Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Proradit će Vedad
Drug, siguran sam da sam mnogo stariji od tebe , zato pomalo sa tim izražavanjem. Da, pratim Vedada još od vremena Psg-a. Čuo sam da je igrao i u USA, ali nažalost nisam te utakmice mogao da gledam.
Evo ga u Hoffenheim, zabijao , harao jednu polusezonu gdje je sada. Dosta svjetskih fudbalera je doživjelo sličnih ozljeda, evo i on je, ali oni su se vratili a on pomalo. Vedad je osrednja klasa, Achen je u to vrijeme bila veoma jaka ekipa i Jan je prešao u BAyern, gdje nije uspio, a Vedo igra u Hoffenheimu.
U PSG mu je bila klupa, i ako ovako nastavi biti će mu i u Hoffenheimu. dosta je bilo čekanja kada će on više da proradi. Dao je nekoliko golova ove sezone, ali čak tri u jednoj utakmici. Nije ni V od Vedada kakav je bio. Ono je bio bljesak i to je to.
Očigledno da si ti izvrsan poznavalac svega što se tiče Edina i Vedada, što bi neki rekli , bravo ti. Nauči osnovni kodeks ponašanje na nekom forumu. (izostavi neke vrijeđajuće rijeći "odrasli" )
Evo ga u Hoffenheim, zabijao , harao jednu polusezonu gdje je sada. Dosta svjetskih fudbalera je doživjelo sličnih ozljeda, evo i on je, ali oni su se vratili a on pomalo. Vedad je osrednja klasa, Achen je u to vrijeme bila veoma jaka ekipa i Jan je prešao u BAyern, gdje nije uspio, a Vedo igra u Hoffenheimu.
U PSG mu je bila klupa, i ako ovako nastavi biti će mu i u Hoffenheimu. dosta je bilo čekanja kada će on više da proradi. Dao je nekoliko golova ove sezone, ali čak tri u jednoj utakmici. Nije ni V od Vedada kakav je bio. Ono je bio bljesak i to je to.
Očigledno da si ti izvrsan poznavalac svega što se tiče Edina i Vedada, što bi neki rekli , bravo ti. Nauči osnovni kodeks ponašanje na nekom forumu. (izostavi neke vrijeđajuće rijeći "odrasli" )
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
-
- Kontakt:
Ja citajuci tvoje komentare naivne sa sigurnoscu mogu tvrditi da uopste nisi stariji od mene.Evo naprimjer samo jedna ovakva izjava pokazuje tvoje "zrelost" evo da citiram: "Evo ga u Hoffenheimu, zabijao,harao jednu polusezonu i gdje je sad"? Eto tvoje zrelosti ti kao da neznas da je decko 7 mjeseci izbivao sa terena i sad kad je proslo samo 6 mjeseci otkako se vratio na teren ti ocekujes da vec dosad je odmah nastavio sa istim tempom i onakvim zabijanjem kao sto je dotad zabijao , a da ne govorim o tome da ne vidis da hoffenheim kao ekipa ne igra ni priblizno slicno u onakvoj forfmi kakvu je takodje tu polusezonu igrao.Sad cjela ekipa igra slabo , muce se, gube, na tabeli se tek sredina neka i jos uz to tek je 6 mjeseci proslo od vedine povrede i ti pises onakvu recenic u koju sam vec citirao.E vidis moj mostarac upravo mte recenica pokazuje koliko je tebi godina to jest koliko si nezreo i sa tobom svaka rasprava je suvisna, prijatno.I onda kazes nisi imao sansu da gledas vedu al eto o njemu tako pricas kao da si s njim u kuci zivio, svasta , a ja ti kazem da sam covjeka pratio ovdej svakog vikenda gledao ne samo ja, ne mnogi bosanci st louisa i svi koji su ga gledali znaju i vjeruju u kvalitet vede, znali su i nije ih iznenadila ona polusezona kad su svi padali u trans dok je vedo zabijao, nama je to bilo normalno jer je i ovdje sa jos vecom lakocom zabijao i kazem ti ja OPET CE , vidjeces da hoce.Pastuh je napisao/la:Drug, siguran sam da sam mnogo stariji od tebe , zato pomalo sa tim izražavanjem. Da, pratim Vedada još od vremena Psg-a. Čuo sam da je igrao i u USA, ali nažalost nisam te utakmice mogao da gledam.
