Safet Sušić - Pape
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Haha...citati komentare o Susicu i njegovom nepotizmu po raznim bh portalima-neprocjenjivo..skoro svi su ga provalili, cak upotrebljavaju ruzan rijecnik...
Ostalo je jos par slijepaca koji ne mogu sjeb.at tezu koju su furali cijelo vrijeme, ali znaju o kakvom se liku radi.
Safet Susic je kao vlast u BiH...nepismeni, a draga fotelja i iskoristava se polozaj za svoju korist!
Ne moze normalan um braniti Susica i njegove poteze!
Fuj,.fuj, i fuj...opet prolazimo kroz isto kao pod Munibom i ostalom gamadi!

Ostalo je jos par slijepaca koji ne mogu sjeb.at tezu koju su furali cijelo vrijeme, ali znaju o kakvom se liku radi.
Safet Susic je kao vlast u BiH...nepismeni, a draga fotelja i iskoristava se polozaj za svoju korist!
Ali on je naš najbolji fudbaler svih vremena?!velez_mostar je napisao/la:Haha...citati komentare o Susicu i njegovom nepotizmu po raznim bh portalima-neprocjenjivo..skoro svi su ga provalili, cak upotrebljavaju ruzan rijecnik...

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
						Don't raise your voice, improve your argument.
Ako malo bolje pogledas i sagledas, kostur ovog tima je poceo u strajku kada je Muzurovic okupio i dao sansu Vedu, Dzeki uz Misketa danas okosnici ekipe vratio Rahimica, okoncanjem strajke prikljucuje se Spahic, Ciro dodaje Pjanica, Jahica, Ibricica, uz standardnog Hasagica na golu i Seju Salihovica to je kostur repke koja je izborila baraz. tu su jos bili Panzda i Nadarevic a debitovao je i Begovic kojeg je Susic sikanirao kao i Haris Medunjanin.Virtu4l je napisao/la:Pošteno. Mada se ta priča počela bez veze povlačiti. Vrlo je vjerovatno da će se Pape povući nakon SP. Naredni selektor će doći u situaciju u kojoj niti jedan prethodnik nije bio, doći će na poprilično svršen čin, formiran kostur ekipe, uredan savez, stabilna primanja. Znači da će se moći fokusirati samo na teren. Zato će se od njega očekivati rezultati, možda čak i malo više od samog plasmana na EP.bhsport je napisao/la:Pa pogledaj i moje misljenje vezano za SP, zasluzio je neka vodi, ali ga ne bih volio vidjeti poslije toga na klupi.
Dakle nakon Cire bili smo repka u usponu, Pape je dodao Lulica, Mujdzu, Pjanicu nasao novo mjesto, prije njih dao sansu Sehicu i Besicu, doveo Vranjesa, Zukanovica nakon godinu dana, izborio i on baraz, i u drugom pokusaju nas odveo na SP uz uvodjenje Avdije, Zahirovica, Svrake, Sesara.
Nezahvalan zadatak ce imati iduci selektor jer nam igraci lagano idu ka kraju karijere, Spahic je gotov, Dzeko i Ibi nemaju zamjenu i nista se na tome ne radi, Miske gotov, Rahimic zavrsio.
U medjuvremenu smo dobili Kolasinca, Hajrovica i Bicakcica, namjeno kazem dobili jer se zna na koji su nacin dosli tu gdje su sada.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali. 
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
						Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dajte ljudi više ne lupetajte oko tih igrača i papira... Ne može se izganjat za 2 mjeseca sva dokumentacija,to nek vam bude jasno... Ko god kaže da može,laže... Niko nije dobio preko noći papire,navodite Kolašinca,a u jednom momentu smo svi bili sigurni da neće ni zaigrat za nas,jer se toliko razvuklo...  Imate primjer Gregorya Sertića kojeg je Hrvatska zapikirala,i predala sve paire,i on pasoš dobio,i to su sve uradili prije baraža sa Islandom,i do dan danas im nije stigao odgovor iz UEFE... Pa također su predali i 2009 za Cvitanića iz AJAXA,i dobili odbijenicu od UEFE... Nije to sve kako pojedinci misle... I uz sve to kad dodamo bosansku usporenost u svim institucijama,dobro stignemo bilo kome dati pasoš... 

Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 07 feb 2014, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.

Normalno da su odbili Cvitanica kada nije ispunjavao zahtjeve UEFE i FIFE za promjneu sportskog drzavljanstva.....

