Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2014, 10:24

kokakolas je napisao/la:Jadna ti majka sad kada ulete eksperti sa onom: "On je naš najveći fudbaler u istoriji" ili "ON nas je odveo na SP" :D ;)
Istina je to što si napisao, nema se tu šta ulijetati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 feb 2014, 10:30

Virtu4l je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Jadna ti majka sad kada ulete eksperti sa onom: "On je naš najveći fudbaler u istoriji" ili "ON nas je odveo na SP" :D ;)
Istina je to što si napisao, nema se tu šta ulijetati.
Apsolutno, paša moj solidni. Isto tako je istina da je Pape kontradiktoran do bola. Hoćemo li malo o kriterijima za sastavljanje reprezentacije?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 feb 2014, 10:30

kokakolas je napisao/la:
viKK je napisao/la:ma mene postaje sramota što imamo ovakvog "selektora".
Jadna ti majka sad kada ulete eksperti sa onom: "On je naš najveći fudbaler u istoriji" ili "ON nas je odveo na SP" :D ;)
Jadna majka ljudima/ekspertima koji sto vise pljuju, vrijedaju, misle da su bolji. I, sigurni su da to nije ulet, nego cinjenica ... Sad ti meni reci, ko je tu jadan? Ljudi koji navode cinjenice o najboljem igracu ili najboljem/ prvom selektoru koji nas kuda vodi ili su jadni ti/vi koji pljuvanjem dostizete nivo Renesanse .. Moje dijete ..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2014, 10:38

kokakolas je napisao/la:Apsolutno, paša moj solidni. Isto tako je istina da je Pape kontradiktoran do bola. Hoćemo li malo o kriterijima za sastavljanje reprezentacije?
I Murinjo je kontradiktoran, pa je jedan od najvećih svih vremena. Šta ću vam ja što se tako osjećajni, pa od svake na oko bezazlene izjave pravite dramu epskih razmjera.

Neki idu toliko daleko da selektora optužuju da uzima pare za pozivanje nekih igrača i onda očekuju da neko ozbiljno diskutuje sa njima? Tino Sušić će biti pozvan da se provjeri i to je to. Još jedan u nizu igrača koji će biti provjereni.
Voli te tvoje Sarajevo.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 feb 2014, 10:45

Malo spustite lopticu sveznalice i Papeljubci. Jedno je pljuvanje, a drugo je konstatovanje argumentovanih činjenica. Kao što rekoh maloprije, hoćemo li malo o Safetovoj kontradiktornosti ili ti kriterijima za sastavljanje reprezentacije? Koju god činjenicu forumaš napiše na ovoj temi (a koja nije u Safetovu korist), vi uliječete sa replikom “Naš najveći igrač u istoriji” - samo zato jer nemate argumenata i sami znate da ste u svakoj takvoj diskusiji automatski donji.

A hoćemo li to malo o osjećajima Virtu4l? Čim je Emir Spahić izjavio kako je bio bijesan zbog Papetovog kašnjenja na avion za Brazil (Bože me sačuvaj - da ne počinjem), odmah je krenula hajka na njega. Prije toga ste ga Papeljubci dizali u nebesa, a sada kapiten odmah najgori? Sram vas i stid bilo.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2014, 10:51

kokakolas je napisao/la:Čim je Emir Spahić izjavio kako je bio bijesan zbog Papetovog kašnjenja na avion za Brazil (Bože me sačuvaj - da ne počinjem), odmah je krenula hajka na njega. Prije toga ste ga Papeljubci dizali u nebesa, a sada kapiten odmah najgori? Sram vas i stid bilo.
Nit sam Papeljubac, nit sam ikada dizao Emira Spahića u nebesa. Moj stav po pitanju obojice je poznat od početka.
Voli te tvoje Sarajevo.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 06 feb 2014, 10:55

kokakolas je napisao/la:Čim je Emir Spahić izjavio kako je bio bijesan zbog Papetovog kašnjenja na avion za Brazil (Bože me sačuvaj - da ne počinjem), odmah je krenula hajka na njega. Prije toga ste ga Papeljubci dizali u nebesa, a sada kapiten odmah najgori? Sram vas i stid bilo.
Pa svaka mu čast za to što je rekao.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 feb 2014, 11:00

