Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

MElloo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la MElloo » 26 jan 2010, 00:56

BlueSharks je napisao/la:Ode nam Ruud :(
Za mene najbolji špic koji je igrao u Realu, naravno poslije El Fenomena

Samo kad se sjetim koliko sam se nervirao kad je Calderon, dao veliku lovu za tada ne baš afirmirane igrače Higuina i Gaga, al sam se žestoko prevario jer sam se uvjerio da je pravi i jedini nasljednik Ruuda, Higuain

sjećate se onog sa "dan iz snova" OBN, tako nešto

RUUD VAN NISTERLOOY :mrgreen:

Melo ti se sigurno ne sječaš, mal si tad bio :)
na sta mislis da se ne sjecam ja se svega sjecam zadjih 10 godina :D :D :D

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 26 jan 2010, 00:58

MElloo je napisao/la: na sta mislis da se ne sjecam ja se svega sjecam zadjih 10 godina :D :D :D
eno sad :)

mislim na dan iz snova
Strauss Junior

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 00:58

BlueSharks je napisao/la:
Casillas je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:Ako jadnik Marcelo ne bude igrao pobjeđujemo, u suprotnom ga pušimo. Ukratko
Nemoj ga tako blatiti :D :D :D Dobar je on za razliku od Granera, Benzeme i Albiola :D A mislim da nece igrati jer je upao u krizu, a Pellegrini to dosad nije tolerisao, osim kad je bilo rijec o Kaki i Ronaldu.
Čuj upao u krizu, pa taj se nikad nije ni vadio iz krize, lik je kriza bez dileme
Ohohoho ne zajebavaj rodjak :D Sta je taj puta zaigrao dobro :mrgreen:

BlueSharks je napisao/la:Ode nam Ruud :(
Za mene najbolji špic koji je igrao u Realu, naravno poslije El Fenomena

Samo kad se sjetim koliko sam se nervirao kad je Calderon, dao veliku lovu za tada ne baš afirmirane igrače Higuina i Gaga, al sam se žestoko prevario jer sam se uvjerio da je pravi i jedini nasljednik Ruuda, Higuain
Ma kakav El Fenomeno, kakvol sto :D

Raul je u svojim najboljim danima karijere ostvario vise nego El Fenomeno u citavoj karijeri :mrgreen:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 jan 2010, 00:59

MElloo je napisao/la: na sta mislis da se ne sjecam ja se svega sjecam zadjih 10 godina :D :D :D

mislim na dan iz snova
to jel ono na obnu 2 porodice kad kupuju i ko pobjedi dobije sve,imaju u svakoj prodavnici koliko ce potrosit :D :D :D

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 01:01

po sto hiljada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:koja bude bliza toj svoti, pobjedjuje haha

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 26 jan 2010, 01:03

MElloo je napisao/la:

mislim na dan iz snova
to jel ono na obnu 2 porodice kad kupuju i ko pobjedi dobije sve,imaju u svakoj prodavnici koliko ce potrosit :D :D :D
Jeste :!:
Samo mi nemoj reći da si budio starog i staru da pitaš šta je "dan iz snova"
Strauss Junior

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 jan 2010, 01:05

joj joj plava ajkulo :D :D nemam ja 10 godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ose maria Guti nije dobio najbolju ocjenu za jučerašnji nastup, no ipak je pohvaljen.

Real Madrid može biti zadovoljan igrama Jose Marie Gutija, koji se je nedavno vratio na teren. Jučer je asisitrao Cristianu Ronaldu kod drugog pogotka, te mu je to druga asistencija u dvije uzastopne utakmice. Mediji širom Španjolske su Gutiju dali ocjenu od 6 do 7.5 za jučerašnji nastup. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 26 jan 2010, 01:11

MElloo je napisao/la:joj joj plava ajkulo :D :D nemam ja 10 godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ose maria Guti nije dobio najbolju ocjenu za jučerašnji nastup, no ipak je pohvaljen.

