samolukavac je napisao/la:Kontrolna utakmica sa ekipom Mladosti iz Velike Obarske koja je trebala biti odigrana sutra u Bokavicima je OTKAZANA! Gosti su zeljeli igrati ili na plasticnoj podlozi ili na glavnom terenu stadiona Josik, a s obzirom da im se nije moglo izaci u susret, utakmica je otkazana.
Sačekat ćemo još na prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za proljetni dio prvenstva
FK Radnički Lukavac
-
Solvay1921
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Nerješeno
registrovano 3:0 za nas....gosti nisu dosliCickoo je napisao/la:Zna li koji je bio rezultat prijateljske Radnički Mladost VO u nedelju ?
Što niste odigrali utaknicusa v obarskom u tuzli ljudi bi došli a ne uberkovici.Tuzla ima plastičnu podlogu.
-
samolukavac
- Kontakt:
Nikad nećemo igrati utakmicu u Tuzli, ako budemo igrali na plastičnoj podlozi to će biti Orašje ili Teslić, a pogotovo nećemo igrati prijateljske utakmice sa ekipama iz našeg kantona koje igraju s nama u istom rangu takmičenjaMinimum je napisao/la:Što niste odigrali utaknicusa v obarskom u tuzli ljudi bi došli a ne uberkovici.Tuzla ima plastičnu podlogu.
samolukavac je napisao/la: Nikad nećemo igrati utakmicu u Tuzli, ako budemo igrali na plastičnoj podlozi to će biti Orašje ili Teslić, a pogotovo nećemo igrati prijateljske utakmice sa ekipama iz našeg kantona koje igraju s nama u istom rangu takmičenja
Što,sramota vas?
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
samolukavac
- Kontakt:
Takva odluka UO odbora kluba na čelu sa predsjednikom i šefom VojvodićemGorki je napisao/la:samolukavac je napisao/la: Nikad nećemo igrati utakmicu u Tuzli, ako budemo igrali na plastičnoj podlozi to će biti Orašje ili Teslić, a pogotovo nećemo igrati prijateljske utakmice sa ekipama iz našeg kantona koje igraju s nama u istom rangu takmičenja
Što,sramota vas?
Zezam se malo,Bujrum danas na proteste u 12h,odbacimo za koga ko navija budimo složni za bolje sutra 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda je upravni odbor odlucio da nece ici na proteste u gradove iz kojih su ekipe iz istog ranga takmicenja kao Radnicki. Bolje u Teslic camo da ih koljuGorki je napisao/la:Zezam se malo,Bujrum danas na proteste u 12h,odbacimo za koga ko navija budimo složni za bolje sutra
Bez za*ebancije iz istog smo kantona,trebamo se svi udružiti bez obzira za koga navijamo i odakle smo,ovo stoji i za Apače,Brigate 13,Marocance itd itd 
Bravo, pozz iz Bihaćasamolukavac je napisao/la:Nikad nećemo igrati utakmicu u Tuzli, ako budemo igrali na plastičnoj podlozi to će biti Orašje ili Teslić, a pogotovo nećemo igrati prijateljske utakmice sa ekipama iz našeg kantona koje igraju s nama u istom rangu takmičenjaMinimum je napisao/la:Što niste odigrali utaknicusa v obarskom u tuzli ljudi bi došli a ne uberkovici.Tuzla ima plastičnu podlogu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako je prijatelji, vi idite jedni u Prijedor, drugi u Teslic. Tamo vas narod voliIceplayer je napisao/la:Bravo, pozz iz Bihaćasamolukavac je napisao/la:Nikad nećemo igrati utakmicu u Tuzli, ako budemo igrali na plastičnoj podlozi to će biti Orašje ili Teslić, a pogotovo nećemo igrati prijateljske utakmice sa ekipama iz našeg kantona koje igraju s nama u istom rangu takmičenjaMinimum je napisao/la:Što niste odigrali utaknicusa v obarskom u tuzli ljudi bi došli a ne uberkovici.Tuzla ima plastičnu podlogu.
-
samolukavac
- Kontakt:
To nisam ja odlučio tako su rekli ljudi koji vode klub, a što se protesta tiče, svi trebamo biti kao jedan, ne trebamo gledati ni ko je, ni šta je, odakle je, svi smo ljudi i tražimo svoja prava, pa ako moramo ovako i sa upotrebom sile Bože moj, ali dosta je više lopova ovih neka idu već jednom 
Ovaj gore balavac nije skonto, on vidim ima nešto protiv Tuzle.Ja sam samo rekao da su Lukavac i Obatska mogli zakupiti teren u tuzli i odigrati meć na plastici. Radnići uvjek dobro došo u tuzlu.
Ja nisam nista rekao ni protiv Tuzle ni protiv ikoga drugog, nego kazem da i ja imam isto misljenje da se neigra protiv drugih timova iz istog ranga takmicenja...
Vjeruj druže što se nas tiče radnički može igrati i u Bihaću,nećemo se mi ljutiti.Ja samo POZIVAM sve lukavčane da dođu na proteste.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sodjani ko je horan da pravimo sranja na protestima nek dodje u 13 u betmen. Poz
Ma mene briga ko ce sa kim igrati, nego mi je glupo da igras sa klubovima iz lige XDGorki je napisao/la:Vjeruj druže što se nas tiče radnički može igrati i u Bihaću,nećemo se mi ljutiti.Ja samo POZIVAM sve lukavčane da dođu na proteste.
A na proteste trebaju izaci svi kako iz TK, tako i iz citave BiH...
Par auta navijača Radnickog danas bila na protestima... i sigurno ce doći opet u slučaju novih protesta!!!Gorki je napisao/la:Zezam se malo,Bujrum danas na proteste u 12h,odbacimo za koga ko navija budimo složni za bolje sutra
ZA BOLJE SUTRA!!!
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Danas poslovđe u koksari se raspituju jel ko bio na protestima, dobili instrukcije od vlade.
-
samolukavac
- Kontakt:
Sutra protesti i u Lukavcu, 13 sati ispred zgrade Općine, podrška Tuzli ko ne može gore da ide 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.