Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nemojte bez potrebe provocirati ove navijače Arsenala, momci su pošteni totalno. Odavno neko nije kolektivno došao na temu da čestita pobjedu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Coutinho i Cissokho odigrali najbolju tekmu ove sezone..Zao mi je sto Sule ne dade
ali Sterling prekucao nase svako krilo jos od McManamana
Fenomenalna partija jednostavno
Volim vas sve <3

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Carragher23
- Kontakt:
ufff sta reci razmontirali smo Arsenal svaka cast igracima na ovoj sjajnoj utakmici Sterlingu se ne moze zamjeriti sto je pucao jer ga je povukla zelja za trecim golom i covjek od kako je prestao guziti i praviti djecu igra fenomenalno mali majstor
bez poraza u 2014-oj godini
Brendan Rodgers Brendan Rodgers
YNWA

bez poraza u 2014-oj godini

Brendan Rodgers Brendan Rodgers

Zadnja izmjena: Carragher23, dana/u 08 feb 2014, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
LIVERPOOL FC
7, zadnju smo izgubili davne 2013. protiv ChelseaOtelo je napisao/la:5 tekmi bez poraza :ugeek:

Gledam utakmicu Liverpool-Arsenal kad mati uleti u sobu.
Stid me zene sad pogledat u oci.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Svaka čast na petardi, i sretno u borbi za vrh. 

Ima postenih forumasa ali i onih koji od pocetka sezone provociraju a prije tekme su najavljivali demoliranje Liverpoola.Carlo je napisao/la:Nemojte bez potrebe provocirati ove navijače Arsenala, momci su pošteni totalno. Odavno neko nije kolektivno došao na temu da čestita pobjedu.
@mcmanaman gledao sam na rezu.ltati. com pa samo bacio oko na zadnjih 5 tekmi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hvala svima na cestitkama, meni zao sto Aly nije zabio, ali svaka cast, YNWA
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Momci kapa do poda ,momacki ste rasturili topnike sve cestitke.Od srca vam zelim da osvojite premjer ligu nakon toliko godina.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 08 feb 2014, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Rockefeller
- Kontakt:
Je li ovaj Liverpool normalan? Poslao SS-ovce nad Arsenal.
Nemoguce je na ovo reci nezasluzena.pobjeda. Svaka cast. I drago mi je da Liverpool konacno sazrijeva nakon godina muka.

Nemoguce je na ovo reci nezasluzena.pobjeda. Svaka cast. I drago mi je da Liverpool konacno sazrijeva nakon godina muka.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Svaka cast na pobjedi,demoliranje u prvih 20 minuta,svaka cast
Rođen s tobom da budem
- BeyKopites
- Kontakt:
Evo svaka čast vama, finoj raji sa teme Arsenala.Nisu svi bigbigbang ili tako neki slični diletanti, ima i fine raje.Sretno i vama u borbi za titulu, Wenger ipak mora izvući nešto pozitivno iz ovog poraza i spremiti ekipu za nastavak prvenstva.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Baš su bili pošteni zadnjih 5-6 dana.Carlo je napisao/la:Nemojte bez potrebe provocirati ove navijače Arsenala, momci su pošteni totalno. Odavno neko nije kolektivno došao na temu da čestita pobjedu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hvala Gunnerima na čestitkama, prava gospoda.
Sterling & BR! <3

Sterling & BR! <3

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
soxx je napisao/la:Gledam utakmicu Liverpool-Arsenal kad mati uleti u sobu.![]()

Nad nama nebo ima da gori!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Morao sam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Vala bas, od onog ko plitak potok do uvalicemo im 3 komada.Virtu4l je napisao/la:Baš su bili pošteni zadnjih 5-6 dana.Carlo je napisao/la:Nemojte bez potrebe provocirati ove navijače Arsenala, momci su pošteni totalno. Odavno neko nije kolektivno došao na temu da čestita pobjedu.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Oni su takvi da idu samo ponižavati nekog, šaliti se na tuđe račune, a ne daj Bože da oni prihvate šalu na svoj račun. Kakav mentalni sklop, Bože sačuvaj.neurofunk je napisao/la:Vala bas, od onog ko plitak potok do uvalicemo im 3 komada.Virtu4l je napisao/la:Baš su bili pošteni zadnjih 5-6 dana.Carlo je napisao/la:Nemojte bez potrebe provocirati ove navijače Arsenala, momci su pošteni totalno. Odavno neko nije kolektivno došao na temu da čestita pobjedu.
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.