Izet Hajrović - 24.06.2013 - Potpisao dokument o zahtjevu za promjenu sportskog drzavljanstva19risha88 je napisao/la:Dajte ljudi više ne lupetajte oko tih igrača i papira... Ne može se izganjat za 2 mjeseca sva dokumentacija,to nek vam bude jasno... Ko god kaže da može,laže... Niko nije dobio preko noći papire,navodite Kolašinca,a u jednom momentu smo svi bili sigurni da neće ni zaigrat za nas,jer se toliko razvuklo... Imate primjer Gregorya Sertića kojeg je Hrvatska zapikirala,i predala sve paire,i on pasoš dobio,i to su sve uradili prije baraža sa Islandom,i do dan danas im nije stigao odgovor iz UEFE... Pa također su predali i 2009 za Cvitanića iz AJAXA,i dobili odbijenicu od UEFE... Nije to sve kako pojedinci misle... I uz sve to kad dodamo bosansku usporenost u svim institucijama,dobro stignemo bilo kome dati pasoš...
13.08.2013 - Stigla potvrda iz FIFE da moze igrati za nasu repreznaciju
Sead Kolasinac - 07.09. 2013 - Dobio nase drzavljanstvo i potpisao dokument za promjenu sportskog drzavljanstva
06.11.2013 - Sitgla potvrda iz FIFE da moze igrati na nasu reprezentaciju
Nemoj da lazes u vrijeme interneta, ne isplati se

Samo sto je on sa ovim igraci sto je on pozvao otisao na SP. Eh kad bi vlast odvela BiH medju bolje u Europi sa ovim svojim potezima.velez_mostar je napisao/la:Haha...citati komentare o Susicu i njegovom nepotizmu po raznim bh portalima-neprocjenjivo..skoro svi su ga provalili, cak upotrebljavaju ruzan rijecnik...
Da malo razjasnimo o cemu se radi. Kolasinac, Arslanagic, Gudelj, Hajrovic itd su nedavno postali profesionalni fudbaleri. Imali smo dosta povreda tipa Mujdza(Maluda nas je kostao EP), Vranjes, Sejo, Lulic, Zukanovic. Mladi igraci koji su pozvani slabo napredovali Zaha, Stevanovic, Visca, Vranjes. Pokradeni u Portugalu, Zahirovic napravi faul na sredini terena i nekako Lulic dobi crveni koji nije bio blizu tog prekrsaja. Igrali smo sa igracima koji su dosta puta bili na klupama Dzeko, Pjanic, Miske(pa onda Kina). Rahimic nije igrao godinama, Medo se izgubio u Izraleu pa onda nije igrao mjesecima. Radi povreda su nam igrali Maletic, Vrsajevic i slicni.
Susic normalno grijesi, slabo to sve ide sto se tice probavanja novi igraca. Igrali smo protiv Irske i Meksika sa sva stopera. Lik je tek poslije skontao da treba zvati vise igraca, poslije dolazi Zuka, Sunjic, Ermin. Al on opet grijesi, protiv Argentine je mogao probati jos igraca. Ko fol nije znao da ce se Lulic i Sejo povrijediti, pa zato pozoves vise igraca. Mogao je povesti Besica, Grahovca, Husejinovic itd.
Ali uglavnon sve je to dobro koliko on love zaradjuje. Neki 50000 eura godisnje a npr ostali za SP2010
1. Fabio Capello, England: 8.800.000 €
2. Marcelo Lippi, Italy : 3.000.000 €
3. Joachim Loew, Germany :2.500.000 €
4. Berter Van Marwijk, Netherlands :1.800.000 €
5. Ottmar Hitzfeld, Switzerland: 1.750.000 €
6. Vicente Del Bosque, Spain :1.500.000 €
7. Carlos Queiroz, Portugal :1.350.000 €
8. Pim Verbeek, Australia :1.200.000 €
9. Carlos Parreira, South Africa: 1.200.000 €
10. Javier Aguirre, Mexico : 1.200.000 €
11. Carlos Dunga, Brazil : 800.000 €
12. Diego Maradona, Argentina : 800.000 €
13. Takeshi Okada, Japan : 800.000 €
14. Ricki Herbert, New Zealand : 800.000 €
15. Otto Rehhagel, Greece : 750.000 €
16. Paul Le Guen, Cameroon : 650.000 €
17. Marcelo Bielsa, Chile : 575.000 €
18. Raymond Domenech, France : 560.000 €
19. Vahdi Halilhodzic, Ivory Coast : 505.000 €
20. Huh Jung Moo, South Korea: 405.000 €
21. Morten Olsen, Denmark : 390.000 €
22. Milovan Rajevac, Ghana : 365.000 €
23. Radomir Antic, Serbia : 305.000 €
24. Bob Bradley, USA : 275.000 €
25. Matjaz Kek, Slovenia : 245.000 €
26. Gerardo Martino, Paraguay : 245.000
27. Rabah Saadane, Algeria : 245.000 €
28. Reinaldo Rueda, Honduras : 240.000 €
29. Vladimir Weiss, Slovakia : 215.000 €
30. Oscar Tabarez, Uruguay : 205.000 €
31. Kim Jong Hun, North Korea: 170.000 €
32. Shaibu Amodu, Nigeria : 125.000 €
- Principatus
- Kontakt:
velez_mostar je napisao/la:Haha...citati komentare o Susicu i njegovom nepotizmu po raznim bh portalima-neprocjenjivo..

