Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Ko god da dođe za selektora nama neće valjati. Jer jednostavno napravila se podjela Cigani vs Grobari i sve se kroz to gleda. To je najtužnije.
- alan_kardec
- Kontakt:
Sulejmani gol
Šćepović gol
Tadić gol+asistencija
Šćepović gol
Tadić gol+asistencija
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tadić iz kola u kolo nabija statistiku! Danas na gostovanju kod Herenvena strijelac i asistent...
Njegov 9 gol i 11 asistenacija u Eredivisie
Sulejmani odveo Benficu u polufinale kupa...
Edit: Alane, ti i ja kao da se takmicimo ko ce prije objaviti
Njegov 9 gol i 11 asistenacija u Eredivisie
Sulejmani odveo Benficu u polufinale kupa...
Edit: Alane, ti i ja kao da se takmicimo ko ce prije objaviti
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
samo nek Srbi dobro igraju, manje je bitno ko će objaviti. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
...za sve ostalo tu su Tole i co... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kakva je ovaj Tadić igracina!
Ode on ko metak na ljeto iz Twentea...
http://www.****.com/vesti/sou-d ... ideo/70149" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.com/vesti/sou-d ... ideo/70149" onclick="window.open(this.href);return false;
- alan_kardec
- Kontakt:
Filip Kostić strijelac za Groningen protiv Ajaxa na Amsterdam Areni. 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tadić
Shalke/Dormund/Atletico/Arsenal
Kostić
Twente

[youtube][/youtube]
Kostić
[youtube][/youtube]
Golčina, gledao sam utakmicu, veoma dobar igrač. Ajax imao više sreće nego pameti.
Ima li ikakvih naznaka ko bi mogao biti selektor?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
stanojević govore, ali ko to zna...Virtu4l je napisao/la:Golčina, gledao sam utakmicu, veoma dobar igrač. Ajax imao više sreće nego pameti.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mozda je ovo nepotrebno da naglasavam (mada se kod nas sve to mjeri i vaga na taj nacin), ali iako sam veliki zvezdas, volio bih Stanojevića za selektora!
1. Mislim da karakterno nije neko ko ce olako prodati obraz zarad jeftinih poena kod Karadžića i muljanja sa menadžerskim igračima, mada je po pravilo do sada bilo da selektori i funkcioneri u savezu sa Toletom uspostavljaju saradnju po principu "ruka ruku mije", izuzev Antića...
Ovo misljenje potkrepljujem na Stanojevićevom primjeru u Partizanu kada nije nasao zajednički jezik sa Djurinom "politikom" vođenja kluba, pa je stoga i otjeran!
2. Stanojević je vrlo mlad i ambiciozan strucnjak i sto je najbitnije, psihicki je veoma stabilan, za razliku od njegovog prethodnika!
Drugar (koji je po zanimanju novinar) mi je jednom prilko pricao kako je Stanojević veliki "fanatik", da je veoma precizan i pedantan, da zna naloziti i spremiti igrace, te je recimo pred derbi Lazevskom znao dati video kompilaciju Lazovićevih meceva, tako da ga je ovaj prostudirao do detalja..
Takodje, ono sto je veoma bitno je to da se njegova igra zasniva da velikoj disciplini i podređenosti kolektivu...
3. On je takav tip trenera koji voli da forsira i izvuce ono najbolje iz mladih igraca...Prvi je isforsirao Markovića, Ninkovića, Šćepovića...Poslednji je za njegovo doba pruzao veoma dobre partije, doduse, to je bilo i prije povrede.
Ne kazem da je neko idealno resenje, ali svakao bolje od Pižona, Petkovića, Bata Đora, Okuka, Ćurčića itd...
1. Mislim da karakterno nije neko ko ce olako prodati obraz zarad jeftinih poena kod Karadžića i muljanja sa menadžerskim igračima, mada je po pravilo do sada bilo da selektori i funkcioneri u savezu sa Toletom uspostavljaju saradnju po principu "ruka ruku mije", izuzev Antića...
