Daj mi tu rekonstrukciju Tomice, kakva rekonstrukcija, daj mi njegov ugovor, molim te, ništa on nije smanjio svoja primanja, dobio je i više!Edelman itekako vrijedi, nemoj pričati, momak je sve igrao ove sezone, WR, TE, KR, gino za ekipu, i ovi mu ne daju pare, Bože sačuvaj!rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa Tomica je sam prošle godine predložio restrukturiranje ugovora, kojim je oslobodio dosta novca za ove 2-3 god. Dali su previše za Amendolu pa smo dobili to što smo dobili, nikad preplaćivanje nije rješenje, a ni Edelman ne vrijedi te pare, ako misli da vrijedi neka ide slobodno, široka mu vrata
Plus što opet ide i od Hernandeza cap hit, par miliona, ove godine je moguće restrukturirati Wilforka, Mankinsa, Gostkowskog, Slatera, Connolya ako oni na to pristanu, otpustiti Sopoagu, Wilsona, Kellya ili ga restrukturirati, Gregorya. Dobiti 11mil$ time za trošiti na prioritete
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
RiverPlate
- Kontakt:
Re: NFL
Grbavica naš je Hram!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa oslobodio novac čovjek kad je potpisao novi ugovor, ti nisi bio tad na forumu kad smo to spominjaliRiverPlate je napisao/la:
Daj mi tu rekonstrukciju Tomice, kakva rekonstrukcija, daj mi njegov ugovor, molim te, ništa on nije smanjio svoja primanja, dobio je i više!
Brady's salary for 2013 and 2014 are now $1 million and $2 million respectively, and are fully guaranteed. His old deal was scheduled to pay him $9.75 million in base salary for each of those seasons.
A i prošli deal je restrukturirao, 2012.Brady's salary for 2015, 2016, 2017 are $7 million, $8 million, and $9 million, which are fully guaranteed for injury only.
As part of the restructure, Brady had his 2012 base salary reduced from $5.75 million to $950,000, helping the team create $7.2 million in salary cap space this year, a **** confirmed.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
RiverPlate
- Kontakt:
OK znači smanjio je za ovu godinu, ali za sljedeće tri će primiti 24 miliona
, što je više od 7 miliona godišnje, šta će njemu pare, lik hoće SB, ionako mu žena više zarađuje od njega godišnje, dok sa druge strane Beliček jača konkurenciju radi ciganisanja, Welker, možda i Edelman, lik tjera najbolje igrače a draftuje iz 3, 4 runde i misli sa njima osvojiti SB 
Grbavica naš je Hram!!!
Kratko i jasno receno:
Ja ne vidim ekipu koja ce mu platiti tih 7 miliona $ godisnje - to cak ni Browsni nece uraditi.
Ne moze jedan Edelman imati vecu zaradu nego Gronkowski, cija zarada u naredne cetiri godine sljedeca:
2014 - 3,750,000
2015 - 4,750,000
2016 - 4,915,000
2017 - 5,055,000
@ rio je vec postavljao statistiku napada sa i bez Gronkowskog. Sa Gronkowskim smo imali drugi napad lige, odmah iza Broncosa i ja sam uvjeren da cemo imati opet vrhunski napad ukoliko BB uspije draftovati Amara, Ebrona ili Jenkinsa kao drugog TE-a.
Ja ne vidim ekipu koja ce mu platiti tih 7 miliona $ godisnje - to cak ni Browsni nece uraditi.
Ne moze jedan Edelman imati vecu zaradu nego Gronkowski, cija zarada u naredne cetiri godine sljedeca:
2014 - 3,750,000
2015 - 4,750,000
2016 - 4,915,000
2017 - 5,055,000
@ rio je vec postavljao statistiku napada sa i bez Gronkowskog. Sa Gronkowskim smo imali drugi napad lige, odmah iza Broncosa i ja sam uvjeren da cemo imati opet vrhunski napad ukoliko BB uspije draftovati Amara, Ebrona ili Jenkinsa kao drugog TE-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Kratko i jasno receno:
Ja ne vidim ekipu koja ce mu platiti tih 7 miliona $ godisnje - to cak ni Browsni nece uraditi.![]()
![]()
2014 - 3,750,000
2015 - 4,750,000
2016 - 4,915,000
2017 - 5,055,000
stravično puno para za igrača koji odigra 3-4 tekme po sezoni!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Kako ste vi nezahvalni, pa Edelman je bio vaš najbolji igrač čitavu sezonu, igrao je lik TE, WR, KR, ubjedljivo najviše hvatanja i yardi, jeste li vi pratili ovu sezonu
, za razliku od Amendole koji se povrijedi dok spava i Gronka koji ne može spojiti čitavu sezonu, Edelman se ubija na terenu za Patse, ako mu ne daju ovih 7 miliona, apsolutni pokazalac da ste prava **** franšiza na čelu sa Kraftom!
