Realno -> danas ne treba kriviti Artetu. Po meni, mnogo slabiji su bili Oezil i Wilshere. Ekipa sa brzim krilnim i centralnim napadačima će napraviti problem Arsenalu. Mertesacker je odličan u postavljanju, ali na velikom prostoru ne može nikog zadržati. Bekovi čim odu naprijed, a Arsenal izgubi loptu -> stvara se 100% prilika za protivnika. Posebno ukoliko protivnička ekipa ima razigravače koji jednim pasom mogu razyebati odbranu.BigBigBang je napisao/la:Arteta nas najbolji igrac a dokaz toj tvrdnji je i gol koji je postigao.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Arsenal
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sto volim kada nam ovako sjebu vikend odma na pocetku da ne moram cekati nedelju. Cestitke Liverpoolu na vise nego zasluzenoj pobjedi.
Prelose ljudi moji! Da nije bilo Szczesnya bilo bi jos ovoliko golova! Nije problem sto smo mi primili 4 gola u prvih 20 minutra, problem je sto sanse napravili nismo kako treba. Svi nasi napadi su bili neki solo prodori Jacka,OXa, ostali statiraju i gledaju. Ozil danas 2 asistencije ali za Liverpool. Yeblo ih njihovo vracane lopte nazad. Kada ekipa igra ovako jak presing kada ne znas sta ces sa loptom bar je nabi pa neka izadje a ne Artetin specijalitet, pass unazad i onda ga je lako i presjeci i eto gol sanse. Meni je ovo preslikana utakmica kao ona sa Etihanda. Monreal ne moze Kacaniklica da cuva a kamoli Suareza. Ponovo nije mi jasno zasto Gibbs nije poceo od prve... Sta je tu je. Valjda ce se uspjeti ponovo podici kao i protiv Citya sto su se posle ponovo vratili? Sada da se popravi utisak protiv Uniteda i imamo revans vec za 7 dana protiv Liverpoola!
Prelose ljudi moji! Da nije bilo Szczesnya bilo bi jos ovoliko golova! Nije problem sto smo mi primili 4 gola u prvih 20 minutra, problem je sto sanse napravili nismo kako treba. Svi nasi napadi su bili neki solo prodori Jacka,OXa, ostali statiraju i gledaju. Ozil danas 2 asistencije ali za Liverpool. Yeblo ih njihovo vracane lopte nazad. Kada ekipa igra ovako jak presing kada ne znas sta ces sa loptom bar je nabi pa neka izadje a ne Artetin specijalitet, pass unazad i onda ga je lako i presjeci i eto gol sanse. Meni je ovo preslikana utakmica kao ona sa Etihanda. Monreal ne moze Kacaniklica da cuva a kamoli Suareza. Ponovo nije mi jasno zasto Gibbs nije poceo od prve... Sta je tu je. Valjda ce se uspjeti ponovo podici kao i protiv Citya sto su se posle ponovo vratili? Sada da se popravi utisak protiv Uniteda i imamo revans vec za 7 dana protiv Liverpoola!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
odgovori paji nemoj glumit seronju po forumu.Otelo je napisao/la:Da @paja nije svrsavao na vasu pobjedu u prvom dijelu sezone ja bih sad sutao ali njegovo postavljanje Ramseyevih golova i vrijedjanje Liverpoola je dovelo do toga da ja sad namjerno ovo govorio.nedim93 je napisao/la:hajde ba dijete ne budi panglu , niko vam riječi nije rekao ni vrijeđao, ljudi vam čestitaju a ti ovdje provociraš. odrasti ba.Otelo je napisao/la:Zasluzili ste 3 boda. Bili ste bolji ali vam se nije dalo.
Hvala vama normalnima ali ima vas i dosta koji su ismijavali Liverpool
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Imali ste,ali protiv kojih ekipa,ekipa koje vecinom puste dominaciju Arsenalu,i brane se ,protiv tih ekipa arsenal ima 80% posjeda lopte i opet cesto odigra poluvreme a da ne stvori pravu priliku. Jako tesko su probijali te "male" ekipe.nedim93 je napisao/la:znači imaš najviše clean sheetova , većinu utakmica rješavamo sa 0 i onda ovo. bum, ne razumijem, ovo im obred neki ili šta .
Sad kad se i Mančester razigra u srijedu
Previse kreativaca na terenu,ako ne udju u go,eventualno ako cazorla ne da go van 16,niko drugi ne suta .
Prave testove ove sezone su kiksali,zasto ? Zato sto su ih te ekipe pojele na sredini,ubili ih presingom,mertesaker i tim situacijama ako nije dobro postavljen ispada jer jer spor,bekovi su limitirani,puni idu napred,a nisu nesto dobri ni napredi ni nazad,srednja zalost recemo.
Kad igraju Arteta i Flamimi onda fali napred neko jos da pojaca,jer ne mogu akcije uvezati ,kad igra wilsire i ramsey onda nazad fali,jer ti igraci idu puno napred i ostaje rupa na sredini.
Arsenal je nesto ko Barca,nema PLAN B.
Wenger je tu najvise kriv,on ganja draxlera i gubi vrijeme na igraca koji mu ne treba,umjesto da je pojacao pozicije koje stekaju,Girud je ocajan,jedino sto zna je zagraditi loptu ,eventualno odigrati dupli pas.
Da ima sve igrace full spremne,sam ovaj raspored ga je trebao natjerati da dovede 2-3 igraca jos ,al njemu izgleda pase ovako ,i onda ce opet kukati nesto.
Arsenal bez timskog presinga prednjih 6 igraca meda ne moze,cim taj dio zakaze u problemima su.A obicno zakaze onda kad njih neko stisne na sredini.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Nije ni on odgovarao meni nego je skupno svim simpatizerima Liverpoola govorio i kurcio se gifovima Ramseyevih golova.
Od mene dosta.
Vama sretno u nastavku sezone i da skupa izborimo LP
Od mene dosta.
Vama sretno u nastavku sezone i da skupa izborimo LP

