Ovaj za hranu i smjestaj ima da preore teren
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A ebem ti zeno majku pa gdje postavi onaj klip
, bolje da je stavio kako bjezi od lavova
,pa na onim oranicama i Drogba bi izgledo smijesan,ovakve treba dovoditi a ne ove nase sminkere sto im straci sa 15 godina kupe najnovije kopacke nadju im menadzere koji im pune glavu milionima.
hej udruženje željezničara jednog lica ima svoju temu , posjeti je nekad...plavetniloo je napisao/la: Upućen si u dešavanja u Hajduku isto kao u svom klubu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ibraković
U narednim danima navijači tima s Koševa mogu očekivati još jedno pojačanje, jer agilna Uprava radi na tome da stvori šampionski sastav.
Pa dokle vise.

U narednim danima navijači tima s Koševa mogu očekivati još jedno pojačanje, jer agilna Uprava radi na tome da stvori šampionski sastav.
Pa dokle vise.
penal za zute 0:1
Uprava ima apsolutno moju podršku što se tiče dovođenja novih igrača. U nedelju ćemo vidjeti kako stvari stoje i kakvi su otprilike ovi novi igrači koji su dovedeni. Do zadnjeg kola će biti borba za titulu, ali MOJE MIŠLJENJE je ako ne bude titule prvaka države ili kupa jedini kojem će glava odletiti je Ibraković.
Ipak ovo je samo moje mišljenje.
Ipak ovo je samo moje mišljenje.
SRETAN BROJ - 1725
-
plavetniloo
- Kontakt:
Ne želim to da radim, tupko.DenchiNL je napisao/la:hej udruženje željezničara jednog lica ima svoju temu , posjeti je nekad...plavetniloo je napisao/la: Upućen si u dešavanja u Hajduku isto kao u svom klubu.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Imali ko link za utakmicu?
Imaš direktan prijenos na Eurosportu.muhamedkonjic je napisao/la:Imali ko link za utakmicu?
SRETAN BROJ - 1725
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
25' - Sjajna prilika za Sarajevo. Bilbija izlazi pred golmana Pohanga, ali nije uspio postići gol.
e jbga
e jbga
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jedina pozitiva što je mlad , a ako je naučio igrati po onoj šljaki , kod nas će igrati ko navijen 
- moustapha
- Kontakt:
Poluvrijeme 0:1. Nije to lose, ovi su dobra ekipa sigurno, a i u sastavu se kod nas naslo par igraca za koje vjerujem da nece biti standardni.
#divovi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovi su jaci od Partizana, tako da je dobro.moustapha je napisao/la:Poluvrijeme 0:1. Nije to lose, ovi su dobra ekipa sigurno, a i u sastavu se kod nas naslo par igraca za koje vjerujem da nece biti standardni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Vadi Osmanagica!
Sve im Koreanci igraju u timu nemaju nijednog stranca. Prema transfermarketu skuplji su od Ukrainaca (Metalurg) za 3 miliona.
http://www.transfermarkt.de/de/pohang-s ... n_311.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/pohang-s ... n_311.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN BROJ - 1725
- moustapha
- Kontakt:
Neka ga, nek odigra jos ovo poluvrijeme i onda nek ide gdje hoce, samo da ga moje oci ne gledaju.BegAx je napisao/la:Vadi Osmanagica!
#divovi
A gdje ga kao gledate ?
- moustapha
- Kontakt:
Trenutno nigdje, ali se nadam da ga nece biti protiv Partizana, kada bude prijenos.vecaveca je napisao/la:A gdje ga kao gledate ?
#divovi
Ako ostane u klubu i kada ga budu gledali zamisli šta će onda govoriti o Osmanagićuvecaveca je napisao/la:A gdje ga kao gledate ?
SRETAN BROJ - 1725
0:2 ipak fali zadnji vezni..da zaustavlja kontre..sto tu ne nadju kakvog novog Essiena ili u najmanju ruku Vieru
Salu na stranu,nije lose..ipak su ovo prvaci svoje drzave,a ovi nasi se tek uigravaju. Idemo dalje, Partizan ce biti pravi test.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, OzmoodPinglewood i 40 gostiju.