Real Madrid može biti zadovoljan igrama Jose Marie Gutija, koji se je nedavno vratio na teren. Jučer je asisitrao Cristianu Ronaldu kod drugog pogotka, te mu je to druga asistencija u dvije uzastopne utakmice. Mediji širom Španjolske su Gutiju dali ocjenu od 6 do 7.5 za jučerašnji nastup. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
odoh spavati, haj vidimo se mello ;)

ps
nadam se da si uradio DZ i sutra budi prostojan u školi ;)
Strauss Junior

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 jan 2010, 01:13

MElloo je napisao/la:joj joj plava ajkulo :D :D nemam ja 10 godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

odoh spavati, haj vidimo se mello ;)

ps
nadam se da si uradio DZ i sutra budi prostojan u školi ;)
skola pocinje prvog :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Albiol i Garay povrijedjeni :roll: :roll:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 01:15

Albiol ce biti spreman, izgleda i Garay, kao sto sam napisao ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 26 jan 2010, 08:19

Casillas je napisao/la:
Cescinho4 je napisao/la:Cestitke za pobjedu ;)
Samo mi nije jedno jasno, zar niste prije nekoliko dana govorili da Guti treba ici iz Reala il mi se to ucinilo? :?
Prvo hvala na cestitkama :D

drugo, to je jedino govorio Fabio, nas uvazeni kolega koji ga bas i ne simpatise :mrgreen:
:lol: Casillas nemoras me da simpatises,ja navijam za RM i znam sta je dobro,a to je da se sto prije rijesimo Gutija,zao mije ali nema mijeta ima na klupi "ali" u zasto placati tliki novac jednom 33g oko 5 mill eura plata :o za te pare su doveli CANALESA i on treba odma na ljeto da se dovede,jer nezelim da se povredi tamo u Racingu ako ce se da povredi onda eka da bude u RM,a sto se tice J.M Guti-ja moze on odigrati par tekmi protiv npr Malage,Almerije,Deportiva,Mallorce itd ekipa na vrhunskom nivou on je majstor poteza dodir i gol znam ja to ali koliko samo usere u sredini sto se tice odbrane ,,zatim posle "onda se izgubi,ne samo zbog povreda jer zbog svoga karaktera ****,ostao je isti kao i sa 22g,zato svi selk su govr ranije da ga bog toga nisu zvali u repku,najvise je za to govr L.Aragones" kad god igramo protiv jacih ekipa on je kao balerina sto se tice zadnjih vremena ,protv Eng.klubova da nepricamo kako Guti igra strpaju ga u dzep,bio je glavni organizator u zadnje vrijeme LP i ispadali smo protiv ROME,BAYERNA,jer lik nije za te tekme..jednostavno on u ovim godinama nemoze u LP puno,a u Ligi dok on uhvati ritam kiksas par tekmi cekajuci ga,najgore mrzim kdo Gutija je sto nije borben nepokaziva to na pavi nacin,moze on da se ljuti na sudiju protivnicke igrace,ali nije borben u sport.duhu nepokriva teren u opce ,problem Real Madrida je u tome isto sto igraci iz sredine terena mnogo slabije brane zadnju liniju,dok Barcini Iniesta obavlja super zadatke u odbrani zadnje linije ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 26 jan 2010, 08:32

Da se vratim o tekmi u La Carunji...jeebbeno ce da bude bez Ronalda,ali mora se i taj zid srusiti vec 17 godina mislim da tamo nismo pobijedili,veliki plus za Pellegrinija bi bio da pobijedi tamo,ucvrstio bi svoj posao koliko toliko,povratak Higuanin-a ocekujem kao zeleno svijelo u toj tekmi,i na velikom nivou KAKA I XABI ALONSO,od njih dva ocekujem da pravi razliku na terenu izmedju dva tima..