Ja samo vidim da ti dosta riječi ne pišeš kako treba. Dobro , ne znam , da li je to od pretjeranog znanja ili opsesije prema brzom i dugom postu. Ko zna, možda je to samo moja nezrelost u ocjenjivanju nekoga. Okej, najbolje je da ne nastavljamo ovu diskusiju, jer je samo vedo imao tu ozljedu i niko više . Bio sam tužan i razočaran kada mu se to desilo, ali očekivao sam mnogo više od njega nakon toga. Očigledno da neće nikada više biti onaj stari, a ko zna možda se i varam, volio bih zaista da je tako.
Vedad bisevic je se vratio a problem je sto Hoffenheim nije.
Hoffenheim ove sezone uopste nema kostur ekipe znaci igraci koji igraju skoro svaku tekmu, nego sastav se mjenja skoro svake tekme zbog povreda, zutih kartona, ili problema sa disciplinom kod nekih igraca.
Naravno sve ovo ima negativan utisak na cijelu ekipu i naravno i na Ibisevica koji skoro nonstop mora igrati sa razlicitim igracima u napadu.
Kada se vrati ili dobije neki kostur ekipa i kada taj kostur dobije svoj ritam igre i zaradnje, onda ce sve biti bolje za Hoffenheim i za Ibisevica pogotovo jer onda igra Hoffenheim vrlo lijep ofenzivni fudbal.
Hoffenheim ove sezone uopste nema kostur ekipe znaci igraci koji igraju skoro svaku tekmu, nego sastav se mjenja skoro svake tekme zbog povreda, zutih kartona, ili problema sa disciplinom kod nekih igraca.
Naravno sve ovo ima negativan utisak na cijelu ekipu i naravno i na Ibisevica koji skoro nonstop mora igrati sa razlicitim igracima u napadu.
Kada se vrati ili dobije neki kostur ekipa i kada taj kostur dobije svoj ritam igre i zaradnje, onda ce sve biti bolje za Hoffenheim i za Ibisevica pogotovo jer onda igra Hoffenheim vrlo lijep ofenzivni fudbal.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Vjerujem jos uvijek da ce Vedo zabit 15+ golova ovu sezonu, dobar je on, nije on nista losi od Dzeke
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
svaka cast za ovaj post upravo je tako i bilo dok je vedo zabijao dzeko je bio krampa,sajla,retard ........ sad od dzeke nema niko bolji a vedo sve ovo sta sam nabrojao ali to smo mi licemjerni i zavidni ljudi kad covjeku ne ide ko ga ebe a kad igra odlicno dizu ga u zlato e jadan smo mi narod samo se nadam da ovo ne citaju vedo i dzeko a i ostali nasi reprezentativci da sam na njihovom mjestu poslije ovakvih postova nikad vise u zivotu ne bih igrao za repku stvarno ste fujA_d_0 je napisao/la:kaze neki odavde Edin je klasa dok je Vedad prosjek. a kakoli se cudno ove klase mjenjaju. ja kolko znam dok je Vedad zabijao ovaj je bio sajla a sad se to nesto okrenu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pregledaj sve moje postove, i onda počni tako pisati. Vidim, malo si confused, ništa novo 

Cini mi se da je ovaj forum postao okupljaliste satrovackih udavaca koje zargonizme cijene kao uvrede.. Prijatelji dragi mi smo na fudbalskom forumu i o tome pisemo... Pa svi smo bili na utakmicama i nikad nisam cuo da je neko dobacio sudiji: Gospodine sudije nije vam fer sto ste pogresno svirali ofsajd... de ba osvjestite se
PS Vedo je prosjek
... Mislim da moze on puno bolje, al jednostavno ne zna

-
- Kontakt:
Ko nije prosjek u nasoj repki osim dzeke?felipe-s je napisao/la:PS Vedo je prosjek... Mislim da moze on puno bolje, al jednostavno ne zna
Ko je to iznad prosjeka , hajd da cujem?
