Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

filip13

Re: Chat

Post Postao/la filip13 » 06 feb 2014, 18:23

firefirefirely je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:Koliko je pametno razbijati zajednicku imovinu? Sve ce to biti placeno iz budzeta, tako da opet nece biti nikakvog viska para..

Svaka cast za brojnost, sledeci ce makar malo vise razmisljat..
Para nece biti kako god da okrenes,tako da neces pogrijesiti sta god da uradis.Moras im dati naznanja da u ovoj drzavi nisu sami i da ova drzava nije njihova.

2 busa specijalaca otisao u tuzlu iz zenice.

u zenici nema specijalaca za dva busa
U Zenici busevi od specijalaca su oni MINIBUSEVI, jedan je sigurno pun, ne znam za drugi[/quote]

imaju jedan minibus od dvadesetak sjedišta,znači minibus,ništa više što se tiče buseva

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 feb 2014, 18:24

Tuzla danas :evil:

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 feb 2014, 18:24

Tritolone je napisao/la:Ne citam novine ni portale, jel moze netko ukratko reci zbog cega su ovi prosvjedi sirom BiH?
prazni želuci zakrčali
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2014, 18:26

na ftv u federacija danas ni rijeci o ovome, na bht neke gluposti, na lokalnim isto nisu odstupili od programa :oops:

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 feb 2014, 18:27

soxx je napisao/la:
apocalyps je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
tačno,većina policajaca samo radi svoj posao,ne mogu odbiti naredbu svog komandira kojem naređuje načelnik policije kojeg je tu postavio komesar policije koji mora angažovati specijalce jer to od njega traži premijer
Kako ne mogu.Koliko znam i oni se cesto zale,svi dodju i stanu na stranu naroda,tad nece biti problema a vlada ce morati nesto uraditi.A ne moze 200 njih dobiti otkaze.
E pa, to treba da se dogovore oni, angazuju svi i da protestuju. Sto je najgore pojedinac da krene sam ostat ce i on bez posla.

Isto kao u skoli kad smo htjeli bjezat sa casa. Hajmo svi da nebi nas petorica nayebali. Uvijek ima par izuzetaka nece. I tako il nayebes il ostanes na casu.

Isto tako ovi nece da nayebu nego su ostali na poslu :)
tačno,većina policajaca se slaže sa protestima ali moraju slušati naredbe svojih šefova koji su raznoraznim igrama na tim funkcijama

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 feb 2014, 18:28

tuzlak1987 je napisao/la:na ftv u federacija danas ni rijeci o ovome, na bht neke gluposti, na lokalnim isto nisu odstupili od programa :oops:
20 minuta su pričali o protestima. Šta si ti gledao ne znam.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 06 feb 2014, 18:28

Gorki je napisao/la:Tuzla danas :evil:

slika
nažalost to je iz slovačke, torcidaš :)

a pogledajte kome su noge polomili. Momku koji je htio bolje sutra svom djetetu i ostaloj djeci u Bosni

slika
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2014, 18:29

DukeOfWellington je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:na ftv u federacija danas ni rijeci o ovome, na bht neke gluposti, na lokalnim isto nisu odstupili od programa :oops:
20 minuta su pričali o protestima. Šta si ti gledao ne znam.
A o Tuzli nista, sve gradove prosli, a nema javljanja iz TZ :oops:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 feb 2014, 18:29

Tritolone je napisao/la:Ne citam novine ni portale, jel moze netko ukratko reci zbog cega su ovi prosvjedi sirom BiH?
Hajde da kažemo da isti potpadaju pod socijalne nemire. ;) Nažalost, nisu još uvijek uključeni mnogi bitni gradovi, ali nadam se da će se protesti u narednim danima omasoviti. Naravno, protiv sam vandalizma i pucanja u prazno, ali evidentno je da nema koristi od držanja parola u zraku i pregovaranja s onima koji su milion puta izigrali povjerenje naroda. Dovoljno je vidjeti kako šalju kornjače da navaljuju na narod poput bijesnih pasa. Milicija im je jedini preostali adut. Ako im oni otkažu povjerenje, onda padaju vlade (možda čak i glave, ali valjda do toga neće doći).

