I dalje je 1:0rammstein je napisao/la:e upravo sto nisi cuo nigdje ti dovoljno govori a stanje u gradu i drzavi je takvo da i nije neka potraaga za informacijamacollector je napisao/la:a jarane dosad je bilo desetine takvih i nista, ja nigdje nisam vidio nista zvanicno, pa ni spekulaciju...npr kad klix objavi znam da je tacna informacija, ovako je to lupanje najednom i onda se neki pitaju sto se sa nama nekad zajebaju...rammstein je napisao/la:ama ja vam kazem da dolazi i tacka.. cuj dolazi, DOSAO JE!
ibrrakovic:hajduk 2:0
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
ma 2:0
pusti ti to 
Ja nesto ne mogu povjerovati, dok ne bude zvanicno...
al je lijepo kad ti u ekipu dodje igrac koji je igrao u SIJENI, KELNU
moj Tan, zavi ti Jarnija u crno 
http://www.klix.ba/sport/nogomet/igrac- ... /140207127" onclick="window.open(this.href);return false; hvala i doviđenja!
Kako je za portal Klix.ba rekao Abdulah Ibraković, Jajalo će riješiti probleme koje FK Sarajevo ima u veznom redu.
"On je pravo, konkretno rješenje u veznom redu koje će nam pomoći u ostvarivanju ciljeva", rekao je Ibraković za Klix.ba.
Jajalo stiže u Sarajevo na šestomjesečnu posudbu uz mogućnost otkupa ugovora.
Jajalo je svojevremeno bio na meti zagrebačkog Dinama, a poznato je da je bio želja Zdravka Mamića godinama.
Također, i čelnici Hajduka željeli su Jajala vidjeti u svojim redovima. Ipak, ovaj hrvatski nogometaš odlučio je da karijeru nastavi u bordo dresu.
Mato je rođen 25. maja 1988. godine u Jajcu. Na Koševo dolazi sa namjerom da izabranicima Roberta Jarnija pomogne u velikim ambicijama u nastavku sezone. Sa reputacijom sa kojim dolazi, Jajalo bi mogao biti jedno od najvećih pojačanja Bordo tima posljednjih godina.
Kako je za portal Klix.ba rekao Abdulah Ibraković, Jajalo će riješiti probleme koje FK Sarajevo ima u veznom redu.
"On je pravo, konkretno rješenje u veznom redu koje će nam pomoći u ostvarivanju ciljeva", rekao je Ibraković za Klix.ba.
Jajalo stiže u Sarajevo na šestomjesečnu posudbu uz mogućnost otkupa ugovora.
Jajalo je svojevremeno bio na meti zagrebačkog Dinama, a poznato je da je bio želja Zdravka Mamića godinama.
Također, i čelnici Hajduka željeli su Jajala vidjeti u svojim redovima. Ipak, ovaj hrvatski nogometaš odlučio je da karijeru nastavi u bordo dresu.
Mato je rođen 25. maja 1988. godine u Jajcu. Na Koševo dolazi sa namjerom da izabranicima Roberta Jarnija pomogne u velikim ambicijama u nastavku sezone. Sa reputacijom sa kojim dolazi, Jajalo bi mogao biti jedno od najvećih pojačanja Bordo tima posljednjih godina.
dobar potez fks, ali razlog zasto nije otisao u hajduk nije sto je izabrao fks,nego to sto pasalic ostaju do kraja sezone u hajduku
Jajalo je pravo pojacanje i sa njim smo rijesili probleme u sredini terena
Odlično pojačanje! Sjećam ga se još iz Slaven Belupa kada su pobijedili Athletic Bilbao u Koprivnici.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Definitivno "na papiru" to izgleda kao fenomenalno pojacanje
Njegova reputacija kao i njegove godine za nasu ligu su vrh vrhova
Njegova reputacija kao i njegove godine za nasu ligu su vrh vrhova
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
željo doveo nekoga iz zvijezde
Pojacavaju se

Pojacavaju se
Ne prizivaj ih na temu,pusti ih tamo neka se sami o sebi bave a mi da na miru uzivamoaS_Roma je napisao/la:željo doveo nekoga iz zvijezde![]()
Pojacavaju se![]()
sta da se kaze poslije angazovanja Jajala, jednostavno perverzija, treba da bude zabrana ulasku djece i ljudima sa slabim srcem na stadion jer ce biti teskog silovanja na terenu protivnickih igraca kako na domacem tako i na gostovanjima.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- moustapha
- Kontakt:
Ja cekam da dodje @PL-BIH -1 da nam objasni kako Siroki i dalje ima bolji tim od nas i da su jedini konkurenti Zelji.

#divovi
- maximusdecimus
- Kontakt:
i bas ga se sjecas iz te utakmice??voltron30 je napisao/la:Odlično pojačanje! Sjećam ga se još iz Slaven Belupa kada su pobijedili Athletic Bilbao u Koprivnici.
e ljudi ovo je vec beton
Ne ne .. Zeljo i SIroki glavni kandidati, iza njih idu Zrinjski i Borac, a iz prikrajka vreba Olimpik.moustapha je napisao/la:Ja cekam da dodje @PL-BIH -1 da nam objasni kako Siroki i dalje ima bolji tim od nas i da su jedini konkurenti Zelji.![]()
![]()
Jajalo je pojačanja to je sigurno.
Kada neko dobije informaciju neka javi jel garo potpisao i Popović i na koliko su potpisali? I jel Petrović zadovoljio ukuse Jarnija i hoće li i on potpisati ili će ga vratiti u Slogu?
Ako gore navedeni potpišu imamo dovoljan broj igrača za obada fronta (liga, kup). Realno i naš drugi tim bi bio na tabelI izmešu 3 i 6 mjesta kada uzmemo imena u obzir. Jedno je sigurno Jarni ima pune ruke posla i nadam se da će ovo na kraju izgledati kako treba.
Kada neko dobije informaciju neka javi jel garo potpisao i Popović i na koliko su potpisali? I jel Petrović zadovoljio ukuse Jarnija i hoće li i on potpisati ili će ga vratiti u Slogu?
Ako gore navedeni potpišu imamo dovoljan broj igrača za obada fronta (liga, kup). Realno i naš drugi tim bi bio na tabelI izmešu 3 i 6 mjesta kada uzmemo imena u obzir. Jedno je sigurno Jarni ima pune ruke posla i nadam se da će ovo na kraju izgledati kako treba.
SRETAN BROJ - 1725
Samo da dobijemo prva dva kola i onda ce nas tesko neko zaustaviti
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic, tuitamo, Varijantas8 i 41 gost.