hehehe..sahbaz2509 je napisao/la:Ko nije prosjek u nasoj repki osim dzeke?felipe-s je napisao/la:PS Vedo je prosjek... Mislim da moze on puno bolje, al jednostavno ne zna
Adnan Mravac i Mikelini su iznad prosjecno glupi... Ma zaebavam se... Nije vedo los... Samo treba malo vise samopuzdanja
-
- Kontakt:
Neznam al neko je jel na ovoj temi dobro napisao, kads je cjela ekipa hoffenheima u helacu ne moze tu ni sam Vedo nista , dok god cjela ekipa ne proigra nece tu Vedo nista sam moci kao ni dzeko u wolfsburgu.Gledao sam obje utakmice u nedelju i kad vidim i da wolfsburg i hoffeneim igraju to jest ne igraju nikako ne mogu ni oni nista pa da obojica imaju kvalitetu ronalda nemoze se tu nista ako se ekipe u slaboj formi.A pouzdanjem se najbolje stice golovima, a ako ekipa cjela dobro igra onda vedo i dobija lopte i onda ce sigurno i zabijati al ovako tesko pa u nedelju je jednu jedinu loptu dobio od onog eduarda i to je bila jedina sansa prava za njega i nista vise cjela utakmica.felipe-s je napisao/la:hehehe..sahbaz2509 je napisao/la:Ko nije prosjek u nasoj repki osim dzeke?felipe-s je napisao/la:PS Vedo je prosjek... Mislim da moze on puno bolje, al jednostavno ne zna
Adnan Mravac i Mikelini su iznad prosjecno glupi... Ma zaebavam se... Nije vedo los... Samo treba malo vise samopuzdanja
-
- Kontakt:
Bitno je da razumijes ono sto ja tebi napisem il odgovorim a sad da sam znao da si ti bas lektor koji obraca paznju kako ko koju rijec napise, slovo izostavi il doda ili mozda neki zarez ne stavi gdje treba, vjeruj mi ne bi bio na ovoj temi nego na nekim drugima gdje je to bitno.Ovdje nije, ovdje se zna sta je tema i kao sto si sam vec zakljucio ovdje se brzo pise i nema se vremena pregledati tekst i vidjeti gdje se pogrjesilo pravopisno il gramaticki pa da to ispravljam.Ako nemas nikakvih drugih zamjerki ok al ako na osnovu toga ocjenjujes necije znanje onda to govori samo o bas tvom "znanju".Da i samo je vedo imao tu ozlijedu od nasih igraca i hvala bogu da nije imao niko vise i dabogda da ostane tako samo na njemu jer mnogi koji imaju takvu vrstu povrede kao vedo vise se nikada i ne vrate na teren , samo da znas gospodine lektore.Pastuh je napisao/la:Ja samo vidim da ti dosta riječi ne pišeš kako treba. Dobro , ne znam , da li je to od pretjeranog znanja ili opsesije prema brzom i dugom postu. Ko zna, možda je to samo moja nezrelost u ocjenjivanju nekoga. Okej, najbolje je da ne nastavljamo ovu diskusiju, jer je samo vedo imao tu ozljedu i niko više . Bio sam tužan i razočaran kada mu se to desilo, ali očekivao sam mnogo više od njega nakon toga. Očigledno da neće nikada više biti onaj stari, a ko zna možda se i varam, volio bih zaista da je tako.
Neznam al neko je jel na ovoj temi dobro napisao, kads je cjela ekipa hoffenheima u helacu ne moze tu ni sam Vedo nista , dok god cjela ekipa ne proigra nece tu Vedo nista sam moci kao ni dzeko u wolfsburgu.Gledao sam obje utakmice u nedelju i kad vidim i da wolfsburg i hoffeneim igraju to jest ne igraju nikako ne mogu ni oni nista pa da obojica imaju kvalitetu ronalda nemoze se tu nista ako se ekipe u slaboj formi.A pouzdanjem se najbolje stice golovima, a ako ekipa cjela dobro igra onda vedo i dobija lopte i onda ce sigurno i zabijati al ovako tesko pa u nedelju je jednu jedinu loptu dobio od onog eduarda i to je bila jedina sansa prava za njega i nista vise cjela utakmica.[/quote][/quote][/quote]
Ma jeste to tako... mada se ne slazem s dijelom oko dzeke... On je imao post u pocetku sezone i posljednja tekma je prva nakon dugo da nije zabio gol... On zabija kako god ekipa igrala
Ma jeste to tako... mada se ne slazem s dijelom oko dzeke... On je imao post u pocetku sezone i posljednja tekma je prva nakon dugo da nije zabio gol... On zabija kako god ekipa igrala
-
- Kontakt:
[/quote][/quote]felipe-s je napisao/la:Neznam al neko je jel na ovoj temi dobro napisao, kads je cjela ekipa hoffenheima u helacu ne moze tu ni sam Vedo nista , dok god cjela ekipa ne proigra nece tu Vedo nista sam moci kao ni dzeko u wolfsburgu.Gledao sam obje utakmice u nedelju i kad vidim i da wolfsburg i hoffeneim igraju to jest ne igraju nikako ne mogu ni oni nista pa da obojica imaju kvalitetu ronalda nemoze se tu nista ako se ekipe u slaboj formi.A pouzdanjem se najbolje stice golovima, a ako ekipa cjela dobro igra onda vedo i dobija lopte i onda ce sigurno i zabijati al ovako tesko pa u nedelju je jednu jedinu loptu dobio od onog eduarda i to je bila jedina sansa prava za njega i nista vise cjela utakmica.