Amere, vama treba odbrana, i to debela odbrana, a ne precjenjeni Talib, Gregory i ostali mentoli!
Amere, vama treba odbrana, i to debela odbrana, a ne precjenjeni Talib, Gregory i ostali mentoli!
Grbavica naš je Hram!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Talib nije precijenjen, malo više problema sa povredama, ali i dalje odličan CB, jednog Grahama ostavio bez hvatanja. Bill ga je izvukao iz naftalina, tj Bucsa
Edelman je dobar, ali po meni je previše 7mil, 5 bi mogao dobiti od Patsa, vidjet ćemo koliko će od drugih dobiti.
Edelman je dobar, ali po meni je previše 7mil, 5 bi mogao dobiti od Patsa, vidjet ćemo koliko će od drugih dobiti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Odbrana je vise nego odlicna...RiverPlate je napisao/la:
Bez Mayo-a, Wilfork-a i Kelly-a i sa povredama Dennard-a, Talib-a i ostalih igraca opet smo imali top 10 odbranu kada je broj primljenih poena na utakmici u pitanju.
Ukoliko ovi igraci ostanu zdravi mislim da cemo imati vrhusnku odbranu (naravno da taguju Taliba ili da sa istim dogovore novi ugovor).
Jedini igrac kojeg bi trebalo zamjeniti je Gregory i bas neki dan su novirani pitali Rodney-a Harrison-a sta je je jos potrebno odbrani Patriotsa da bude vrhunska i on je odgovorio: Rodney Harrison.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odbrana treba, pogotovo pass rush, secondary sa Talibom i nije loš, mada bi moglo bolje sa jednim safetyem kvalitetnimRiverPlate je napisao/la: Amere, vama treba odbrana, i to debela odbrana, a ne precjenjeni Talib, Gregory i ostali mentoli!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
RiverPlate
- Kontakt:
Za tim iz AFC-a sasvim dobra, za nešto više kao što je SB o kojem Tomica sanja da se izjednači sa Montanom je preslaba!Jedino skidam kapu Ninkoviću lik je neuništiv, Mayo i Wilfork moraju smršati pogotovo Wilfork da dobije na brzini,, kao što je to uradio pred početak ove sezone, sa ovom povredom vidjet ćemo kakav će biti za 2014. godinu!Odbrana je vise nego odlicna...
Grbavica naš je Hram!!!
Prema Boston Heraldu Patriotsi su Edelmanu spremni ponuditi trogodisnji ugovor u vrijednosti od 12 milion $...
Isto tako Tony Gonzalez je izjavio da bi se volio vratiti i igrati za ekipu koja ima realne sanse da osvoji SB, ali da igra tek od Decembra.
Vecina medija i navijaci bi ga zeljeli vidjeti u Patriots-ima, ali ja sam licno protiv toga. Vise bih volio vidjeti da draftujemo u prvom krugu TE-a (jer u ovoj draft klasi ima odlicnih TE-ova) nego imati Gonzaleza na period od dva mjeseca i onda opet sve ispocetka.
Isto tako Tony Gonzalez je izjavio da bi se volio vratiti i igrati za ekipu koja ima realne sanse da osvoji SB, ali da igra tek od Decembra.
Vecina medija i navijaci bi ga zeljeli vidjeti u Patriots-ima, ali ja sam licno protiv toga. Vise bih volio vidjeti da draftujemo u prvom krugu TE-a (jer u ovoj draft klasi ima odlicnih TE-ova) nego imati Gonzaleza na period od dva mjeseca i onda opet sve ispocetka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Daj Tonya, to bi bilo fantastično 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
kladim se da falconsi pristaju na straight trade tony za gronkario_Ferdy88 je napisao/la:Daj Tonya, to bi bilo fantastično
amerosm je napisao/la:
![]()
upravo prenose na golf kanalu pebble beach, moram priznat da peyton uopšte nije loš golfer, jako pristojno to izgleda kako on igra!
made meni nikad neće biti jasno o'šta im je to da upropaštavaju ozbiljan turnir kakav je pebble beach sa tim sranjem u tandem playu sa poznatim facama.
