Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Za sada vrlo dobar u glavnom. Koliko samo trci! Stalno je u defanzivi i pomaze Sabriu. Minutu kasnije u napadu je i trazi loptu. Asistencija u stilu Messija.
Izvini, moje misljenje, ali kakav Pjanic i Boga ti.. Nikad on nije bio igrac tipa Pjanica.emir_ je napisao/la:Izet sve više podsjeća na Lulića a sve manje na Pjanića. Oni koji poznaju igru znaju na šta mislim.
Izet ce biti KLASA!
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
mislio sam na to da Izet sagne glavu ko sivonja kad dobije loptu, u ovom prvom poluvremenu sve što je uradio je ova isforsirana asistencija, nijedno dodavanje kako treba nije imao, vrijeme je pred njim, vidjećemo koliko će prostora imatisajo10 je napisao/la:Izvini, moje misljenje, ali kakav Pjanic i Boga ti.. Nikad on nije bio igrac tipa Pjanica.emir_ je napisao/la:Izet sve više podsjeća na Lulića a sve manje na Pjanića. Oni koji poznaju igru znaju na šta mislim.
Izet ce biti KLASA!
On ce za Lulica za koju godinu biti Messi. A i taj Lulic sto je "smotan" etc danas je jedan od najbitniji igraca Lazija i trazen od strane Intera, Milana, Juventusa...
- Goalgetter
- Kontakt:
Da,i u onoj zlatnoj sezoni koju je imao u Laziju,kada je Bayern trazio odgovarajuceg beka..Lulic je bio u planu..ponuda odbijena..sajo10 je napisao/la:Razlika je igrati pred polupraznim stadionu u Cirihu i u paklu Istanbula!Sabura.. Nikad nisam niti cu da sumnjam u ovog momka... A vidim da se i svidja Manciniju kaku mu samo aplaudira stalno!
On ce za Lulica za koju godinu biti Messi. A i taj Lulic sto je "smotan" etc danas je jedan od najbitniji igraca Lazija i trazen od strane Intera, Milana, Juventusa...
- Ponos Torina
- Kontakt:
pa vidi covjeku brzinu dribliga,sut,pas...
ovo je masina!
Izet mi djeluje tanko u odbrani, kao da ne zna oduzet' loptu
- Omerbavarac
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to ga je i syebalo, nije znao sta ce prijeGoalgetter je napisao/la:Ima 100.000 solucija, i on je to upropastio.. Hem sto je mogao asistirati 3jici igraca, imao je slobodan sut, i zajebo je stvar. Joj joj Izete.
EDIT: ipak mu je odbranio golman, pa se tu izbubala izmedju njih, dosla do Buraka i nista...
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Upravo to. Igranje u ovakvoj ekipi je veliko iskustvo, sad će i LP. Samo da ostane ovako do SP.Omerbavarac je napisao/la:Odlicno je sve ovo, barem nam daje nadu da jedan nas igrac nece propasti u Turskoj ligi. Na ovaj nacin ce izboriti svoje mjesto u prvoj postavi Galate sto bi za nasu reprezentaciju bio veliki dobitak.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bice golova Hajro, samo ti ovako igraj
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, Alucard, atomac123, boki86, Bordeaux433, BordoArmy88, bordobijeli, BosnianRahatluk, Cautinho, CHR, Confiance, COYGBiH, DanijelTZ, denza, eaglebvb09, enobarca, ExEsPerac, FerdinandF, galia95, Google Adsense [Bot], HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, J1897, Jadnimi, Jegres, jurisicduska, kolezeljovac, lakilone, lol89, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Maroon1946, MostarNeretva, nebeskasila, nerkolfc, Pact1921, s4mke, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, Smaja, soxx, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, UtdBiH21, Venom, VensanKasel, Wolffire, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 327 gostiju.