Sta mai, kako ide? Jeste li potrosili svu pljuvacku ili ste ostavili nesto i za trecu smjenu?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Auuu jarane greska u koracima.Krivaja je napisao/la:Imaju tri varijante za dobijanje poziva pa neka se odluče za jednu:19risha88 je napisao/la:SVI ĆE ONI BITI NAŠI AKO BOG DA![]()
- da se prezivaju Sušić kako si stavio;
- potpišu za menadžersku agenciju "Germania Sportagentur GmbH" da ih zastupa ili
- da daju novac.
Pošteno i od Papeta, dao im je 3 opcije što je stvarno mnogo za naš stepen demokratske svijesti.
zgembo89 je napisao/la:Sušiću šta ima kako je u Parizu,javljal se nećak iz Hajduka kakvo je tamo vreme..
Ne kopirajte ove slike bespotrebno zatrpavate !
Vreme je lepo, sto pitas bre?zgembo89 je napisao/la:Sušiću šta ima kako je u Parizu,javljal se nećak iz Hajduka kakvo je tamo vreme..
Tačdauncalcio je napisao/la:Vreme je lepo, sto pitas bre?zgembo89 je napisao/la:Sušiću šta ima kako je u Parizu,javljal se nećak iz Hajduka kakvo je tamo vreme..
prodana duša,trebao je odmah reci šta želi a ne zavlačiti,poštujem kad igrač kaže ja hocu to i to,ok buraz,al ovakvim smradovima treba zabraniti ulaz u zemlju..želim mu karijeru da ima kao otac od Alena Halilovića..calcio je napisao/la:Uslijedio je jedan telefonski poziv, svakako. Nazvao ga Dino Merlin i otpjevao mu "Moj je zivot Svicarska" na uho pa se mali predomislio.
A moze biti da ga je i Ottmar nazvao, sta ja znam...
A babo je inače Bošnjak sa dna kace, isto kao Šefik Ibrahimović.Batko je napisao/la:Malo mu babi proradila savjest pa sad serucka... Sefere nadam se da ce ti klupa sudbina biti gdje god igrao..