Nisam imao prije vremena odgovoriti...RiverPlate je napisao/la: lik tjera najbolje igrače a draftuje iz 3, 4 runde i misli sa njima osvojiti SB
Prije neki dan igraci draftovani iz 3 i 4 runde su na proste faktore rastavili napad koji je predvodio za neke najbolji QB svih vremena.Ovo sto su mu Patriotsi ponudili prema Boston Heraldu mislim da je sasvim dovoljno i vidjecemo sta ce on odluciti. Toliko od mene sto se price oko Edelmana tice.
Ovaj smiley na kraju cu smatrati da je tvoj post bio ironija, ako nije onda stvarno ne znam sta da kazem.rio_Ferdy88 je napisao/la:Daj Tonya, to bi bilo fantastično
Dakle ti bi prije prihvatio igraca na dva mjeseca od kojeg u buducnosti neces imati koristi, nego draftovao jednog TE-a u jednoj vrlo odlicnoj klasi bar ako je vjerovati analiticarima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mah, draftovali smo ove sezone recivere, pa šta se desilo, ne zna se koji je gori, TE-a kakav je Tony sigurno nema na draftu, takvog koji će nam odmah biti od pomoći. A nije da se ne može draftati, i probati sa Tonyem. Ionako je Gronk sa svojim povredama upitan, nikad ne znaš kakav će se vratiti i dokad će biti zdrav, te kada će se vratiti iduće sezone, po nekim procjenama neće ga biti do pred kraj sezoneamerosm je napisao/la: Ovaj smiley na kraju cu smatrati da je tvoj post bio ironija, ako nije onda stvarno ne znam sta da kazem.
Dakle ti bi prije prihvatio igraca na dva mjeseca od kojeg u buducnosti neces imati koristi, nego draftovao jednog TE-a u jednoj vrlo odlicnoj klasi bar ako je vjerovati analiticarima.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Problem je taj sto Gonzalez zeli igrati samo Decembar i Januar, a siguran sam da BB na to nece pristati...rio_Ferdy88 je napisao/la:Mah, draftovali smo ove sezone recivere, pa šta se desilo, ne zna se koji je gori, TE-a kakav je Tony sigurno nema na draftu, takvog koji će nam odmah biti od pomoći. A nije da se ne može draftati, i probati sa Tonyem. Ionako je Gronk sa svojim povredama upitan, nikad ne znaš kakav će se vratiti i dokad će biti zdrav, te kada će se vratiti iduće sezone, po nekim procjenama neće ga biti do pred kraj sezoneamerosm je napisao/la: Ovaj smiley na kraju cu smatrati da je tvoj post bio ironija, ako nije onda stvarno ne znam sta da kazem.
Mi kako god moramo draftovati TE-a i nadam se da ce BB nesta izmisliti kako bi dobili visok pick u prvom krugu i draftovali Ebrona ili Amara o kojima McDaniels ima samo rijeci hvale.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čisto sumnjam da ćemo dobiti taj visoki pick, tako da su i šanse da draftujemo nekog dobrog TE minimalne 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
cuvajte se mede idu na SB slijedece godine samo da najavim kandidaturu da nebude nisma rekao 
sala na stranu ali eto sad imamo samo dva igraca pod kontraktom od one generaicje koja je 2006 igrala SB ...a kao sto gledam dovest ce Grossmana da bude zamjena da bude treci sa kontraktom
..mislim da ce Tillman u Tampu Smith gga zove a i Urlacher bi im mogao biti LB trener ...kako smo uzasan grad sto se tice sporta.mislim prvenstveno sto ssvaku ekipu drzi zidov i sva loyalnost pada u vodu..toliko smo igraca otjerali, toliko trenera i svega...sto kazu mogoa je Jordan komotno uzeti dio dionica sa Jerryem i imati dio Bullsa i praviti sampionsku ekipu..svi bi tad dolazili u Chicagu ..za footbal takodjer ..Urlacher je rodjen da bude trener..lik cita QB, cita RB, zna svaki play sto jednostavno govori da bi u buducnosti trebao da bude jedan od trenera ..prvo LB, pa vremenom I cordinator I TD
sala na stranu ali eto sad imamo samo dva igraca pod kontraktom od one generaicje koja je 2006 igrala SB ...a kao sto gledam dovest ce Grossmana da bude zamjena da bude treci sa kontraktom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
De oduzmite mu tastaturu, sevapa cete zaraditi.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.