a mnogi zaboravljaju da je sa yaya tourem na probi bio i jonh obi mikelbagrcavi je napisao/la:Zajedno sa Drogbom i Kaluom. Ali nisu bili dovoljno kvalitetni. Trebo je tad i Essien doći, ali bus mu pobjego.bordobijeli je napisao/la:sta ima veze sto nije zadovoljio u hajduku ,i Jaja Toure je bio u zelji pa nije zadovoljio .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ako Leotar istupi oduzima vam se 6 bodova
Evo Ibrakovic potvrdio,igrac Obale Slonovace potpisuje za Sarajevo. 
neka garonje..vidjet cemo u nedjelju zna li igratiamypitar je napisao/la:Evo Ibrakovic potvrdio,igrac Obale Slonovace potpisuje za Sarajevo.
jel danas igramo sa onim zutima..ima li gdje bar tekstualni prenos ili sam nesto propusti,tj.jel vec zavrsena ta tekma?
neka garonje..vidjet cemo u nedjelju zna li igratibudzak je napisao/la:amypitar je napisao/la:Evo Ibrakovic potvrdio,igrac Obale Slonovace potpisuje za Sarajevo.
jel danas igramo sa onim zutima..ima li gdje bar tekstualni prenos ili sam nesto propusti,tj.jel vec zavrsena ta tekma?[/quote
Tekma je u 16,30 ima tekstualni prenos na fb.
- Burberry46
- Kontakt:
6 bodova bi se oduzelo i Olimpiku i Veležu.Dejan, BL je napisao/la:ako Leotar istupi oduzima vam se 6 bodova
Ovog crnca nema nigdje na transfermarktu ... koje je godište on ,zna li iko ?
ma Drogba novi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[quote="HZSA1991"]Ovog crnca nema nigdje na transfermarktu ... koje je godište on ,zna li iko ?[/quote
Pise samo da ima 21 godinu,ali tacun datum nisam našao.
Pise samo da ima 21 godinu,ali tacun datum nisam našao.
http://www.fif-ci.com/~v2/?q=content/ko ... io-germain" onclick="window.open(this.href);return false;HZSA1991 je napisao/la:Ovog crnca nema nigdje na transfermarktu ... koje je godište on ,zna li iko ?
mislim da je rijec o njemu..1992 rodjen 21god..nije lose
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije ni Kuasija bilo pa ga sad Hajduk za milione prodaje, nadam se da je ovaj bar upola kao prijatelj 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Frajer dolazi niotkud ni jedne inforamcije,video ko kod mene u mahali kada se 98 igralo lopte.
Sutra idem i ja put Antalije
niotkud
Salim se ako je dobar valjda oni znaju,a volim sto je crn radi stimunga ipak smo mi EVROPSKO Sarajevo prekucat cemo ligu !! AMIN
Sutra idem i ja put Antalije
Salim se ako je dobar valjda oni znaju,a volim sto je crn radi stimunga ipak smo mi EVROPSKO Sarajevo prekucat cemo ligu !! AMIN
http://www.worldfootball.net/player_sum ... o-germain/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo napokon sve informacije o njemu..ofanzivni vezni,ma da ovo sad nije malo previse ofanzivaca? nigdje da dovedemo nekog DMC.
evo napokon sve informacije o njemu..ofanzivni vezni,ma da ovo sad nije malo previse ofanzivaca? nigdje da dovedemo nekog DMC.
budzak je napisao/la:http://www.worldfootball.net/player_sum ... o-germain/
Po ovom drugom video klipu,se vidi da on moze igrati i zadnjeg veznog.Moze covjek trcati citav dan
zadovoljio je momak , Hajduk mu je ponudio uslove, mi smo ponudili bolje,blu je napisao/la:To je taj bio na probi u hajduku ali nije zadovoljio tako da su ga ovi proslijedili Jarniju
i Bekić iz Zrinjskog je takođe odbio Hajduk zbog uslova, a dogovorili se klubovi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
FK Sarajevo na današnjoj utakmici protiv Pohang Steelers nastupit će u sljedećem sastavu:
- Bandović, Barić, Tatomirović, Dupovac, Puzigaća, Osmanagić, Cimirot, Vusljanin, Stojčev, Todorović i Bilbija.
Na klupi su ostali: Delač, Velkoski, Travančić, Purić, Jevtić, Muharemović, Handžić, Kovačević, Aganspahić, Petrović, Trivunović, Popović i Tadejević. — u Antalya, Turkey
a gdje je garonja?
- Bandović, Barić, Tatomirović, Dupovac, Puzigaća, Osmanagić, Cimirot, Vusljanin, Stojčev, Todorović i Bilbija.
Na klupi su ostali: Delač, Velkoski, Travančić, Purić, Jevtić, Muharemović, Handžić, Kovačević, Aganspahić, Petrović, Trivunović, Popović i Tadejević. — u Antalya, Turkey
a gdje je garonja?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa nije jos stigao, sutra dolazi.budzak je napisao/la:FK Sarajevo na današnjoj utakmici protiv Pohang Steelers nastupit će u sljedećem sastavu:
a gdje je garonja?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
ne vidiš ga..previše je crnSarajlijc@ je napisao/la:budzak je napisao/la:FK Sarajevo na današnjoj utakmici protiv Pohang Steelers nastupit će u sljedećem sastavu:
a gdje je garonja?
-
plavetniloo
- Kontakt:
Upućen si u dešavanja u Hajduku isto kao u svom klubu.DenchiNL je napisao/la:zadovoljio je momak , Hajduk mu je ponudio uslove, mi smo ponudili bolje,blu je napisao/la:To je taj bio na probi u hajduku ali nije zadovoljio tako da su ga ovi proslijedili Jarniju
i Bekić iz Zrinjskog je takođe odbio Hajduk zbog uslova, a dogovorili se klubovi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.