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ja ću vas uvijek ismijavat jer ste u Engleskoj zadnjih 20 godina sporedna uloga..i onda nas jednom dobijete u sto godina i dođeš se k.u.r.č.i.t ovde...mrš
A.F.C. Bournemouth!
nedim93 je napisao/la: odgovori paji nemoj glumit seronju po forumu.
Nema potrebe za direktnim vrijeđanjem.
Zaslužili ste da vas podyebavamo, i ne znam zašto jednostavno ne prihvatiš to da ste izgubili 5-1.
Vozdra
Jesi to sam smislio?rambo16 je napisao/la:ja ću vas uvijek ismijavat jer ste u Engleskoj zadnjih 20 godina sporedna uloga..i onda nas jednom dobijete u sto godina i dođeš se k.u.r.č.i.t ovde...mrš
Ja te volim, volim Željo..
bekovi srednja žalost, štoperi srednja žalost, veza srednja žalost.
Nek ste nam rekli da se pomirimo sa sudbinom
Nek ste nam rekli da se pomirimo sa sudbinom
Ista utakmica kao protiv Southamptona, samo ovaj put nije bilo srece. Nije mi jasno kako ovako nezainteresovano ulaze u meceve. Onaj Mourinho je **** od covjeka, ali zna naloziti igrace. Wenger to izgleda nikako da nauci.
Sreca pa sad idu slabiji protivnici od Liverpoola.
Sreca pa sad idu slabiji protivnici od Liverpoola.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
čuj u hendersonovom džepu
.
Allah je najveći uistinu

Allah je najveći uistinu
- francobaresi
- Kontakt:
City-Arsenal 6:3
Liverpool-Arsenal 5:1
Tako se ne dolazi do titule.
Liverpool-Arsenal 5:1
Tako se ne dolazi do titule.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
nisam....ne moraš mislit da bi znao da Liverpool 20 godina u Engleskoj služi za podyebavanje...sad navalite...ipak dočekali ste svojih 5 minutagio10 je napisao/la:nedim93 je napisao/la: odgovori paji nemoj glumit seronju po forumu.
Nema potrebe za direktnim vrijeđanjem.
Zaslužili ste da vas podyebavamo, i ne znam zašto jednostavno ne prihvatiš to da ste izgubili 5-1.
Vozdra
Jesi to sam smislio?rambo16 je napisao/la:ja ću vas uvijek ismijavat jer ste u Engleskoj zadnjih 20 godina sporedna uloga..i onda nas jednom dobijete u sto godina i dođeš se k.u.r.č.i.t ovde...mrš

A.F.C. Bournemouth!
Tek sada vidim ove Bauernovce sto se nasladjuju. Koji kompleksasi.
Ali lijepo je vidjeti da svi prate najjacu ligu na svijetu. Sumnjam da puno ljudi ovdje prati onu njihovu smijuriju od lige.