Ovo misljenje potkrepljujem na Stanojevićevom primjeru u Partizanu kada nije nasao zajednički jezik sa Djurinom "politikom" vođenja kluba, pa je stoga i otjeran!
2. Stanojević je vrlo mlad i ambiciozan strucnjak i sto je najbitnije, psihicki je veoma stabilan, za razliku od njegovog prethodnika!
Drugar (koji je po zanimanju novinar) mi je jednom prilko pricao kako je Stanojević veliki "fanatik", da je veoma precizan i pedantan, da zna naloziti i spremiti igrace, te je recimo pred derbi Lazevskom znao dati video kompilaciju Lazovićevih meceva, tako da ga je ovaj prostudirao do detalja..
Takodje, ono sto je veoma bitno je to da se njegova igra zasniva da velikoj disciplini i podređenosti kolektivu...
3. On je takav tip trenera koji voli da forsira i izvuce ono najbolje iz mladih igraca...Prvi je isforsirao Markovića, Ninkovića, Šćepovića...Poslednji je za njegovo doba pruzao veoma dobre partije, doduse, to je bilo i prije povrede.
Ne kazem da je neko idealno resenje, ali svakao bolje od Pižona, Petkovića, Bata Đora, Okuka, Ćurčića itd...
Bolje nije moglo u ovom momentu, ali to da mislis da nije osoba koja ce se prodavati, to niko ne zna. Ja sam za Sinisu mislio to isto, pa evo ko je sve igrao. Jos sam dosta promenio misljenje o coveku nakon onih nakaradnih pravila.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ivanović i Basta asistenti, Mudrinski strijelac.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Đorđević gol za Nant, Šćepović za Hihon... 
- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Ne kazem da je neko idealno resenje, ali svakao bolje od Pižona, Petkovića, Bata Đora, Okuka, Ćurčića itd...
Tačno tako, bolje dati repku Stanojeviću, nego još jednom predstavniku stare škole. Stanojević jeste mlad i perspektivan trener, ima određene rezultate iza sebe i nekog iskustva iz inostranstva, ali ono što je po meni, njegov najveći plus je činjenica da je on mnoge sadašnje i potencijalne reprezentativce trenirao u u19 repci koju je vodio do polufinala eura 2009. (Ljajić, Krstičić, Ignjovski, Medojević, Lazović, Đuričić, S.Šćepović...). Ova generacije je pobijeđivala Engleze, Špance... On je i Markovića gurnuo u prvi tim, vjerovatno je i dobro upoznat sa kvalitetima Mitrovića.
Ali, ne treba pisati hvalospjeve. Za početak, meni je dovoljno da se ne svađa i ne izaziva nesporazume sa igračima, da ne tjera inat sa novinarima i da ne postavlja sulude zahtjeve pred igrače, tipa pjevanja himne, mjenjanja brojeva na dresovima itd. Sve ostalo će doći samo po sebi, jer je ova generacija fantastična, pa i više od toga.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ma da dođe bog otac džaba sve dok.igrači ne počnu poštovati i voljeti dres u kojem.igraju.... sve dok okupljanja ne budu prava okupljanja a ne reprezentacije kao izgovor da se dobro provede na splavovima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@ Dantes, kakvi crni igraci, o cemu ti pricas covjece?! Ispade sad igraci najveci problem, a zapravo je suprotno!
Nama skoro cijele kvalifikacije nije igrao momentalno nas najbolji igrac (Matić) i jel mozda on tu kriv sto nije uopste ni igrao ili debil Mihajlović i lopovcina zvana "Tole vole" koji ga je tu i postavio??!
