Pa jest i ja kažem, ništa protiv tebe.cala je napisao/la:Pa kad i jest tako.Marsal je napisao/la:Bokte yebo čuj malo se evo ko smirilo, isto da je Žuč 93-eće, eto tako su nas ljudi izgranatirali.
Jao jbt još večeras idem na kafu sa 2 skouzera .
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pa jest i ja kažem, ništa protiv tebe.cala je napisao/la:Pa kad i jest tako.Marsal je napisao/la:Bokte yebo čuj malo se evo ko smirilo, isto da je Žuč 93-eće, eto tako su nas ljudi izgranatirali.
Otelo je napisao/la:suhakrpa je napisao/la:rambo16 je napisao/la:Liverpool bez Sakha,Glena i Aggera..iskreno njihov vezni red i odbrana su šuplji ko sir....pobjeda nebi trebala doći u pitanje jer smo daleko kvalitetnija ekipa
Ako je istina da ovi igraci nece igrati, onda 2-3 komada u mrezi Liverpoola nebi trebala biti problem. Samo da jedna od najboljih odbrana lige i ovaj put odradi posao i to je to. Inace imamo paklenih 7 dana pred sobom. Poslije ovoga ce neke stvari biti jasnije.
![]()
![]()
Ćelavi se vuku za kosu i isjekli se kašikama.gio10 je napisao/la:Suha krpa na dnu mora
sramota je da je ova ekipa prvaHarun93 je napisao/la:ajd ti ne seri, prva momcad smo zato sto smo osvojili najvise bodovo ( sto je logicno ), bolji budete jedan mec i odmah vi nesta, da ste opcenito bolji od nas sad bi ste vi bili prvi
Razumijem to da je jedan meč,syeban dan i ok,ali ovo što Arsenal pokazuje na terenu,nekakav otpor,e to je ono što mi ne ide u glavu.Svatko može izgubiti,a gledajući današnju tekmu imam osjećaj da Arsenal to namjerno radi.Harun93 je napisao/la:ajd ti ne seri, prva momcad smo zato sto smo osvojili najvise bodovo ( sto je logicno ), bolji budete jedan mec i odmah vi nesta, da ste opcenito bolji od nas sad bi ste vi bili prvi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.