Ali lijepo je vidjeti da svi prate najjacu ligu na svijetu. Sumnjam da puno ljudi ovdje prati onu njihovu smijuriju od lige.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- frankqqqqq
- Kontakt:
Iskupit se jedino mogu ako krenu na United svom silom i pritisnu ih, u protivnom smo donji. Imamo sad 4 utakmice zaredom kod kuće, moramo makar 3 od tih uzet i revanširat se Liverpoolu za ovo na Emiratesu kako znamo i umijemo.
Ne može ovo ovako sa veznim redom, što neko reče gore mi smo kao Barca, ako ne ide primarna taktika mi nemamo plana B, guramo po svom al ne ide, kako to Wenger ne može shvatiti. Osjeti se puno odsustvo Ramseya kao i Walcotta koji je jedino pravo krilo u klubu i koji zna napraviti prevagu, kad skontam koliko ga pljujem on fakat igra veliku rolu u ovom sistemu. Artetu ne mogu više komentarisati, svi smo rekli sve o njemu, samo Wenger nije i neće, dođe mi da mu pošaljem poruku na adresu kluba, yebeš mu mater pročitat će jednom.
Napad neshvatljivo tup u posljednje vrijeme. Mi poštene prilike ne stvaramo i uvijek nekako gutavo go dadnemo, nije to Arsenal sa početka sezone kad smo rušili sve redom. Liverpool pokazao kako se to radi, kako treba da izgleda napad ozbiljne ekipe, gledam koliko samo vezni red pati zbog Giroudove tromosti i nemogućnosti da se okrene i napravi nešto više u onih 30 metara, radijus kretanja sa loptom 2 metra, nakon toga il je zaboravi il je izgubi prelako. Znači mi nemamo krila, Cazorla nije krilo, Oxlade nije za krila, Ozil nije za krila, Rosicky isto. Navas je krilo, Hazard je krilo, Robben, Ribery, a to je ono što nama fali tj ta kreativnost sa boka.
Tužno je vidjet onako ekipu ko da su sa neba pali, ko da nikad zajedno nisu igrali, nit to trči nit se bori nit išta, neshvatljivo loše odrađena utakmica i Wenger mora preuzeti krivicu za ovaj poraz, jer nema drugog krivca osim njega koji očajno postavlja ekipu protiv jačih timova.
Za nadat se boljim performansama u sljedećim utakmicama, inače opet bacamo sezonu u zaborav..
Ne može ovo ovako sa veznim redom, što neko reče gore mi smo kao Barca, ako ne ide primarna taktika mi nemamo plana B, guramo po svom al ne ide, kako to Wenger ne može shvatiti. Osjeti se puno odsustvo Ramseya kao i Walcotta koji je jedino pravo krilo u klubu i koji zna napraviti prevagu, kad skontam koliko ga pljujem on fakat igra veliku rolu u ovom sistemu. Artetu ne mogu više komentarisati, svi smo rekli sve o njemu, samo Wenger nije i neće, dođe mi da mu pošaljem poruku na adresu kluba, yebeš mu mater pročitat će jednom.
Napad neshvatljivo tup u posljednje vrijeme. Mi poštene prilike ne stvaramo i uvijek nekako gutavo go dadnemo, nije to Arsenal sa početka sezone kad smo rušili sve redom. Liverpool pokazao kako se to radi, kako treba da izgleda napad ozbiljne ekipe, gledam koliko samo vezni red pati zbog Giroudove tromosti i nemogućnosti da se okrene i napravi nešto više u onih 30 metara, radijus kretanja sa loptom 2 metra, nakon toga il je zaboravi il je izgubi prelako. Znači mi nemamo krila, Cazorla nije krilo, Oxlade nije za krila, Ozil nije za krila, Rosicky isto. Navas je krilo, Hazard je krilo, Robben, Ribery, a to je ono što nama fali tj ta kreativnost sa boka.
Tužno je vidjet onako ekipu ko da su sa neba pali, ko da nikad zajedno nisu igrali, nit to trči nit se bori nit išta, neshvatljivo loše odrađena utakmica i Wenger mora preuzeti krivicu za ovaj poraz, jer nema drugog krivca osim njega koji očajno postavlja ekipu protiv jačih timova.
Za nadat se boljim performansama u sljedećim utakmicama, inače opet bacamo sezonu u zaborav..
Osjecam da nam Wenger nece ostati duzan za 7 dana al' to je FA kup to bi rado propustio ove sezone samo da se LP dočepati 

pa kažem....uživaj kume...zaslužio si nakon toliko godina podyebavanjagio10 je napisao/la:
I nije te stid prigovoriti nešto Liverpoolu?

A.F.C. Bournemouth!
preusmjeriti sve snage prema fa cup i biti 3 ili 4 u prvenstvu,ostalo je fantazija
niko ni ne misli ništa više od tog jarane moj. Walcott previše fali ovoj ekipi svako je to rekao čim se povrijedio. nemamo poštene zamjene za njega, tj nekog ko će dat gol kad je i najgori i najbolji na terenu. dalje ramseyev izostanak previše počinje faliti, pa onda flamini i td i td.Seaman je napisao/la:preusmjeriti sve snage prema fa cup i biti 3 ili 4 u prvenstvu,ostalo je fantazija
Svi mi to već znamo, samo što ti pretjeruješ sa svojim izjavama debelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.