treba i mora se izaci na glasanje, ako ne glasas isto je kao da si glasao za ove koji nas tuku danas...oni imaju svoje biracko tijelo, zaposlenike u opcini, ministarstvima, direkcijama raznim, direktore i njihove porodice itd itd, sto je njima 20% glasova jer toliko ljudi radi u administraciji i eto u policiji ako hoces...njima i odgovara da ljudi ne izadju na izbore, jer njihov stranacki aparat ce 100% glasati i mora glasati i samim tim ce i ostati na vlasti...zato i propagiraju to "ne izlazite ljudi na izbore" jer to njima odgovara..
izadji i glasaj za bilo koga, taman i za nezavisnog kandidata samo nemoj za ove sto su rekli "udri bagru"...privatizaciju je zapoceo SDP u proslom mandatu u okviru alijanse za promjene i zapoceo unistavanje svih tuzlanskih firmi, a zavrsio u ovom mandatu..kako se Jasmin pametno ogradio od njih, vidi i on dje ovo sve vodi...
a ove lazi ne mogu da vjerujem 102 povrijedjena, izmisljanje pljacki radnji- propagandna masinerija da bi sto manje ljudi doslo sutra dok oni trenutno tuku svakog ko se nadje na Slatini, bila to trudnica, novinarka, dijete, djed, momak, cura, student itd itd..ne treba se na to primati ni sekunde
a danas su momci izdominirali specijalce obzirom da nisu imali nikakvu podrsku, svi su im okrenuli ledja..ova tiranija po gradu ce se nastaviti jer njihov mentalni sklop "ja sam ovdje zakon" + vjerovatno pod uticajem nekih spustanci ne moze podnijet da bude bjen kao danas pa ce se iskaliti makar i na zeni, neni ili baki kako god.
@iVar glavu dajem da nisi bio danas u TZ, tak da ne govori molim te o jurisima

imas snimke kako su momci jurisali goloruki na specijalce i ubili brasno u njima...ja sam rekao momci na potezu Omega-Mejedan imaju veca mu.da nego svi mi ostali u Federaciji skupa

...onako razbit kordon da su se u jednom momentu bukvalno predali na onom ostrvcu , slegli ramenima i rukama, mogli su im radit sta hoce dok ste vi drkali q na fb...ali ljudi su dosli da se bore za svoju egzistenciju a ne da da na smrt prebiju grupu od 7-8 policajaca a mogli su kad su se predali bukvalno...ovi danas protesti su casni da casniji ne mogu biti, niti jedan ispad, incident, razbijen izlog, pljacka...NISTA

..bojim se momenta sta ce bit kad i narod dodje sa palicama
uostalom vidjet cemo koliko ce vas bit sutra u tvom gradu koji god on bio i kako cete vi na kordone krenuti