Jasno je da ovde više nije selektor u prvom planu, i ako je nekada i bilo dobronamjernih kritika prema njemu,
iste su prerasle u neukusne šale i psovke. Mislim da su sada dežurni pljuvači više koncentrisani na grupu ljudi
koji su prepoznali pozitivne promjene u Savezu i koji bez obzira na sve, podržavaju rad selektora Sušića.
Uvidjevši da ih je selektor mnogo puta do sada demantovao i začepio im usta, te kao šlag na tortu, dao im
do znanja da se oni ništa ne pitaju, niti da obraća pažnju na njihove navodne kritike, pljuvači su u očaju,
kao novu metu izabrali one koji vjeruju Sušiću.
Iskreno, u početku mi je jako smetalo to što se na ružan i primitivan način pisalo o Sušiću, i u pojedinim
trenucima bio bih ljut i razočaran administracijom foruma, jer iste ne sankcioniše. Međutim, vremenom sam
shvatio zašto se dopušta ovakav vid komunikacije. Naime, dva su razloga, prvi ne bih naveo, zadržaću to za sebe,
dok drugim razlogom smatram kako je ovo odskočna daska za ambiciozne psihologe i sociologe, one u usponu,
da, kroz "praktičnu nastavu" usavrše profesiju. Materijala im sigurno neće nedostajati.
F.K.SARAJEVO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2014, 11:03

molotovljev je napisao/la:Uvidjevši da ih je selektor mnogo puta do sada demantovao i začepio im usta, te kao šlag na tortu, dao im do znanja da se oni ništa ne pitaju, niti da obraća pažnju na njihove navodne kritike, pljuvači su u očaju, kao novu metu izabrali one koji vjeruju Sušiću.
Da, očaj je prava riječ. Ne sumnjam da će im Pape i ovaj put začepiti usta.
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 feb 2014, 11:06

Papeljubci ne posustaju ocigledno. :mrgreen:

Sada im samo nogice vire. Argumenata je sve manje i manje a i ovi preostali postaju neuvjerljivi i ofucani...

Mislio sam da mozete bolje... 8-) :mrgreen:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 06 feb 2014, 11:16

kokakolas je napisao/la:Malo spustite lopticu sveznalice i Papeljubci. Jedno je pljuvanje, a drugo je konstatovanje argumentovanih činjenica. Kao što rekoh maloprije, hoćemo li malo o Safetovoj kontradiktornosti ili ti kriterijima za sastavljanje reprezentacije? Koju god činjenicu forumaš napiše na ovoj temi (a koja nije u Safetovu korist), vi uliječete sa replikom “Naš najveći igrač u istoriji” - samo zato jer nemate argumenata i sami znate da ste u svakoj takvoj diskusiji automatski donji.

A hoćemo li to malo o osjećajima Virtu4l? Čim je Emir Spahić izjavio kako je bio bijesan zbog Papetovog kašnjenja na avion za Brazil (Bože me sačuvaj - da ne počinjem), odmah je krenula hajka na njega. Prije toga ste ga Papeljubci dizali u nebesa, a sada kapiten odmah najgori? Sram vas i stid bilo.
Spaha ima pravo da bude ljut na njega, al nema potrebe to javno iznositi. Ionako smo pogani i jedva cekamo da pocnemo pljuvati po svemu sto smo napravili (i o tome je pricao). A napraviljen je najveci fudbalski uspjeh u historiji nase zemlje. Al kako god bilo je neozbiljno od Papeta da zakasni. Za to nema opravdanja.

Neko gore napisa da se stidi selektora. Vjeruj da je vise onih koji se stide takvih navijaca poput tebe.

Citam ovdje koga bi ljudi sve pozivali, tacno mi se smuci. Ako saberete sva ta imena koji po vama imaju mjesta u repci, 75% igraca koji su iznijeli kvalifikacije ne bi dobilo poziv. Onda sam sebi postavljam pitanje na osnovu cega smo mi uopste zavrsili prvi u grupi sa skoro najboljom gol razlikom u evropi.
Jednostavno vise realnosti nije na odmet.
Citam bajke o nekim igracima koji bljesnu 2 utakmice pa ih nema 3 mjeseca na mapi.
Po meni se radi extra dobro. Polako se uvode novi mladi igraci tipa Kolasinca i Hajrovica. Sljedece kvalifikacije ce vjerovatno bljesnuti i dobiti priliku jos neka 2 nova mlada igraca koji ce nositi igru u buducnosti.
Ne ide nista na silu i preko noci.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2014, 11:19

Svi se mi sjećamo atmosfere prije i poslije Grčke, izgleda da neki nisu naučili lekciju, bez obzira što se dva mjeseca nisu javljali na forum.
Voli te tvoje Sarajevo.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 feb 2014, 11:25

Amar Dzeko je napisao/la:

Kritika od kapitena na mjestu! Nista nije tu suludno, i jeste da se kritikuje sto je zakasnio. Nije da se pravi drama od toga, sto i sam kapiten nezeli.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 feb 2014, 11:28

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:

Kritika od kapitena na mjestu! Nista nije tu suludno, i jeste da se kritikuje sto je zakasnio. Nije da se pravi drama od toga, sto i sam kapiten nezeli.
Cuj sad na mjestu, a kad smo svi to kritikovali, bili smo papci, hateri, smetljari, jer nije on ni prvi ni zadnji koji je zakasnio. Ta dvolicnost mi stvarno ide na zivce, od tebe prvog pa nadalje.
Spahu ne gotivim sekunde, nit sam ga ikad gotivio, ali na ovom mu skidam kapu, nek je rekao i trebao je reci.
Da su Bogdo svi bili ko Bolic i Beslija, javno objavili da je dosao kofer para protiv Irana saavez bi se prije mako i imali bi sad i neko ucesce na velikim smotrama.
Tada je Sergej Barbarez uzivo iz Leverkuzena smirio situaciju da mu sestra ostane kao zaposlenik u savezu.
Kapiten ako misli dobro repki, treba ukazati na stvari koje nisu OK, a prva je da selektor zbog neodgovornosti, bahatosti, sujevjerja cega li vec, zakasni na let za Brazil.
Kako god nakon svjetskog moliti Boga da neki osrednji turski klub kupi ovog trenera samo da se makne od nas...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2014, 11:32

