Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jel to sada kapric radi. U Srbiji su isto tako govorili pa ovi ipak Slobu skinuse (koji je bio puno mocniji od ovih nasih aga i pasa).Rooney88 je napisao/la:Navijaci kada su dolazili svi su od reda pricali kako su to samo huligani koji su tu da pale, razbijaju i izazovu nerede. I iz vlade i od ostali ucesnici protesta.Van Klomp je napisao/la:Samo se pitam gdje su Horde, Manijaci, Robijasi i ostali.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
Ja bih prvi izasao da sam u Tuzli ali ovdje u Cazinu svi 'lade jaja po Cityu, Swissu, FB-u, Morganu i setaju se gradom sa vrecicama iz butika.Head je napisao/la:Najjace od svega sto svi ovdje palamudimo a niko nije bio na protestima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ne znam sada koliko drugi imaju motiva kao Tuzlaci? U Tuzli se samo o ovome prica, sutra kada izadje sunce. Fino se dobro najedemo i napijemo i idemo doleHead je napisao/la:Najjace od svega sto svi ovdje palamudimo a niko nije bio na protestima.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bio sam ja, otisao sa zadnja 2 časa, a sutra kontam nikako ne ići u školu nego opet na protesteHead je napisao/la:Najjace od svega sto svi ovdje palamudimo a niko nije bio na protestima.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U Lukavcu nema protesta jer su svi "aktivisti" članovi Zlatko Jugenda i crveni kmeri po opredjeljenju.
Samo da se banovicki rudari dignu ko 1992. Pa da kantonalni orlovi polete sa vrha SodaSo.
- legenda reala
- Kontakt:
kod nas sve med i mlijeko 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja sutra idem na proteste...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nemoj se zayebavati,kad su bili protesi pred vladom prije 5-6 godina,ja tad bio prvi razred.Policija dolazila u skolu,uzimala dnevnike i ovi sto nisu bili na casu za vrijeme protesta su imali razgovore sa murijom.QUARTERBACK je napisao/la:bio sam ja, otisao sa zadnja 2 časa, a sutra kontam nikako ne ići u školu nego opet na protesteHead je napisao/la:Najjace od svega sto svi ovdje palamudimo a niko nije bio na protestima.
Pamet u glavu.
1946
Srbija je skinula Slobu ali nista nije promijenila do nedavno, i dalje ljudi nisu zadovoljni svojim statusom i opvradano traze bolje, 500.000 ljudi nije bilo dovoljno da se jedan sistem razbije na paramparcad. Nama bi bilo mozda i teze, kod nas jednostavno covjek ne zna na koga prvo da udari (crveni, zeleni, HDZ, SNSD...), u Srbiji su bar imali neprijatelja na vidiku, iako sam misljenja da nisu uspjeli, nazalost.Van Klomp je napisao/la:U Srbiji su isto tako govorili pa ovi ipak Slobu skinuse (koji je bio puno mocniji od ovih nasih aga i pasa).Rooney88 je napisao/la:Navijaci kada su dolazili svi su od reda pricali kako su to samo huligani koji su tu da pale, razbijaju i izazovu nerede. I iz vlade i od ostali ucesnici protesta.Van Klomp je napisao/la:Samo se pitam gdje su Horde, Manijaci, Robijasi i ostali.
Ali, da ne idemo dalje u off, ja se iskreno nadam da ce sutra svi biti na ulici, ujedinjeni za isti cilj, ako proces reformi i revolucija na bolje ne krene uskoro bojim se da kasnije nece ostati nista za spasavanje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma cini ti se care. I mi dodjemo kao treci najrazvijeniji grad u BIH pa eto ljudima unistise firme u sekundi. Dobro je i meni, ide mi studiranje ali sta kasnije? Ne mogu biti licemjer pa misliti samo na sebe, moram imati solidarnostlegenda reala je napisao/la:kod nas sve med i mlijeko
- Donnie Darko
- Kontakt:
Takodjer.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja sutra idem na proteste...
- francobaresi
- Kontakt:
[youtube][/youtube] Kakav idiot u picku materinu!!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Evo sad citam komentare na blic.rs. Samo podrska, ni jedan negativan komentar.
Sutra su u Cazinu protesti. Ne vjerujem da ce biti snimke gradskih portala jer ih kontrolira ASDA no amaterskih ce biti.
Ja lagano ode sa zadnjih 6 casova.
Ja lagano ode sa zadnjih 6 casova.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Nadam se da grijesim: bit ce okupljanja 3-4 dana, steta nekoliko stotina hiljada maraka, mozda ode koji kantonalni ministar, na prvoj slijedecoj presici njegov stranacki sef ce se ograditi od njega, i nikom nista...
A zasto?
Zato sto je u nas problem ovakav: 30% ljudi koji kradu, 70% sistem koji im je to omogucio. Dok mi ne promjenimo sve od temelja, pocevsi od Ustava, nema od protesta neke vece koristi.
A zasto?
Zato sto je u nas problem ovakav: 30% ljudi koji kradu, 70% sistem koji im je to omogucio. Dok mi ne promjenimo sve od temelja, pocevsi od Ustava, nema od protesta neke vece koristi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma normala, cuvat cu se jbgHead je napisao/la:Nemoj se zayebavati,kad su bili protesi pred vladom prije 5-6 godina,ja tad bio prvi razred.Policija dolazila u skolu,uzimala dnevnike i ovi sto nisu bili na casu za vrijeme protesta su imali razgovore sa murijom.QUARTERBACK je napisao/la:bio sam ja, otisao sa zadnja 2 časa, a sutra kontam nikako ne ići u školu nego opet na protesteHead je napisao/la:Najjace od svega sto svi ovdje palamudimo a niko nije bio na protestima.
Pamet u glavu.
ja sam pokuš'o pomoć tako što klipove dostavljam slovenskoj tv, 24 ur i nekim novinskim agencijama, pa ako ih zanimalo objavit ćeHead je napisao/la:Nemoj se zayebavati,kad su bili protesi pred vladom prije 5-6 godina,ja tad bio prvi razred.Policija dolazila u skolu,uzimala dnevnike i ovi sto nisu bili na casu za vrijeme protesta su imali razgovore sa murijom.QUARTERBACK je napisao/la:bio sam ja, otisao sa zadnja 2 časa, a sutra kontam nikako ne ići u školu nego opet na protesteHead je napisao/la:Najjace od svega sto svi ovdje palamudimo a niko nije bio na protestima.
Pamet u glavu.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VolimBiH96 i 42 gosta.