Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nikom ne treba past glava.
Al ne trebas dopustit ni da te biju ko kera , jer to je cista odlika policijske drzave.
Pa upade frajer na pravni fakultet , u akademiju
kaze ja sam vlast
ko u Taletu jbt
bacaju suzavce na skole , nemoj bogati.
Al ne trebas dopustit ni da te biju ko kera , jer to je cista odlika policijske drzave.
Pa upade frajer na pravni fakultet , u akademiju
kaze ja sam vlast
ko u Taletu jbt
bacaju suzavce na skole , nemoj bogati.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- legenda reala
- Kontakt:
pa željezne paliceRaul_64 je napisao/la:Treba izaci ogranizovanije i sa necim vise od kamenice , jer vako ubise nas
Stranački kadarInatSilanBosanski je napisao/la:Cuj da padaju mrtve glave, pa to je poziv na linc haveru, pa ti nikom ne smijes oduzet zivot..
Klasicno potpaljivanje govorim vec treci put, mediji svasta sebi dozvolili pa sad potpaljuju omladinu koja ne zna sta radi..Lagano mogu past i nevine zrtve..
Ocekujem da vrh izda dozvolu da vojska uzme pod svoje.Stradat ce neko ko uopste nema nikakve veze sa okolnostima.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
BOGfrancobaresi je napisao/la:![]()
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nema nikakve sumnje da je kmer na tajnoj lokaciji. Inače je iz Gračanice.Head je napisao/la:Saznati gdje zivi taj premier tuzlanskog kantona pa mu malo doci pred kucu/zgradu
da te hoće neko ubit', po mogućnosti srčani, pa da niko ne odgovaraPremijer TK Sead Čaušević: Moj život je ugrožen!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sutra u 12 opet. Izgleda da je Radoncic napustio zemlju...
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Stranački kadarInatSilanBosanski je napisao/la:Cuj da padaju mrtve glave, pa to je poziv na linc haveru, pa ti nikom ne smijes oduzet zivot..
Klasicno potpaljivanje govorim vec treci put, mediji svasta sebi dozvolili pa sad potpaljuju omladinu koja ne zna sta radi..Lagano mogu past i nevine zrtve..
Ocekujem da vrh izda dozvolu da vojska uzme pod svoje.Stradat ce neko ko uopste nema nikakve veze sa okolnostima.
jašta da sam makar ovako se mucim na faksu, samo sam realan..zapalila vam se glava, pa bi rascupali ljude iz kantona..Ne ide to tako, nismo gerilci od ljudi.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nadam se da ce im ova sila sutra doci glave, dobro bi bilo da se skole obustave da vise raje dodje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- francobaresi
- Kontakt:
http://bosniapress.info/index.php/drust ... -sirotinju" onclick="window.open(this.href);return false; ohoho 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ljudi samo rade svoj posao eee
Cigani mrtvi.
Cigani mrtvi.
- firefirefirely
- Kontakt:
Sad zovem sestru koja studira u Tz, i jutros je imala ispit, nije spavala par noci pa je danas cijeli dan prespavala. Pitam je jel dobro, kaze pa sta je, de reko pogledaj kroz prozor (inace zivi odmah tu blizu zgrade vlade), momentalno poce plakat. Njenim rijecima : Aaaaaaaaaaj sto ih udaraju, udaraju sve, ganjaju ih, ubise ih specijalci 
Oko 2.000 ljudi ponovo na ulicama Tuzle
Policija je obećala da će pustiti uhapšene osobe nakon današnjih pregovora u Tuzli. Međutim, situacija je i dalje zategnuta.
Na ulicama Tuzle se nalazi oko 2.000 građana koji bacaju petarde, pale kontejnere, a policija je bacila jedan suzavac.
Nakon što je policija bacila jedan suzavac, situacija je ponovo postala zategnuta. Prema posljednjim informacijama, nekoliko policajaca se javilo na UKC Tuzla, a jedan policajac se i dalje nalazi u kritičnom stanju.
Policija je obećala da će pustiti uhapšene osobe nakon današnjih pregovora u Tuzli. Međutim, situacija je i dalje zategnuta.
Na ulicama Tuzle se nalazi oko 2.000 građana koji bacaju petarde, pale kontejnere, a policija je bacila jedan suzavac.
Nakon što je policija bacila jedan suzavac, situacija je ponovo postala zategnuta. Prema posljednjim informacijama, nekoliko policajaca se javilo na UKC Tuzla, a jedan policajac se i dalje nalazi u kritičnom stanju.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovo je prije sat objavljeno, sada je policija jaca cini mi seGorki je napisao/la:Oko 2.000 ljudi ponovo na ulicama Tuzle
10do7 objavljenoSarajlijc@ je napisao/la:
Ovo je prije sat objavljeno, sada je policija jaca cini mi se
Ne znam sad zasad kako je,ali sutra će da bude ja mislim još gore nego danas.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sta je sad bilo ?Marsal je napisao/la:Majku yebali čekali mrak pa da počnu ljude marisat...
ZZ
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Treba raju furati 
Tuzla gori

Demonstracije u Tuzli ne jenjavaju. Nekoliko hiljada ljudi i dalje protestuje i traži smjenu vlade. Zapaljeno je nekoliko kontenjera. Hitna služba konstantno odvlači povrijeđene.
Policija demonstrante rastjerava suzavcima. Po svoj prilici, narod nema namjeru odustati dok Vlada ne padne.

Demonstracije u Tuzli ne jenjavaju. Nekoliko hiljada ljudi i dalje protestuje i traži smjenu vlade. Zapaljeno je nekoliko kontenjera. Hitna služba konstantno odvlači povrijeđene.
Policija demonstrante rastjerava suzavcima. Po svoj prilici, narod nema namjeru odustati dok Vlada ne padne.
ako se protesti održe i do vikenda, onda očekujem 10000 ljudi na ulicama ..