Sve dok ga Ivica Osim podržava, i ja ću ga podržavati. Švabo poznaje materiju i ima puno više informacija od forumaša.
Voli te tvoje Sarajevo.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 feb 2014, 11:33

Ma zaboli me...

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 feb 2014, 11:37

bhsport je napisao/la: Cuj sad na mjestu, a kad smo svi to kritikovali, bili smo papci, hateri, smetljari, jer nije on ni prvi ni zadnji koji je zakasnio. Ta dvolicnost mi stvarno ide na zivce, od tebe prvog pa nadalje.
Spahu ne gotivim sekunde, nit sam ga ikad gotivio, ali na ovom mu skidam kapu, nek je rekao i trebao je reci.
Da su Bogdo svi bili ko Bolic i Beslija, javno objavili da je dosao kofer para protiv Irana saavez bi se prije mako i imali bi sad i neko ucesce na velikim smotrama.
Tada je Sergej Barbarez uzivo iz Leverkuzena smirio situaciju da mu sestra ostane kao zaposlenik u savezu.
Kapiten ako misli dobro repki, treba ukazati na stvari koje nisu OK, a prva je da selektor zbog neodgovornosti, bahatosti, sujevjerja cega li vec, zakasni na let za Brazil.
Kako god nakon svjetskog moliti Boga da neki osrednji turski klub kupi ovog trenera samo da se makne od nas...
Kritika je na mjestu jer dolazi od covjeka koji ima pravo na to. Sta ste vi pi-ckice sa foruma uradile za BiH fudbal pa da imate pravo ovoliko pljuvati (nisu to vise bile kritike, to je bilo cisti linc i pljuvanje)???

Nisi u toko sto se mojih izjava tice... I ja sam reko da nije bilo OK sto je propustio let i nije bio tamo. Desava se, ali nije ok. Pljuvanje nisam dopustio. Bunio sam se da kad je neko reko da je selektor los jer je propustio let..gdje je tu logika??!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 feb 2014, 11:42

Vidim sad se kao pljuvači stavljaju u isti koš sa Spahićem...hahaha..Umislili da su i oni kritičari.
Ne ! Vi niste kritičari, vi ste nešto drugo. A Spaha je naravno kritičar, i njegova kritika će se prihvatiti, kao
što bi se prihvatila i Džekina ili Misketova. Ili recimo na forumu, ako bi Virtu, calcio, hare, napisao nešto
kontra Sušića, kako se ne slaže i sl. to bih shvatio kao dobronamjernu kritiku. Vas pljuvače uopšte ne shvatam
za ozbiljno. Čuj molim te, afera Brnović kumovala raspadu SFRJ.. :lol: Komedija and Tragedija :mrgreen:
F.K.SARAJEVO

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 feb 2014, 11:54

molotovljev je napisao/la:Vidim sad se kao pljuvači stavljaju u isti koš sa Spahićem...hahaha..Umislili da su i oni kritičari.
Ne ! Vi niste kritičari, vi ste nešto drugo. A Spaha je naravno kritičar, i njegova kritika će se prihvatiti, kao
što bi se prihvatila i Džekina ili Misketova. Ili recimo na forumu, ako bi Virtu, calcio, hare, napisao nešto
kontra Sušića, kako se ne slaže i sl. to bih shvatio kao dobronamjernu kritiku. Vas pljuvače uopšte ne shvatam
za ozbiljno. Čuj molim te, afera Brnović kumovala raspadu SFRJ.. :lol: Komedija and Tragedija :mrgreen:
Ko te sta pita? Kakav je kriticar Spaha, Spaha je kiksicar prije svega, ali ovo sto je rekao za Papeta je OK to sto smo mi prije pisali a tebi nije jasno bilo dok ti Spaha nije zacrtao.
Tebi i takvim poput tebe koji nemate svoje misljenje nego vam ga Pape kreira, nemam sta reci fakat.
Budite sujevjerni ko Safet ...
Ja sto sam uradio za drzavu je moja stvar baksuze, u svakom slucaju vise od tebe, koji porez placas austriji, ja makar svoj ostavim ovdje gdje treba!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 feb 2014, 12:03

Vecina ovih sto brane Papeta ne placaju porez u Bosni. Sto ce reci, ispalili se pa sad pametuju sta i kako treba i pricaju o patriotzmu, o nekim pljuvacima svega u drzavi, reprezentaciji, itd... :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.