FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nek oni i dalje kuvaju u zvijezde onog stopera repezetativnog kalibra, ne mogu dovest igraca iz famosa a vamo nesta pisu svasta 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Evo odvadicu 29 nastupa u cvajti i skromnih 61 nastup u bundesligi,na to cemo jos dodat 25 nastupa u seriji a.fedeltafrotta je napisao/la:odvadite malo, ima preko 20 utakmica u cvjati, tacnije 26, ne sirite dezinformacije
ps. mislim da ima jos jednu sezonu u cvajti, to je jos nekih 20 utakmica, sto ce reci ima jednu bundesligasku sezonu, ne da mi se trazit tacan broj utakmica
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahahahahahahah evo da ti olaksam trazenjefedeltafrotta je napisao/la:odvadite malo, ima preko 20 utakmica u cvjati, tacnije 26, ne sirite dezinformacije
ps. mislim da ima jos jednu sezonu u cvajti, to je jos nekih 20 utakmica, sto ce reci ima jednu bundesligasku sezonu, ne da mi se trazit tacan broj utakmica
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mato- ... esamt.html" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma treba ih samo ignorisati,oni jadni najbolje znaju kako im je a mi uzivajmo u napretku naseg kluba u svim segmentima
fedeltafrotta je napisao/la:odvadite malo, ima preko 20 utakmica u cvjati, tacnije 26, ne sirite dezinformacije
Sta bolan pricas
U sezoni 11/12 je odigrao 31 utakmici u najjacoj njemackoj ligi,popularno Bundesligi

U sezoni 10/11 odigrao je 30 utakmica u Bundesligi

Znaci ukupno je odigrao 61 utakmicu u najjacoj ligi Njemacke.Bio je strijelac 5 golova.
U najjacoj ligi Italije nastupio je 25 puta.

1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma nije bolan mi sirimo dezinformacije, njemu je mrsko bilo traziti ali uvjeren je da sirimo dezinformacije

Ma mnogo je loš ovaj Jajalo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ovako će i u PL zabijati aBd ...VanBasten je napisao/la:Ma mnogo je loš ovaj Jajalo.![]()
[youtube][/youtube]
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gojkara, Stojcev i Mato ce da izdominiraju sredinu terena 
Ma ta će Jajalo,mogao je u Zvijezdu iz Gradačca jer su ostali bez nekih igrača

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Džoni i vendeta, prestanite spamirati temu svojim glupostima. ukoliko nastavite obojica ćete pauzirati.
[youtube][/youtube]VanBasten je napisao/la:Ma mnogo je loš ovaj Jajalo.![]()
[youtube][/youtube]
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
vendeta1921 nas je napustio.
Sjećam se tamo negdje 2008 utakmice Aris - Slaven Belupo. Jajalo bio dobar cijelu utakmicu. Slaven nesretno izubio 1:0.
Zatim revanš. Jajalo i Vrućina odigrali skroz dobro, Vrućina i dao go, uglavnom dobio Slaven 2:0, iznenađenje i otišli na CSKA iz Moskve gdje su izgubili dva puta po 1 razlike, a u prvoj vodili do pred kraj utakmice.
Uglavnom ne mogu vjerovat da je Sarajevo dovelo Jajala
.
Zatim revanš. Jajalo i Vrućina odigrali skroz dobro, Vrućina i dao go, uglavnom dobio Slaven 2:0, iznenađenje i otišli na CSKA iz Moskve gdje su izgubili dva puta po 1 razlike, a u prvoj vodili do pred kraj utakmice.
Uglavnom ne mogu vjerovat da je Sarajevo dovelo Jajala
Evo jedna molbica molim vas nemojte spominjati kone i njihov klub na ovoj temi jer vise na nasoj temi i samo cekaju kada ce ih neko spomenuti, vidite da pjene i nema potrebe da im se mi pravdamo doveli smo igracinu Jajala oni mu treze mane i iznose neke dezinformacije mi odgovaramo a oni jos vise peru, nije da mi je dosadno citati njihove postove i plakati kako su strucni i kako procjenjuju igrace ali imamo puno vise ozbiljnih tema za razgovor 
Ti si opet šampion !
- Burberry46
- Kontakt:
Ima li iko link Arene Sport 3, za nas sto imamo Telemach kablovsku, da mogu gledati sutra Sarajevo! 
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Neki su govorili da će napraviti stream, tako da bi trebalo nešš biti...Burberry46 je napisao/la:Ima li iko link Arene Sport 3, za nas sto imamo Telemach kablovsku, da mogu gledati sutra Sarajevo!
Drago mi je da ćemo naše momke moći vidjeti na djelu. Ne trebamo se zamarati rezultatom (mada bi ih bilo lijepo pobjediti
Ne mora niko praviti bice stream, ako ima na nekoj od Arena da se gleda... Vjerovatno na balkansport ilibalkanstream str ce biti, a mozda jos negdje....hilmo je napisao/la:Neki su govorili da će napraviti stream, tako da bi trebalo nešš biti...Burberry46 je napisao/la:Ima li iko link Arene Sport 3, za nas sto imamo Telemach kablovsku, da mogu gledati sutra Sarajevo!![]()
Drago mi je da ćemo naše momke moći vidjeti na djelu. Ne trebamo se zamarati rezultatom (mada bi ih bilo lijepo pobjediti) jer je nama bitnije da vidimo kako će to sve izgledati na terenu, pretpostavljam da Jarni neće mjenjati puno kao u ovim ranijim utakmicama.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i ko ima AS3 moze streamovat preko Ace Player i sl.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
antalijo, antalijo
i na ljeto treba dole, sve vijesti bolje od bolje 
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Laganini1986 i 19 gostiju.