Hoceli biti pojecanja u odbrani,nemoze da zivimo u LP a bogami ni La Ligi na taj racun da se nadamo da nece biti povreda Garay-a,Albiol-a,Ramosa,na Mect.da ne racunam taj se povredi samo na treningu kao da je neki "napadac",treba nam pojecanje u odbrani,da se nebi fatali za glavu :cry: a tad ce biti kasno

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 26 jan 2010, 09:02

Mozete dobit La corunu ! Igraju bez glavnog igraca - Filipea ! On njima znaci vise nego vama Ronaldo ! vi imate adekvatnu zamjenu a oni jade nemaju :D

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 26 jan 2010, 09:13

Dobra vijest citam na AS-u da F.Gago zeli da napusti RM,da mu J.Valdano dozvoli,juce su sastali u kanc.na Santiago Bernabeu,GAGO,VALDANO, i mendz. igraca, i da ce naci najbolje rijesenje Real Madrid neda igraca ispod 20 mill,dok City je spreman da plati 15 mill eura ;)

Hajd sto prije to bolje,nije zadovoljio "ubijedio" ni Pellegrinija 6mijeseci da vrijedi da ostane, klinac iz RM Cantere bi mogao da obavlja takav posao u RM za manje novce :mrgreen: novi Redondo jest u pustanju repica"zalizivanju" i imenu Fernando ;)

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 11:17

Andres je napisao/la:Mozete dobit La corunu ! Igraju bez glavnog igraca - Filipea ! On njima znaci vise nego vama Ronaldo ! vi imate adekvatnu zamjenu a oni jade nemaju :D
Nemamo ni mi zamjenu za Ronalda. Igramo sa dva klasicna napadacka krila, barem prema formaciji, a imamo samo jednog takvog u igrackom kadru a to je Ronaldo.

fabio je napisao/la:Da se vratim o tekmi u La Carunji...jeebbeno ce da bude bez Ronalda,ali mora se i taj zid srusiti vec 17 godina mislim da tamo nismo pobijedili,veliki plus za Pellegrinija bi bio da pobijedi tamo,ucvrstio bi svoj posao koliko toliko,povratak Higuanin-a ocekujem kao zeleno svijelo u toj tekmi,i na velikom nivou KAKA I XABI ALONSO,od njih dva ocekujem da pravi razliku na terenu izmedju dva tima..
Ne vjerujem da ce Higuain igrati

fabio je napisao/la:Dobra vijest citam na AS-u da F.Gago zeli da napusti RM,da mu J.Valdano dozvoli,juce su sastali u kanc.na Santiago Bernabeu,GAGO,VALDANO, i mendz. igraca, i da ce naci najbolje rijesenje Real Madrid neda igraca ispod 20 mill,dok City je spreman da plati 15 mill eura ;)

Hajd sto prije to bolje,nije zadovoljio "ubijedio" ni Pellegrinija 6mijeseci da vrijedi da ostane, klinac iz RM Cantere bi mogao da obavlja takav posao u RM za manje novce :mrgreen: novi Redondo jest u pustanju repica"zalizivanju" i imenu Fernando ;)
NE NE NE :D Gago nece napustiti Real do kraja ovog mjeseca u to sam siguran. On ce otici tek na ljeto :mrgreen:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 11:26

fabio je napisao/la: :lol: Casillas nemoras me da simpatises,ja navijam za RM i znam sta je dobro,a to je da se sto prije rijesimo Gutija,zao mije ali nema mijeta ima na klupi "ali" u zasto placati tliki novac jednom 33g oko 5 mill eura plata :o za te pare su doveli CANALESA i on treba odma na ljeto da se dovede,jer nezelim da se povredi tamo u Racingu ako ce se da povredi onda eka da bude u RM,a sto se tice J.M Guti-ja moze on odigrati par tekmi protiv npr Malage,Almerije,Deportiva,Mallorce itd ekipa na vrhunskom nivou on je majstor poteza dodir i gol znam ja to ali koliko samo usere u sredini sto se tice odbrane ,,zatim posle "onda se izgubi,ne samo zbog povreda jer zbog svoga karaktera ****,ostao je isti kao i sa 22g,zato svi selk su govr ranije da ga bog toga nisu zvali u repku,najvise je za to govr L.Aragones" kad god igramo protiv jacih ekipa on je kao balerina sto se tice zadnjih vremena ,protv Eng.klubova da nepricamo kako Guti igra strpaju ga u dzep,bio je glavni organizator u zadnje vrijeme LP i ispadali smo protiv ROME,BAYERNA,jer lik nije za te tekme..jednostavno on u ovim godinama nemoze u LP puno,a u Ligi dok on uhvati ritam kiksas par tekmi cekajuci ga,najgore mrzim kdo Gutija je sto nije borben nepokaziva to na pavi nacin,moze on da se ljuti na sudiju protivnicke igrace,ali nije borben u sport.duhu nepokriva teren u opce ,problem Real Madrida je u tome isto sto igraci iz sredine terena mnogo slabije brane zadnju liniju,dok Barcini Iniesta obavlja super zadatke u odbrani zadnje linije ;)
Naprotiv, ja te simpatisem, ali ti ne simpatises Gutija :mrgreen:

Zasto je onda Benzema majstor? On ne moze ni protiv takvih... Raul isti, Guti se makar iskaze u takvim utakmicama. Zasto onda Granero sluzi? Koja je svrha Roystona Drenthea? Ma mozes li mi reci ko je onaj Fernando Gago? Prema tvom, mi moramo dovoditi samo najbolje igrace svijeta, a za to se nema para.

Mislim da je Lassana Diarra daleko bolji defanzivac od bilo kojeg igraca Barcelone :roll:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 11:33

Evo Real je podnio zalbu, danas ce komitet odluciti o Ronaldovoj kazni. Inace, Realu su dopustili da iznese svoje argumente i zalbu, te ce pred komisiju dostaviti videu na kojem Messi udara svog protivnika u skoro istoj situaciji, te za to nije bio sankcionisan. Osim toga, Real ce se pravdati cijenicom da Ronaldo nije imao namjeru udariti protivnickog igraca, te da je sudac pogrijesio jer je prije toga pustao ocigledan prekrasj nad Ronaldom, koji nije mogao nastaviti akciju jer ga je ovaj cijelo vrijeme vukao.

Ovo ce biti samo jedna utakmica kazne

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 26 jan 2010, 11:52

Casillas je napisao/la:Evo Real je podnio zalbu, danas ce komitet odluciti o Ronaldovoj kazni. Inace, Realu su dopustili da iznese svoje argumente i zalbu, te ce pred komisiju dostaviti videu na kojem Messi udara svog protivnika u skoro istoj situaciji, te za to nije bio sankcionisan. Osim toga, Real ce se pravdati cijenicom da Ronaldo nije imao namjeru udariti protivnickog igraca, te da je sudac pogrijesio jer je prije toga pustao ocigledan prekrasj nad Ronaldom, koji nije mogao nastaviti akciju jer ga je ovaj cijelo vrijeme vukao.

napisao sam do sada 100 puta ali napisacu opet :D sudije u spaniji su najgluplje u evropi ustvari bok uz bok sa engleskim ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 26 jan 2010, 12:09

Casillas je napisao/la:
fabio je napisao/la: :lol: Casillas nemoras me da simpatises,ja navijam za RM i znam sta je dobro,a to je da se sto prije rijesimo Gutija,zao mije ali nema mijeta ima na klupi "ali" u zasto placati tliki novac jednom 33g oko 5 mill eura plata :o za te pare su doveli CANALESA i on treba odma na ljeto da se dovede,jer nezelim da se povredi tamo u Racingu ako ce se da povredi onda eka da bude u RM,a sto se tice J.M Guti-ja moze on odigrati par tekmi protiv npr Malage,Almerije,Deportiva,Mallorce itd ekipa na vrhunskom nivou on je majstor poteza dodir i gol znam ja to ali koliko samo usere u sredini sto se tice odbrane ,,zatim posle "onda se izgubi,ne samo zbog povreda jer zbog svoga karaktera ****,ostao je isti kao i sa 22g,zato svi selk su govr ranije da ga bog toga nisu zvali u repku,najvise je za to govr L.Aragones" kad god igramo protiv jacih ekipa on je kao balerina sto se tice zadnjih vremena ,protv Eng.klubova da nepricamo kako Guti igra strpaju ga u dzep,bio je glavni organizator u zadnje vrijeme LP i ispadali smo protiv ROME,BAYERNA,jer lik nije za te tekme..jednostavno on u ovim godinama nemoze u LP puno,a u Ligi dok on uhvati ritam kiksas par tekmi cekajuci ga,najgore mrzim kdo Gutija je sto nije borben nepokaziva to na pavi nacin,moze on da se ljuti na sudiju protivnicke igrace,ali nije borben u sport.duhu nepokriva teren u opce ,problem Real Madrida je u tome isto sto igraci iz sredine terena mnogo slabije brane zadnju liniju,dok Barcini Iniesta obavlja super zadatke u odbrani zadnje linije ;)
Naprotiv, ja te simpatisem, ali ti ne simpatises Gutija :mrgreen:

Zasto je onda Benzema majstor? On ne moze ni protiv takvih... Raul isti, Guti se makar iskaze u takvim utakmicama. Zasto onda Granero sluzi? Koja je svrha Roystona Drenthea? Ma mozes li mi reci ko je onaj Fernando Gago? Prema tvom, mi moramo dovoditi samo najbolje igrace svijeta, a za to se nema para.

Mislim da je Lassana Diarra daleko bolji defanzivac od bilo kojeg igraca Barcelone :roll:
Ja Benzemi bi dao vremena, imao ga je Higuanin i vidi se koliko je napredovao.Kod Karima mi ide na zivac je sto cesto vraca loptu a moze da pokusa nekad i sam kao npr.CR i ako neuspije ok ebiga,,ali on primi loptu i odma je vraca nazad o daje je na prvu blize igracu koji je njemu,nije kao u OL kad je znao da sam pokusa u napadu,,koda se boji....Nema sumnje da i Karim nece samo treba vrijeme i strpljenja,imao ga je i F.Gago ali nije pokazao nista, takodjer R.Drenthe koji je 2007 bio najbolji igrac na WC za mlade,jos nije dokazao se ali iskreno nije lik ni igrao dosta,trudi se puno kad god izadje na teren,odigrao je par tekmi dobri,npr ove godine protiv Racing-a,ali nije puno ni igrao dok Marcelo npr dobiva mnogo vise sanse od njega,vijerujem u R.Drenthe-a i jedno ce vrijeme da eksplodira..Grenero je sasvim solidan,Raul isto vise nije za RM,volim ga ali ebiga zao mije sto ce zavrsiti karijeru jos malo,zelja Realovaca je da zavrsi u Realu ali ko ce ga jos toliko cekati da on koci neke mladje napadace koji mogu da igraju u RM, Lass je dobar i izenenadio je dosta ljudi u Spaniji kako se samo snasao dobro odma cim je dosao u RM

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jan 2010, 15:31

Casillas je napisao/la:Evo Real je podnio zalbu, danas ce komitet odluciti o Ronaldovoj kazni. Inace, Realu su dopustili da iznese svoje argumente i zalbu, te ce pred komisiju dostaviti videu na kojem Messi udara svog protivnika u skoro istoj situaciji, te za to nije bio sankcionisan. Osim toga, Real ce se pravdati cijenicom da Ronaldo nije imao namjeru udariti protivnickog igraca, te da je sudac pogrijesio jer je prije toga pustao ocigledan prekrasj nad Ronaldom, koji nije mogao nastaviti akciju jer ga je ovaj cijelo vrijeme vukao.

Zalba je uspjela

Ronaldo je dobio 2 utakmice kazne :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.