Nama skoro cijele kvalifikacije nije igrao momentalno nas najbolji igrac (Matić) i jel mozda on tu kriv sto nije uopste ni igrao ili debil Mihajlović i lopovcina zvana "Tole vole" koji ga je tu i postavio??!
kod nas nema kritičkog novinarstva... igrači su bijeli međedi, a ako ih neko kritikuje oni dignu nos i odu.... što je najcrnje takvi se brane umjesto da se stave na stub srama.... matić je igračina, ali ne zaboravimo ni onaj crveni karton koji je dobio odveć lako..... siniša je budala, ali je bar htio da promjeni ono što je znao da ne valja... sam je rekao čim sleti na aerodrom da bude drugi igrač od onog iz kluba... bez discipline i želje nema ništa... naši igrači nemaju usađen ponos što igraju za repku..... odnos prema dresu naših i hrvatskih igrača je nebo i zemlja.... a kakvih su oni budala za selektore imali, ko im je sve vodio savez(bilo je tu čak i kleptomana...
igrači nisu bogovi....
igrači nisu bogovi....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nemoj molim te da nas poredis sa Hrvatima! Oni imaju rezultate, a zasto ih imaju, pa zato sto su im uvijek igrali najboljii graci
Kod njih se tek u ovim kvalifikacijama pojavile masovne pojave menadzerskih igraca (dolaskom Stimca u saradnji sa Mamićem) sto se itekako osjetilo na rezultate, ali to se opet ne moze porediti sa nasom situacijom, jer je kod njih to bio slucaj sa 3-4 igraca, dok je kod nas takvih bilo maltene pola reprezentacije
Njima se nikad ne bi mogao desiti da im ne igra Modrić, Rakitić ili Manđžukić, sto je koad nas bio slucaj tokom cijelih kvalifikacija sa Matićem, Ljajićem, u pojedininim mečevima sa Ivanovićem i Subotićem! Pa jbt, to su skoro sve igrači svjetske klase, a Miha se qrci i izd.rkava sa Stevanovićem, Radovanovićem, Tomovičem...
Njima se nikad ni bi desilo da se pljuje kapiten jednog Uniteda, samo zato sto je bio u "pogresnom" klubu i da mu se na teret stavljaju neke nebuloze o losim partijama u reprezentaciji (iako je on jedan od najzasluznijih za plasman na prethodna dva SP)...
Kada i ako se sastavi iole neki nas najjaci sastav, onda mozemo pricati u krivici i ulozi igraca, a ne da ih pljujemo zbog jednog Toleta koji "nije sutnuo macku s praga"...
Kod njih se tek u ovim kvalifikacijama pojavile masovne pojave menadzerskih igraca (dolaskom Stimca u saradnji sa Mamićem) sto se itekako osjetilo na rezultate, ali to se opet ne moze porediti sa nasom situacijom, jer je kod njih to bio slucaj sa 3-4 igraca, dok je kod nas takvih bilo maltene pola reprezentacije
Njima se nikad ne bi mogao desiti da im ne igra Modrić, Rakitić ili Manđžukić, sto je koad nas bio slucaj tokom cijelih kvalifikacija sa Matićem, Ljajićem, u pojedininim mečevima sa Ivanovićem i Subotićem! Pa jbt, to su skoro sve igrači svjetske klase, a Miha se qrci i izd.rkava sa Stevanovićem, Radovanovićem, Tomovičem...
Njima se nikad ni bi desilo da se pljuje kapiten jednog Uniteda, samo zato sto je bio u "pogresnom" klubu i da mu se na teret stavljaju neke nebuloze o losim partijama u reprezentaciji (iako je on jedan od najzasluznijih za plasman na prethodna dva SP)...
Kada i ako se sastavi iole neki nas najjaci sastav, onda mozemo pricati u krivici i ulozi igraca, a ne da ih pljujemo zbog jednog Toleta koji "nije sutnuo macku s praga"...
sjećam se da jedan selektor nije odveć gotivio prosineckog, da su preko repke prodati pokrivač, sidenfeld, cale, da je klasnic bio ljut zbog statusa, i još dosta stvari... nemoj da mi pričaš kako je sve bilo ko u pepeljugi... pratio sam hr sport godinama...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.