FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakve se to bombe najavljuju

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ovo ti je malo za dusebriznike i kvazi novinare, da crknu od muke 

Nema spavanja veceras,
sutra poderat guzove crno-belima i delirijum u Zenici je zagaratovan

Da nije Z.M

I ja nesto mislim da je on mogucHZSA1991 je napisao/la:Da nije Z.M![]()

ko je taj, daj ba reci te mi bar na PM, nmg spavatmacahz je napisao/la:I ja nesto mislim da je on mogucHZSA1991 je napisao/la:Da nije Z.M![]()
Da nije Banjalucanin 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Hahahaha ,jeste radoznali !!! 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Cekajmo do sluzbene potrvrde, da ne bude kasnije ispiranja mozga od strane dusebriznika.
Da mi sutra odigramo dobru tekmu a ostalo ce doci, samo strpljenja.
Da mi sutra odigramo dobru tekmu a ostalo ce doci, samo strpljenja.
Zvijezdan nije, ko li je jos sa Z a reprezentativac, nema nista provjereno, ali nagadjam. A kako su ovi obavjesteni to opisali, vrlo je moguce da je on 

zahirovicmacahz je napisao/la:Zvijezdan nije, ko li je jos sa Z a reprezentativac, nema nista provjereno, ali nagadjam. A kako su ovi obavjesteni to opisali, vrlo je moguce da je on
ahahahah
i otkud da je rep? i da je sa z?
Nije ni Zvjezdan, a ni Zahirović.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zlatan Muslimovic je u pitanju toliko. Laku noc
HAHAHHA BRAT !!Head je napisao/la:Da nije qrcina?
nije istina! izmisljasaS_Roma je napisao/la:Zlatan Muslimovic je u pitanju toliko. Laku noc
rijec je o desnom beku!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zavdijaaaaaaaa Mrsajevicrammstein je napisao/la:nije istina! izmisljasaS_Roma je napisao/la:Zlatan Muslimovic je u pitanju toliko. Laku noc
rijec je o desnom beku!

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !