Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
Lily
-
Kontakt:
reds_forever je napisao/la:joj kako je obrukao onu naidu sa show timea...i to ne jednom,nego dva puta
kaze ona njemu " culi smo da ste potpisali cetverogodisnji ugovor"...kaze on njoj " ja naida ne znam odakle tebi takva informacija,ja jos nista nisam potpisao"....
kasnije,govori ona..."ta utakmica protiv marseja koja se danas trebala igrati,odgodjena je za narednu sedmicu"
kaze on njoj "hahah..kakva utakmica,danas smo igrali protiv lensa"
haha neka je
Isto je jednom joj odbrusio..ovako je nesto bilo: "Kapetane kako teku pripreme..".- kaze on: "Ja sam kapiten"

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
PIRKE33
-
Kontakt:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Lily je napisao/la:reds_forever je napisao/la:joj kako je obrukao onu naidu sa show timea...i to ne jednom,nego dva puta
kaze ona njemu " culi smo da ste potpisali cetverogodisnji ugovor"...kaze on njoj " ja naida ne znam odakle tebi takva informacija,ja jos nista nisam potpisao"....
kasnije,govori ona..."ta utakmica protiv marseja koja se danas trebala igrati,odgodjena je za narednu sedmicu"
haha neka je
Isto je jednom joj odbrusio..ovako je nesto bilo: "Kapetane kako teku pripreme..".- kaze on: "Ja sam kapiten"

Obrukao je on sebe prodavajuci utakmice u dresu Lokomotive, samo što su Bosanci toliko glupi pa im Kapiten laznjak spuca, lafo igra bez noge za repku, a gdje se god namjestanje spominje i njegovo je ime
Lupas ........
-
Husso97
-
Kontakt:
@Kralj_je_mrtav
Ti si nevjerovatnno glup
R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
-
noah
-
Kontakt:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Lily je napisao/la:reds_forever je napisao/la:joj kako je obrukao onu naidu sa show timea...i to ne jednom,nego dva puta
haha neka je

Obrukao je on sebe prodavajuci utakmice u dresu Lokomotive, samo što su Bosanci toliko glupi pa im Kapiten laznjak spuca, lafo igra bez noge za repku, a gdje se god namjestanje spominje i njegovo je ime
ma sta seres majmune jedan. ako nemas dokaza suti Spahic bi igrao i bez dvije noge u repki i to je dokazao a to sto ti govoris, majmune jedan, nebi ni lud covjek pomislio. mozda ti je zenu *ebo pa ti krivo
-
PIRKE33
-
Kontakt:
toliko o tome.........
-
Lily
-
Kontakt:
E stvarno kakve sve gluposti ludi mogu i reci i napisati.. fuj.. Za mene je Spahic igracina, na terenu uvijek srce ostavi.. igra do kraja.. I toliko je toga ucinio za nasu reprezentaciju. To o namjestanju utakmica su ciste gluposti.. Sad ce ispasti i da smo ispali iz baraza jer se Spaha dogovorio s Portugalcima .. ma dajj.. To sto se desavalo u Lokomotivi- nisu znali na koga da svale pa na dobricinu.. Uostalom nista nije dokazano- Neduzan je dok mu se ne dokaze krivica.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
Mirza_Hordas
-
Kontakt:
Postao/la Mirza_Hordas » 25 jan 2010, 15:40
spahić produžio ugovor sa montpellierom do 2014 godine

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
BIHfan
-
Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:spahić produžio ugovor sa montpellierom do 2014 godine

Pa i netreba mu zasad bolji klub,jer ce Montepellier igrat Evropu sigurno.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
Mirza_Hordas
-
Kontakt:
Postao/la Mirza_Hordas » 25 jan 2010, 15:46
BIHfan je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:spahić produžio ugovor sa montpellierom do 2014 godine

Pa i netreba mu zasad bolji klub,jer ce Montepellier igrat Evropu sigurno.

pa logično a i ionako nema prave ponude za odlazak iz kluba
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
harishp
-
Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:spahić produžio ugovor sa montpellierom do 2014 godine

Izgleda da je ''debeli'' gazda prodao vinograda i plus taze podruma sa bacvama Francuskog vina.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
SemPer_fi
-
Kontakt:
haha neka je

Ma boli ma briga da je prodao sve i jednu tekmu(znam da nije) dok nako igra i bori se za moju tvoju nasu reprezentaciju on ce uvijek biti u mojim ocima najveci i najjaci igrac,vidilo je se protiv Portugala u Zenici koliko nam je falio!!
Sad za sad je on u Montepellier-u stretan i to je bitno a sigurno ne igra za mala pare

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
-
Lara
-
Kontakt:
Pa ljudi stvarno ste prevrsli svaku mjeru !
Sad vam ni Spahic ne valja. Uvijek trazite neku zamjerku bilo kome.
Nemam komentara vise ...
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
-
Lara
-
Kontakt:
Ponekad i ja tako mislim ...
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Montpellier-Marseille, utakmica u toku. ako neko hoce da gleda
http://www.iraqgoals.net/ch3.html
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Pobjeda 2:0, sad su samo 6 bodova iza Bordoa. Ko bi rekao na pocetku sezone?
Ali najbitnije im je sada da zadrze ovo drugo mjesto i da idu u ligu prvaka, a ako Bordo nastavi gubiti bodove kao danas jos bolje.
Spaha je bio odlican, pravi general u odbrani
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 30 jan 2010, 23:01
Montpellier nesto slicno kao i Hoffenheim prosle sezone. Nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu i da nece posustati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
A_d_0
-
Kontakt:
e ako ovoj raji ne valja ni Spahic lav ja onda stvarno neznam...
-
KONGO
-
Kontakt:
Svaka cast, velika pobjeda !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)