http://www.whydontyoutrythis.com/2013/1 ... stors.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ja sam svoje KAZO maloprije, ja sam predsjedavajuci skupstineInterista je napisao/la:[youtube][/youtube]
Protesti iz Bihaca od 04:10 se zakuhava
Pametnom dosta da vidi ko je sve kod nas u Vladi ljudi sa 4 osnovne i 2 razreda Aksam skole. Moraju pasti !!Donnie Darko je napisao/la:ja sam svoje KAZO maloprije, ja sam predsjedavajuci skupstineInterista je napisao/la:[youtube][/youtube]
Protesti iz Bihaca od 04:10 se zakuhava
Hvalim te Boze!Gorki je napisao/la:ALDIN JE NA SLOBODI,USKORO OPŠIRNIJE!
možda i jest, možda i nije, ko će znati, samo ne vjerujem puno klixu, kad vidim onu sekulićku i njene komunističke porive, povraćamSPY je napisao/la:Evo sad klix izvaljiva da se pljačkaju private radnje, nešto čisto sumnjam da je do tog došlo. Žele da opravdaju silu koju sprovode i za sutra da se ograde.
Vjerovatno i jeste doslo do toga, ali sumnjam da je to bilo nekim vecim kolicinama. Policija samo skuplja izgovore. Ali doce sve na svojeSPY je napisao/la:Evo sad klix izvaljiva da se pljačkaju private radnje, nešto čisto sumnjam da je do tog došlo. Žele da opravdaju silu koju sprovode i za sutra da se ograde.
milicija styleMarsal je napisao/la:Saslušan al' pendrecima. Šta je to saslušanje i ispitivanje trajalo od jučer?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 132 gosta.