Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Prati li iko ovaj juznoamericki fudbal? Treba mi neka sigurica za veceras da povezem sa Fonignijem 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Prati li iko ovaj juznoamericki fudbal? Treba mi neka sigurica za veceras da povezem sa Fonignijem

- Consigliere
- Kontakt:
Ne smijem brate. Riskantno mi. Mislio sam Guarani dg ili Penapolense dg, oba 1.30 ali sve mi nesto sumnjivo.Lisac je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Prati li iko ovaj juznoamericki fudbal? Treba mi neka sigurica za veceras da povezem sa Fonignijemmakar po tradiciji bi trebalo da dodje GG,GG3+ ili 3+
btw. zasto je onako mala kvota na Netse?
NHLConsigliere je napisao/la:Prati li iko ovaj juznoamericki fudbal? Treba mi neka sigurica za veceras da povezem sa Fonignijem
Ottawa Senators-Buffalo Sabres-1 (1.7) premier
Nije juzboamericki fudbal, al je sigurica. Otawa se bori za ulazak u playoff, a Buffalo ubjedljivo najlosija ekipa.
Sretno!

Rezultat 3:2
Zadnja izmjena: gonzales, dana/u 07 feb 2014, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
DO KAD RADI BH PLAY KLADIONICAAAA,NEK MI NEKO BRZO ODGOVORIII ?
FK Sarajevo !
Zato što su Spursi bez Parkera i Ginobilija, kao i vjerovatno bez Duncana. Tekma definitivno za izbjeći, bar po meni. Kvota pala sa 2.25 na 1.40.Consigliere je napisao/la: btw. zasto je onako mala kvota na Netse?
@badel bhplay radi do 22:00. Bar većina, odnosno u kojima se ja kladim.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
2:1Lisac je napisao/la:Ajax -Groningen 1&2-3 kvota 2.60, TR 2:0 kvota 6.00
-
- Kontakt:
posto je vcrs sastav Spursa skoto pa nikakav (bez Duncana ,Ginobilija,Parkera) mozda bi mogao Belineli vcrs preko ,sta mislite?Prisoner je napisao/la:Zato što su Spursi bez Parkera i Ginobilija, kao i vjerovatno bez Duncana. Tekma definitivno za izbjeći, bar po meni. Kvota pala sa 2.25 na 1.40.Consigliere je napisao/la: btw. zasto je onako mala kvota na Netse?
@badel bhplay radi do 22:00. Bar većina, odnosno u kojima se ja kladim.
e čuj rapidograf
Bruklin 1
Mirza preko 9,5
Dankan ispod 17,5 (možda zaigra malo)
G.Stejt 1
Tompson ispod 16,5

Bruklin 1
Mirza preko 9,5
G.Stejt 1
Tompson ispod 16,5
Zadnja izmjena: hodža, dana/u 06 feb 2014, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
posto je vcrs sastav Spursa skoto pa nikakav (bez Duncana ,Ginobilija,Parkera) mozda bi mogao Belineli vcrs preko ,sta mislite?
-
- Kontakt:
posto je vcrs sastav Spursa skoto pa nikakav (bez Duncana ,Ginobilija,Parkera) mozda bi mogao Belineli vcrs preko ,sta mislite?
danas sam ubo jednog od policajaca rapidografom pusio na faxu cigaru prije ispita kad ono sprejom specijalci deru nas onde ispred faxa ni krive ni duzne a ja imo samo rapidograf kod sebe nisam imao cime drugom da ga roknem,hvala za parove srdacan pozdrav iz tuzle
hodža je napisao/la:e čuj rapidograf![]()
![]()
![]()
Bruklin 1
Mirza preko 9,5
G.Stejt 1
Tompson ispod 16,5
danas sam ubo jednog od policajaca rapidografom pusio na faxu cigaru prije ispita kad ono sprejom specijalci deru nas onde ispred faxa ni krive ni duzne a ja imo samo rapidograf kod sebe nisam imao cime drugom da ga roknem,hvala za parove srdacan pozdrav iz tuzle
29:29PlanB je napisao/la:Nantes - Montpellier over 55,5@1,63 Bet365
Samo tri boda razlike je izmedju ova dva kluba, Nantes je na 5.mjestu i ima 16 bodova dok je Montpellier trenutno treci sa 19 bodova. S tim da je Montpellier kaznjen sa oduzimanjem dva boda(jos imaju pravo zalbe na to) pa bi razlika uskoro mogla biti i manja.
Nantes je u 13 odigranih utakmica isao osam puta preko ove margine, a na svom parketu 4/5 puta. Samo proitv Dunkerquea su ostali u debelom underu (Dunkerque igra najbolju obranu,najmanje primljenih golova u ligi). Inace su svaki put zabili preko 30 golova kao domacini.
Montpellier je 10/13 utakmica isao preko 55,5 golova, u gostima 4/6(jedna od te dvije u underu protiv Dunkerquea)
Na samom pocetku sezone su igrali u Montpellieru, domacin je slavio sa 31:26. Zadnjih 8 medjusobnih utakmica su isli preko ove margine.
Nantes igra na "spanjolski pogon", Maqueda, Entrerrios i Rivera su glavni igraci, dok Montpellier ima nekoliko francuskih reprezentativaca a imaju i najboljeg strijelca lige Slovenca Gajica.
Tradicja je da idu preko u medjusobnim utakmicama, ove sezone su efikasne obje ekipe pa ocekujem da ovu marginu i veceras lako prebace.

Dobro je imati PlanB !

ne prepisujte ne znam kad sam pogodio zadnji put
ka ta stro fa

Semper Fidelis
- Consigliere
- Kontakt:
Hvala, ali ne igram hokej vec godinama. Uz rukomet smatram ga najnezahvalnijim sportom za prognozu, a i ne pratim tolikogonzales je napisao/la:NHLConsigliere je napisao/la:Prati li iko ovaj juznoamericki fudbal? Treba mi neka sigurica za veceras da povezem sa Fonignijem
Nije juzboamericki fudbal, al je sigurica. Otawa se bori za ulazak u playoff, a Buffalo ubjedljivo najlosija ekipa.
Sretno!

Listić hokeja za večeras: (kladionica PSK)
Za sutrašnji snooker složio sam 2 tiketa, kvote 22 i 54..
Izdvojio bih samo par imena, bez analize:
John Astley @1.72
Pengfei @1.81
Pankaj Advani @1.27
Poomjaeng @2.05
Ukupna kvota: 8.1052
Za sutrašnji snooker složio sam 2 tiketa, kvote 22 i 54..
Izdvojio bih samo par imena, bez analize:
John Astley @1.72
Pengfei @1.81
Pankaj Advani @1.27
Poomjaeng @2.05
Ukupna kvota: 8.1052
U desetom selu živi Antuntun!
jj over
teletovic over
BN 1
santos dg
teletovic over
BN 1
santos dg
nije ti jos dosta sramocenja pa nastavljas dalje?gonzales je napisao/la:Veliki pozdrav!
FRISK ASKER-ROSENBORG-2 (3.7)
BESIKTAS-EFES PILSEN-1 (2.4)
dva jako izgledna single za veceras
sretno ako neko prepise

gonzales je napisao/la: NHL
Sretno!
Dobro je imati PlanB !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.