Ma jeste to tako... mada se ne slazem s dijelom oko dzeke... On je imao post u pocetku sezone i posljednja tekma je prva nakon dugo da nije zabio gol... On zabija kako god ekipa igrala[/quote]
dzekina je sreca sto ce promjeniti trenera ,bogami da je veh ostao bio bi njegov post i duzi od jedne utakmice, siguran sam .A sto se tice vede takodje vjerujem cim shoffenheim bude kompletan da ce i on nastaviti zabijati od obojice ocekujem do kraja sezone najmanje 12-15 golova.
dzekina je sreca sto ce promjeniti trenera ,bogami da je veh ostao bio bi njegov post i duzi od jedne utakmice, siguran sam .A sto se tice vede takodje vjerujem cim shoffenheim bude kompletan da ce i on nastaviti zabijati od obojice ocekujem do kraja sezone najmanje 12-15 golova.[/quote]
Nije to dzekina sreca... Wolfsburg je procitah negdje izgubio zadnjih 7 tekmi i bog zna jos koliko po kupovima i u evropi a dzeko nije zabio samo zadnju
Nije to dzekina sreca... Wolfsburg je procitah negdje izgubio zadnjih 7 tekmi i bog zna jos koliko po kupovima i u evropi a dzeko nije zabio samo zadnju
-
- Kontakt:
Nije to dzekina sreca... Wolfsburg je procitah negdje izgubio zadnjih 7 tekmi i bog zna jos koliko po kupovima i u evropi a dzeko nije zabio samo zadnju[/quote]felipe-s je napisao/la:dzekina je sreca sto ce promjeniti trenera ,bogami da je veh ostao bio bi njegov post i duzi od jedne utakmice, siguran sam .A sto se tice vede takodje vjerujem cim shoffenheim bude kompletan da ce i on nastaviti zabijati od obojice ocekujem do kraja sezone najmanje 12-15 golova.
pa nema veze sto je on zabijao a wolfsburg gubio 3-1 il 4-2 il 2-1 on s tim porazima gubi motiv, postaje mu svejedno, bezvoljan i to se najbolje vidjelo u nedelju ko god je gledao tu utakmicu vidio je to.I to je ono najgore stgo njega kao napadaca i igraca moze sjjebati, ako izgubi volju i motiv bice tesko se vratiti.Zato kazem da je sreca sgto ce dobiti novog trenera ko god to bio, nesto ce se sigurno u tgom wolfsburgu na bolje morati desiti i promjeniti.
treba vala i hoffenheim novog trenera.. ovaj je skroz los u zadnje vrjeme.. vidi se da su i igraci izgubili volju...
BLUE NATION.
- Principatus
- Kontakt:
Poceli su i pojedini navijaci Hoffenheima da sumnjaju u profesora Rangnicka i njegovu sposobnost.
Pa dobro eto Veh je slobodan, pa nek izvole.
Pitam se sta bih Magath uradio od Hoffenheima, Salihovica i Ibisevica, kada sa Schalke marsira medju prvima u tabeli.
Pa dobro eto Veh je slobodan, pa nek izvole.

Pitam se sta bih Magath uradio od Hoffenheima, Salihovica i Ibisevica, kada sa Schalke marsira medju prvima u tabeli.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.