The Lakers bench at the moment, utakmica sa Clevelandom, 8 zdravih igraca.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ovo pravi box score izvještaj.amerosm je napisao/la:Sinoc pobjeda protiv Cavsa rezultatom 119-108. Pobjednik je bio odlucen vec nakon prve cetvrtine koji smo dobili sa 19 poena razlike.
Svi igraci koji su igrali su postigli dvocifren broj poena izuzev Younga koji je postigao samo 6 poena...
Najbolji u nasim redovima bio je Kelly sa 26 poena i 6 skokova, te Blake koji je ostvario triple-double sa 11 poena, 10 skokova te 15 asistencija.
Sljedeca utakmica je sutra u Philadelphiji...
Ova izjava takodjer po meni znaci da Bryant 99% nece vise igrati u ovoj sezoni.Yannis Koutroupis @YannisNBA ·
Kupchak: "...we're going to have a really good draft pick and we'll get a good player there."
da pozdravim samo druga @balon koji rece da Lakersi nece tankirati ove sezoneamerosm je napisao/la:Covjek konacno i zvanicno priznao sto je bilo jasno od Decembra, ali eto neki nisu htjeli vjerovati i govorili da ja nemam pojma o kosarci...
Ova izjava takodjer po meni znaci da Bryant 99% nece vise igrati u ovoj sezoni.Yannis Koutroupis @YannisNBA ·
Kupchak: "...we're going to have a really good draft pick and we'll get a good player there."
Pozdrav i tebi ali tankiranje sigurno nije plan uprave, mi "tankiramo" automatski jer su ovu ekipu pregazile povrede. Kupchak je ovo izjavio jer je svjestan da cemo sezonu zavrsiti na vrlo losoj poziciji i to je to.miki_92 je napisao/la:da pozdravim samo druga @balon koji rece da Lakersi nece tankirati ove sezoneamerosm je napisao/la:Covjek konacno i zvanicno priznao sto je bilo jasno od Decembra, ali eto neki nisu htjeli vjerovati i govorili da ja nemam pojma o kosarci...
pa to sam ti ja pokusavao objasniti prije mozda mjesec i po dana(povrede su vas unistile tako da je tankiranje jedina opcija) ali ti si odbijao da stavis Lakerse i tankiranje u istu recenicu zbog samo tebi poznate teorije da se ne moze tankirati u sred sezoneBalon je napisao/la:
Pozdrav i tebi ali tankiranje sigurno nije plan uprave, mi "tankiramo" automatski jer su ovu ekipu pregazile povrede. Kupchak je ovo izjavio jer je svjestan da cemo sezonu zavrsiti na vrlo losoj poziciji i to je to.
miki_92 je napisao/la:pa to sam ti ja pokusavao objasniti prije mozda mjesec i po dana(povrede su vas unistile tako da je tankiranje jedina opcija) ali ti si odbijao da stavis Lakerse i tankiranje u istu recenicu zbog samo tebi poznate teorije da se ne moze tankirati u sred sezoneBalon je napisao/la:
Pozdrav i tebi ali tankiranje sigurno nije plan uprave, mi "tankiramo" automatski jer su ovu ekipu pregazile povrede. Kupchak je ovo izjavio jer je svjestan da cemo sezonu zavrsiti na vrlo losoj poziciji i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.