Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
e ja ovog patetika
hvala patetikovom zalizanki
ne moze bolje biti .. samo ljudi onaj Arbeola je svestran igračina. Čovjek igra gdje god treba ,ako zatreba napadac, ima on 
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Problem kod Barce i Seville je taj što današnji domaćin u prvenstvu protiv mes ke un kluba ne zna za pobjedu godinama. Koliko god Barca izgledala "raspadnuto", obeshrabruje i činjenica da Seville u zadnje četiri utakmice ne zna za pobjedu, iako je igrala protiv dosta lošijih ekipa, isključujući Atletico.
Jese mora ostati u prvoj, makar morao žrtvovati i Di Mariu koji se popravlja u zadnje vrijeme...
Jese mora ostati u prvoj, makar morao žrtvovati i Di Mariu koji se popravlja u zadnje vrijeme...
Gareth Bale dvije utakmice bez Ronalda ;
4 gola , 2 asistencije.
4 gola , 2 asistencije.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Babuka

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mah nek dobije barca,njih ćemo na bernabeu odlijepit.
Nad tobom sunce najljepše sja
Kako s lakoćom zabija, to je strašno. On vjerovatno nema ono nešto što je imao Raul, vjerovatno nikad niko neće ni imati, ali sigurno je sa svojim godinama bolji nego El Siete u tom periodu. tehnički je potkovan u svakom pogledu, ima dobar pas, ima njuh za gol, zna ući u prostor kad treba, brz je, prodoran, beskompromisan jer ga ne zanimaju Ronaldovi povici i mahanje rukama... Igra igru, zabija, asistira i radi ono što je najbitnije u Madridu - igra je majstorski
aferim momakemir18 je napisao/la:
Babuka
- Consigliere
- Kontakt:
Atletico ponovo choke
Od srca im zelim drugo mjesto na kraju 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bitno je da se uigrava ova 4-3-3 sa kojom je Carlo zario i palio u EPL,Di Maria se polahko privikava na novu poziciju jeste da fali jedan trkac kakvog smo imali u Khediri ali kog nema e njega se moze,ovaj projekat je najbolji od kako je Pero dosao doveo sve sto je potrebno Madridu da dominira naredne 3-4 godine,uz to se iznjedri ovakav dragulj kao Jese pa nam jedan Isco truhne na klupi,pravi se novi stadion.Bice ovo veoma dobra godina za Madridiste
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- RickBlaine
- Kontakt:

Klasicno zidaneovski.
:kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
aaa a nekad je igrao za zrinjski,Luka je mene kupio protiv Manchestera,idealan igrac za ovaj sistem koji preferira Carlo.RickBlaine je napisao/la:
Klasicno zidaneovski.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Jese 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
RickBlaine je napisao/la:
Klasicno zidaneovski.
- Consigliere
- Kontakt:
Inace, da spomenemo i Pipitu koji je veceras sa dva komada srusio Milan. 
Fit Tony: I keep my friends close...
- RickBlaine
- Kontakt:
Procijenio sam da si previse intelektualno inferioran u odnosu na mene, pa shodno tome mislim da ne zasluzujes odgovor.BABADZO je napisao/la:pa kako te nije sramota kao "navijaca" nekog,staviti u istu recenicu jednog Zinedina i Luku fucking Modrica ?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Pa sto onda uopste odgovaras "intelektualcino" ?!RickBlaine je napisao/la:Procijenio sam da si previse intelektualno inferioran u odnosu na mene, pa shodno tome mislim da ne zasluzujes odgovor.BABADZO je napisao/la:pa kako te nije sramota kao "navijaca" nekog,staviti u istu recenicu jednog Zinedina i Luku fucking Modrica ?
- RickBlaine
- Kontakt:
Hvala na komplimentu, samo ne trebaju ti navodnici na to "intelektualcino". A odgovorio sam ti cisto da ne ostanes bez odgovora, na glavno pitanje nisam jer smatram da je to pitanje toliko glupo da bi ga uopce bilo pretenciozno nazvati gluposcu. Yebiga druze, zao mi je, al' mislim da u konverzaciji s tobom nemam ni ublizu ravnopravnog sugovornika. Cijenim da ti ne cijenis snagu argumenata i da su tvoje logicke sposobnosti jako niske. Stoga, ukoliko nemas nesto reci sto bi se ticalo ove teme a da je dovoljno konstruktivno, ja bih da okoncam ovu raspravu s tobom.
Najjaci su mi takvi,kao veliki mislioci,znalci,pa pisu duge postove,pune "intelektualnosti".De se skontaj malo,napisao si post pun rijeci kojima ni sam ne znas znacenje i kao uvrijedio si me? Bgm jesi,ali uvrijeđen sam sa tolikom gluposcu koja moze izaci iz ljudskog mozga.Sta laprdas ti druze ?! Ko si ti ? Veliki navijac koji gleda real jednom sedmicno preko neta i drka na ronalda ( i lukicu ocigledno).RickBlaine je napisao/la:Hvala na komplimentu, samo ne trebaju ti navodnici na to "intelektualcino". A odgovorio sam ti cisto da ne ostanes bez odgovora, na glavno pitanje nisam jer smatram da je to pitanje toliko glupo da bi ga uopce bilo pretenciozno nazvati gluposcu. Yebiga druze, zao mi je, al' mislim da u konverzaciji s tobom nemam ni ublizu ravnopravnog sugovornika. Cijenim da ti ne cijenis snagu argumenata i da su tvoje logicke sposobnosti jako niske. Stoga, ukoliko nemas nesto reci sto bi se ticalo ove teme a da je dovoljno konstruktivno, ja bih da okoncam ovu raspravu s tobom.
Luka će ostaviti veći trag u Realu od Zidanea.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.