Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
gledaj kod kuce sudija bolan 30 razlike je
- kupus army
- Kontakt:
Ne mogu se nakajati sto se probudi da gledam ovo sranje od utakmice,sprdaju se ljudi s njima.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Da hoce uzeti bar jedan sut brete, ne mora dodavati ovim levatima nek i on nesto proba.
- sagitarius
- Kontakt:
Ovaj Plumle se nafurao
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
ovo je već očajno, nemam volje da gledam .. shit happens
Zasto nece lopta da ostane u kosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sta se desava s Mirzom,nije moguce da ga ovoliko ne ide 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Prvo izadje iz kosa, a onda ga izblokirase. Mislim da je ovo prvi put otakako je u NBA da ga neko zalijepi na sutu za 3.
u prvoj sezoni je također bivao blokiran u pokusajima za 3.suhakrpa je napisao/la:Prvo izadje iz kosa, a onda ga izblokirase. Mislim da je ovo prvi put otakako je u NBA da ga neko zalijepi na sutu za 3.
Laku noc ljudi
Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 08 feb 2014, 03:26, ukupno mijenjano 1 put.
bit ce bolje aBdBosnaSTL je napisao/la:Zasto nece lopta da ostane u kosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
klupa, to je to, do narednog druženja momci 

Ne igra ni u smece tajmu 

Kidd je pokazao sta misli o njegovoj igri,tako sto je ubacio Evansa.Mirza bgm mora kod mehanicara na stelanje ruku
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
hocel brat ulazit?
Ne znam zasto toliko forsira sut za tri poena...
JET ih zamalo vrati tricama, Mirza los. Bit ce bolje drugi put.
Jako lose i veceras. Mozda i najgora partija u sezoni, barem sto se tice napada. Odbranu je igrao solidno, ali kada poeni izostanu onda sve ostalo pada u vodu. Ovo vec polako pocinje zabrinjavati. Nikako da uveze dvije dobre partije i da pocne igrati dobro u kontinuitetu.
Do sada je imao sigurnih 15 minuta sa prosjekom 9-10 poena po utakmici, ali sada je ispod toga i minutaza pocinje opadati. Vidimo da je veceras i Evans igrao na 4, sto se odavno nije desilo. Ajde Mirza trgni se malo!
Do sada je imao sigurnih 15 minuta sa prosjekom 9-10 poena po utakmici, ali sada je ispod toga i minutaza pocinje opadati. Vidimo da je veceras i Evans igrao na 4, sto se odavno nije desilo. Ajde Mirza trgni se malo!
trenutno su trice glavno (i jedino) mirzino oruzje. i ako ga trica nece onda trener nema razlog da ga drzi u igri. nije samo mirza los, cijela ekipa je u zalaznoj putanji od onog putovanja u london, igraju lose, sutiraju lose. valjda ce se malo trznuti i doci sebi
- el-fighter
- Kontakt:
Jel jos neko od vas ima problem da ne moze uci na forum poslije 4 sata ujutro? Meni se to desava evo vec nekih 7 dana.
Inace Mirza sinoc odigrao jako lose u napadu, ali i neki sutevi su naprosto izlazili iz kosa. Cini mi se da vec sutra navecer igraju novu utakmicu, protiv NOP-a i nadam se da ce Mirza napokon odigrati najbolje sto zna.
Inace Mirza sinoc odigrao jako lose u napadu, ali i neki sutevi su naprosto izlazili iz kosa. Cini mi se da vec sutra navecer igraju novu utakmicu, protiv NOP-a i nadam se da ce Mirza napokon odigrati najbolje sto zna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota i 4 gosta.