BaDa12 je napisao/la:Je li imate tu izjavu u audio/video formi? Ili bar neki link na članak?

BaDa12 je napisao/la:Je li imate tu izjavu u audio/video formi? Ili bar neki link na članak?
Koji mali iz Reala ?Sheyi je napisao/la: Onaj mali iz Reala ili?
Virtu4l ti siVirtu4l je napisao/la:Mislio sam da nećete primijetiti
Virtu4l je napisao/la:Da mu je on menadžer Tino bi do sad imao 15 nastupa za Hrvatsku, zato će sad nepravda biti ispravljena.
igra i španija prijateljske pa vječito pobjeđujeMaksuzBaksuz je napisao/la:Jakog argumenta - prijateljske utakmice!!!
Vi nikad lopte niste sutnili inace bi znali malo vise o tome da je rezultat u prijagteljskim utakmicama vecinom u drugom planu. Ljepo je pobjediti ali vaznije su neki drugi rezultati koji izadju na tim utakmicama.
jos ko sve pocne da pise o fudbalu!!!!
iVar je napisao/la:igra i španija prijateljske pa vječito pobjeđujeMaksuzBaksuz je napisao/la:Jakog argumenta - prijateljske utakmice!!!
Vi nikad lopte niste sutnili inace bi znali malo vise o tome da je rezultat u prijagteljskim utakmicama vecinom u drugom planu. Ljepo je pobjediti ali vaznije su neki drugi rezultati koji izadju na tim utakmicama.
jos ko sve pocne da pise o fudbalu!!!!
Jadna ti majka sad kada ulete eksperti sa onom: "On je naš najveći fudbaler u istoriji" ili "ON nas je odveo na SP"viKK je napisao/la:ma mene postaje sramota što imamo ovakvog "selektora".
A ti ekspert da ocjenis da nije dobar selektor?????kokakolas je napisao/la:Jadna ti majka sad kada ulete eksperti sa onom: "On je naš najveći fudbaler u istoriji" ili "ON nas je odveo na SP"viKK je napisao/la:ma mene postaje sramota što imamo ovakvog "selektora".![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.