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum.  Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vidim još se pecate na komentare ovog plaćenika pod nickom velez_mostar, inače mi je na ignore, ali vidim šta piše kad ga neko citira.  Još jedan u nizu žalosnih komentara, optužbe bez ikakve osnove, ali jbg to mu je izgleda posao. Uglavnom godinama piše iste rečenice, samo ponekad promijeni njihov redoslijed. Pazi poređenja sa Munibom  

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj placenika, ko ga to placa? I je li se dobro placaju ti komentari na forumu? Mogao sam zaradit hiljade do sada.Virtu4l je napisao/la:Vidim još se pecate na komentare ovog plaćenika pod nickom velez_mostar, inače mi je na ignore, ali vidim šta piše kad ga neko citira. Još jedan u nizu žalosnih komentara, optužbe bez ikakve osnove, ali jbg to mu je izgleda posao. Uglavnom godinama piše iste rečenice, samo ponekad promijeni njihov redoslijed. Pazi poređenja sa Munibom

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
To rade političke stranke po klixu i raznim portalima, ovdje jedino neki menadžer da te plati da mu braniš igračaCartman je napisao/la: Cuj placenika, ko ga to placa? I je li se dobro placaju ti komentari na forumu? Mogao sam zaradit hiljade do sada.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Evo ja se nudim da branim Svrsajevica, Sunjica i Tinky Winkya. Javite se na pm.legenda reala je napisao/la:To rade političke stranke po klixu i raznim portalima, ovdje jedino neki menadžer da te plati da mu braniš igračaCartman je napisao/la: Cuj placenika, ko ga to placa? I je li se dobro placaju ti komentari na forumu? Mogao sam zaradit hiljade do sada.
Moze i Damir Sovsic.
- Principatus
- Kontakt:
Imas PM.  

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum.  Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
						- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
javi se SDP-u, oni su majstori za ove mdoerne tehnologije i placanje likova da kucaju sve i svasta po forumimaCartman je napisao/la:Evo ja se nudim da branim Svrsajevica, Sunjica i Tinky Winkya. Javite se na pm.legenda reala je napisao/la:To rade političke stranke po klixu i raznim portalima, ovdje jedino neki menadžer da te plati da mu braniš igračaCartman je napisao/la: Cuj placenika, ko ga to placa? I je li se dobro placaju ti komentari na forumu? Mogao sam zaradit hiljade do sada.
Moze i Damir Sovsic.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
						Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne znam cemu ovakve kritike na racun Vrsajevica. Covjek uvijek daje sve od sebe i trazili su ga mnogi klubovi u januaru, ali covjek voli Hajduk i Dalmaciju. Uvijek gine na terenu i imam iz prve ruke da ga Inter dovodi na ljeto.

