pa da, sve je to omogucila ulijeva zena koja je donijela lovinu u miraz.Bundesliga je napisao/la:ec se desetljecima radilo na podizanju rejtinga, finansijske moci kluba itd..
kakve? hocemo li se osvrnuti na zadnjih 20 godina?FRANK RIBERY je napisao/la:BAyern je imao rezultate i mimo adidasa i audija.
uzimao je prvenstva u ligi koja nije bila medju 3 najbolje i ciji su klubovi bili topovska hrana ostalim evropskim velikanima. sta je bayern uradio u evropi? bili su u vrhu, recimo top 15.
gaal je izlio temelje nepobjedivog bayerna koji je strah i trepet svim evropskim klubovima.
on i ogromne sprice velikih sponzora.
vw je bavarski isto kao i hamburski ili nrw-ovski.FRANK RIBERY je napisao/la:Pod dva, za one koji ne znaju ove dvije kompanije su iz Bavarske, pa je logicno da ulazu u državni brend.
a sta znaci ovo umjetni i kako nazivas klubove koji, po tvom misljenju, nisu umjetni?FRANK RIBERY je napisao/la:umjetnih klubova
mozda tradicionalni
 e nabijem ja tu tradiciju.
  e nabijem ja tu tradiciju.mi navijaci hocemo uspjeh, titule i velike utakmice. yebo tradiciju ako ces tavoriti po sredini tabele poput milana, liverpula i drugih tradicionalnih.
pravo je bogatstvo to sto se na sceni pojavljuju sitiji, psg-ovi i njima slicni koji osvjeze najelitnije takmicenje i natjeraju ostale da dodatno poprave igru.
psg je bitan faktor u ovogodisnjoj lp i vjerujem da ce vrlo brzo i u samu zavrsnicu, pa gledaj kako ces se ismijavati.FRANK RIBERY je napisao/la:Dalje polemisanje i povlačenje paralele između Bayerna i PSg-a je suvisno i svaki takav pokusaj bice ismijan i ponizen.
drzava bavarskaFRANK RIBERY je napisao/la:BAyern je državni projekat države Bavarske
 mozda u mokrim snovim sehofera i nj. istomisljenika.
 mozda u mokrim snovim sehofera i nj. istomisljenika.zasto? rade li nesto nezakonito?Saurman je napisao/la:Ovo što rade Arapi je van svake pameti.
naravno da nije. njegov klub, njegove kompanije, njegove pare = klupske pare.Saurman je napisao/la:Naravno da je kršenje FFP
il mislis da su nj. pare prljavije od recimo telekomovih ili audijevih

koje naivno razmisljanje.
 koje naivno razmisljanje.  Meni nije svejedno sto su preko noci na scenu stupili ovi vjestacki klubovi i ne mogu da uzivam u njihovim igrama i trofejima. Neka meni klubova poput Liverpoola koji je poseban ali ne po svojim parama i ne po trenutnim igrama ali ce se nekada vratiti na stare puteve slave, nadam se ne uz pomoc naftasa.
  Meni nije svejedno sto su preko noci na scenu stupili ovi vjestacki klubovi i ne mogu da uzivam u njihovim igrama i trofejima. Neka meni klubova poput Liverpoola koji je poseban ali ne po svojim parama i ne po trenutnim igrama ali ce se nekada vratiti na stare puteve slave, nadam se ne uz pomoc naftasa. ? To da je fudbal postao biznis ne sporim, to i sam znam.
  ? To da je fudbal postao biznis ne sporim, to i sam znam.

Hsv
  Hsv