prvak Bundeslige postati a sve nekakve igračke veličine u njemu.Leverkusen i Wolfsburg održavaju im lekcije iz fudbala i ja ti garantujem da je Everton trenutno barem duplo jači od Bayerna i da bi komotno osvojio Bundesligu kad bi igrao u njoj.
Dalje, ko je rekao da je nas najbolji igrac Gomez????
A to za ime, ostalo ne ostalo, barem ga imamo za razliku od vas.
Serem se ja na ekipu gdje je najbolji igrač Gomez
ja neznam doklecete budalama i privitimcima dopustati da saraju po ovoj temi,,je neznam zasto ljudi dolaze na ovaj forum i ispoljavaju svoj bijes,,,nasta ovo lici majku mu,,jedan ****šani evertonovac (hmm ko je to) ovako prica
VOLIM BAYERN
ja neznam doklecete budalama i privitimcima dopustati da saraju po ovoj temi,,je neznam zasto ljudi dolaze na ovaj forum i ispoljavaju svoj bijes,,,nasta ovo lici majku mu,,jedan ****šani evertonovac (hmm ko je to) ovako prica
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
hmm...Everton...To su oni sto igraju u plavim dresovima, ne? Inace ih tako pamtim, nemam po cemu drugome... Bem mu pa ja sam mislio da je zabranjeno ucestvovati na forumu navijacima ovih nizerazrednih engleskih klubova...Pienar? Volio bih videti tog momka kako igra, ali Google ne moze da ga nadje

Evrton jaci od Bayerna
ko se to provalio

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- Omerbavarac
- Kontakt:
I to duplo.JameS 23 je napisao/la:Evrton jaci od Bayernako se to provalio
![]()
-
bavarian_bk
- Kontakt:
COYB
Sad si negdje u ranku sa Memom
Cuj Everton duplo jaci od BAyerna ,daaaj odvadi malo !
Pieenar ,po meni ,volio bi da ga uzmu i ako Ribi ostane ,bolji je od Schwainija ,brz ,tehnicar ,ima sut ,ima loptu ,sve sto krasi jednog igraca veznog reda,neznam sto se rob i neki bune protv njegovog dolaska
- roy_makaay
- Kontakt:
COYB
za mene si vec favorit za zlatnu kantu foruma u 2010.g
za mene si vec favorit za zlatnu kantu foruma u 2010.g
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- vajza_fcbm
- Kontakt:
nije everton tako los ali da je bolji od bayerna , covjece dodi sebi jesili normalan ili si zaboravio popiti antidepresivu

Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
COyb lupi i osta ziv..............Bayern ove sezone bar do polufinala lige prvaka............u pocetku su imali problema, al su sad poslozili ekipu da sigurno mogu parirati svima............svi statiraju , samo su oni konstantno u usponu forme.......
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Dobro....vidim pratis Bayern...ajde ljepoCOYB je napisao/la: Serem se ja na ekipu gdje je najbolji igrač Gomez.
A C A B !
E ti si se nasao da pricas o pretjeranim izjavama..........ti i ljubav kad izjavite nesto, pa to u svemiru odjekuje..........nego haj da ne bude tenzija .......mora se priznati da niko ne moze reci lako cemo sa Bayernom.......i po meni Bayern ima snagu da ode i do kraja i to je tim koji po meni i da osvoji LP ne bi bilo iznenadjenje.............i Bayern kad je najlosiji ...opasan je .............oni su uvijek tu.Cescinho4 je napisao/la:Mislim da je ova izjava ipak malo pretjerana.PIRKE33 je napisao/la:COyb lupi i osta ziv..............Bayern ove sezone bar do polufinala lige prvaka............u pocetku su imali problema, al su sad poslozili ekipu da sigurno mogu parirati svima............svi statiraju , samo su oni konstantno u usponu forme.......
Nemoj nam ovdje tenzije, pa ja sam bas fino napisao komentar
Ti imas pravo da mislis da ce Bayern daleko dogurati u LP, al vjeruj mi to ce biti veoma,veoma,veoma,veoma tesko da ne kazem nemoguce
....moje misljenje
[/quote]
necu tenzije , vidis da sam prekinuo......a sreca nasa pa ne vlada jednoumlje.......jel.......Samo kazem da nikome od ovih timova sto su ostali nece biti lako sa Bayernom......ipak su oni institucija ......i nisu samo bljesak koji se desi jednom u 20 godina...tu su stalno, a boga mi imaju i tim, ne idividualce, ali jak tim imaju sigurno.
necu tenzije , vidis da sam prekinuo......a sreca nasa pa ne vlada jednoumlje.......jel.......Samo kazem da nikome od ovih timova sto su ostali nece biti lako sa Bayernom......ipak su oni institucija ......i nisu samo bljesak koji se desi jednom u 20 godina...tu su stalno, a boga mi imaju i tim, ne idividualce, ali jak tim imaju sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.