Ti k'o da si od jučer. Ubačeni elementi su sasvim normalna pojava na našim forumima. Što se tiče zarade, mislim da je to sitna lova za tvoj standard.Cartman je napisao/la:Cuj placenika, ko ga to placa? I je li se dobro placaju ti komentari na forumu? Mogao sam zaradit hiljade do sada.
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci po tebi to sto nema platu kao recimo selektor Njemacke, daju mu za pravo da bude aljkav, da ne radi svoj posao najbolje sto zna, da bude nemotivisan? ili recimo da li meni daje za pravo da budem aljkav, nemotivisan na svome poslu, samo zato sto imam manju platu nego radnik u Njemackoj koji radi isti posao kao ja, i ima iste kvalifikacije kao ja? Ili uporedimo Dzeku i Ibisevica. Da li Ibisevic ima pravo da bude aljkav i nemotivian, samo zato sto Dzeko ima vecu platu od njega, iako obojica rade isti posao?soko je napisao/la:Samo sto je on sa ovim igraci sto je on pozvao otisao na SP. Eh kad bi vlast odvela BiH medju bolje u Europi sa ovim svojim potezima.velez_mostar je napisao/la:Haha...citati komentare o Susicu i njegovom nepotizmu po raznim bh portalima-neprocjenjivo..skoro svi su ga provalili, cak upotrebljavaju ruzan rijecnik...
Da malo razjasnimo o cemu se radi. Kolasinac, Arslanagic, Gudelj, Hajrovic itd su nedavno postali profesionalni fudbaleri. Imali smo dosta povreda tipa Mujdza(Maluda nas je kostao EP), Vranjes, Sejo, Lulic, Zukanovic. Mladi igraci koji su pozvani slabo napredovali Zaha, Stevanovic, Visca, Vranjes. Pokradeni u Portugalu, Zahirovic napravi faul na sredini terena i nekako Lulic dobi crveni koji nije bio blizu tog prekrsaja. Igrali smo sa igracima koji su dosta puta bili na klupama Dzeko, Pjanic, Miske(pa onda Kina). Rahimic nije igrao godinama, Medo se izgubio u Izraleu pa onda nije igrao mjesecima. Radi povreda su nam igrali Maletic, Vrsajevic i slicni.
Susic normalno grijesi, slabo to sve ide sto se tice probavanja novi igraca. Igrali smo protiv Irske i Meksika sa sva stopera. Lik je tek poslije skontao da treba zvati vise igraca, poslije dolazi Zuka, Sunjic, Ermin. Al on opet grijesi, protiv Argentine je mogao probati jos igraca. Ko fol nije znao da ce se Lulic i Sejo povrijediti, pa zato pozoves vise igraca. Mogao je povesti Besica, Grahovca, Husejinovic itd.
Ali uglavnon sve je to dobro koliko on love zaradjuje. Neki 50000 eura godisnje a npr ostali za SP2010
1. Fabio Capello, England: 8.800.000 €
2. Marcelo Lippi, Italy : 3.000.000 €
3. Joachim Loew, Germany :2.500.000 €
4. Berter Van Marwijk, Netherlands :1.800.000 €
5. Ottmar Hitzfeld, Switzerland: 1.750.000 €
6. Vicente Del Bosque, Spain :1.500.000 €
7. Carlos Queiroz, Portugal :1.350.000 €
8. Pim Verbeek, Australia :1.200.000 €
9. Carlos Parreira, South Africa: 1.200.000 €
10. Javier Aguirre, Mexico : 1.200.000 €
11. Carlos Dunga, Brazil : 800.000 €
12. Diego Maradona, Argentina : 800.000 €
13. Takeshi Okada, Japan : 800.000 €
14. Ricki Herbert, New Zealand : 800.000 €
15. Otto Rehhagel, Greece : 750.000 €
16. Paul Le Guen, Cameroon : 650.000 €
17. Marcelo Bielsa, Chile : 575.000 €
18. Raymond Domenech, France : 560.000 €
19. Vahdi Halilhodzic, Ivory Coast : 505.000 €
20. Huh Jung Moo, South Korea: 405.000 €
21. Morten Olsen, Denmark : 390.000 €
22. Milovan Rajevac, Ghana : 365.000 €
23. Radomir Antic, Serbia : 305.000 €
24. Bob Bradley, USA : 275.000 €
25. Matjaz Kek, Slovenia : 245.000 €
26. Gerardo Martino, Paraguay : 245.000
27. Rabah Saadane, Algeria : 245.000 €
28. Reinaldo Rueda, Honduras : 240.000 €
29. Vladimir Weiss, Slovakia : 215.000 €
30. Oscar Tabarez, Uruguay : 205.000 €
31. Kim Jong Hun, North Korea: 170.000 €
32. Shaibu Amodu, Nigeria : 125.000 €
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Da ti nije sejo sapno taj info ili neki safetov povjerljiv covjek ..Cartman je napisao/la:Ne znam cemu ovakve kritike na racun Vrsajevica. Covjek uvijek daje sve od sebe i trazili su ga mnogi klubovi u januaru, ali covjek voli Hajduk i Dalmaciju. Uvijek gine na terenu i imam iz prve ruke da ga Inter dovodi na ljeto.

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Eeeee sportovci da ja dignem sportsku revoluciju i stjeramo mog druga koji nas je ruku na srce ipak uspio odvesti na SP   

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
						BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Evo još jednog Boška Buhe.

Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.