Dakle, Acta, non verba. :!:

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 feb 2014, 18:29

DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da policija može otkazati poslušnost, oni su zadnji stub odbrane Čauševića i njegovih trabanata, ako se to desi ovi će promptno da pristanu na sve zahtjeve, a najvažnije na prvi - da sjašu s vlasti.

treba ih rušiti,svi zajedno

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 feb 2014, 18:30

Bolje kcerka **** nego sin drot!
1946

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 06 feb 2014, 18:31

filip13 je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da policija može otkazati poslušnost, oni su zadnji stub odbrane Čauševića i njegovih trabanata, ako se to desi ovi će promptno da pristanu na sve zahtjeve, a najvažnije na prvi - da sjašu s vlasti.

treba ih rušiti,svi zajedno
pa filipe gdje su ti kolege, ili ne smijete pričati o tome, što kaže neko gore, 200 vas ne može dobiti otkaz! Pa i vama će zaje*avat za plaće i slično. Dohavizajte se, man'te snova i uzivanja ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 feb 2014, 18:32

VolimTz je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
soxx je napisao/la:Meni je zao ovih pojedinih policajaca. Vjerujem da bi mnogi od njih bili na drugoj strani al moraju ljudi "braniti" jer im je to posao. Kamenuju ljude bezveze. Razbit ce ljudima glavu, ubit nekog.

tačno,većina policajaca samo radi svoj posao,ne mogu odbiti naredbu svog komandira kojem naređuje načelnik policije kojeg je tu postavio komesar policije koji mora angažovati specijalce jer to od njega traži premijer
Drugovi moji, sve će ovo proći. Ali kad oni ne budu imali plate i kad budu protestvovali, ja ću doć na taj protest i grohotom se smijat. :)

Jedino je to sigurno.

znam,znam

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 06 feb 2014, 18:32

BITNO JE IZDRZATI DO KRAJA ! A NE PREKIDATI NA POLA !
BHF Bosanska Krajina!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 feb 2014, 18:33

tuzlak1987 je napisao/la:A o Tuzli nista, sve gradove prosli, a nema javljanja iz TZ :oops:
Netačno, nisi gled'o od početka, Tuzla prva na redu bila i tamo su ostali najduže.

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 feb 2014, 18:34

apocalyps je napisao/la:
soxx je napisao/la: E pa, to treba da se dogovore oni, angazuju svi i da protestuju. Sto je najgore pojedinac da krene sam ostat ce i on bez posla.

Isto kao u skoli kad smo htjeli bjezat sa casa. Hajmo svi da nebi nas petorica nayebali. Uvijek ima par izuzetaka nece. I tako il nayebes il ostanes na casu.

Isto tako ovi nece da nayebu nego su ostali na poslu :)
E znas kad ce se angazovati ? Onda kad narod bude uporan u ovom sto se trenutno radi.Ljudi moji samo sila pomaze,sila mijenja sve to ljudi moraju skontati.Moras se boriti za sebe.Kad oni vide da 1-2-3-4 dana ne mogu nista da sve ode u pm ,5 dan ce se sigurno prikljuciti gradjanima. ;)
filip13 je napisao/la:
slažem se,mogu stati na stranu građana ali ne mogu tek tako odjednom,treba i to organizovati,puno je u mup-u ljudi na funkcijama koji ni u vrijeme štrajkova policije nisu bili za te štrajkove
Dovoljno je da ovi koji izadju na ulice koji stite lopove da oni budu uz gradjane,ovi koji sjede u kancelarijama oni ne trebaju.Otkaz ne moze dobit 200 ljudi,to znaci da se mijenja stvar,rekao sam gore.Nekom mora dojaditi ili narodu ili policiji,pa cemo da vidimo.

treba biti uporan,mislim na protestante,samo uporan,ne odustati

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 feb 2014, 18:36

ništa o protestima u tuzli?

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 feb 2014, 18:37

Jel sutra u 13h u Tuzli?
Pobjeda je bolja od orgazma!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 06 feb 2014, 18:38

filipe, gdje su ti kolege?

http://radios" onclick="window.open(this.href);return false; arajevo.ba/novost/140628/ministarstvo-sigurnosti-bih-policija-nema-pravo-koristiti-silu-protiv-gradana-bih

gledaj ovog prdonje, njega bi prvo razvalio!

http://radio" onclick="window.open(this.href);return false; sarajevo.ba/novost/140616/premijer-niksic-sazvao-hitan-sastanak-povodom-situacije-u-fbih
Zadnja izmjena: iVar, dana/u 06 feb 2014, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 feb 2014, 18:39

Ako su stvarno momku noge polomili, onda sutra uhvatit par drotova i vratit im istom mjerom mamu im yebem taman da mi je otac drot :evil: :twisted:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.